TEK DENEMDE ERKEN GEBELİK BELİRTİSİ

boncuk282818

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
96
21
3
Kızlar merhaba 7 aylık evliyim ve tek deneme ile çocuk kararı verdim ayın 5 inde deneme yaptık reglime 6 gün var ve heran regl olacak gibiyim belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor baş dönmem var psikolojik mi acaba yoksa gebelik oluşmuş mudur yardım eder misiniz acaba?

Bu denemenizin yumurtlama doneminize denk gelmesi lazim oyleyse neden olmasin ama gebelik ve adet belirtileri ayni gecikene kadar da ayirt edilmez adet gecikmesi bekliceksiniz.

Madem çocuk istiyorsunuz neden tek deneme? Tek denemeyle çocuk yapma kararı nasıl oluyo
Madem çocuk istiyorsunuz neden tek deneme? Tek denemeyle çocuk yapma kararı nasıl oluyor
Madem çocuk istiyorsunuz neden tek deneme? Tek denemeyle çocuk yapma kararı nasıl oluyor?
Hanımefendi neden hemen bir eleştiriyle saldırıya geçtiniz onu anlamış değilim bilginiz varsa paylaşın yoksa insalara bu denli saldırgan bir üslupla yürümeyin!

Bu denemenizin yumurtlama doneminize denk gelmesi lazim oyleyse neden olmasin ama gebelik ve adet belirtileri ayni gecikene kadar da ayirt edilmez adet gecikmesi bekliceksiniz.
Yumurtlama dönemimin son gününe denk geldi şuanda vücumda birşeyler oluyor ama anlam veremiyorum

Yumurtlama dönemimin son gününe denk geldi şuanda vücumda birşeyler oluyor ama anlam veremiyorum
Psikolojikte olabilir hamile kalmadan once her ay her turlu belirtiyi yasadim. Hamile kaldigimda ise tesaduf belirtisiz ogrendim. Adet gecikmenizin oldugu gun test yapabilirsiniz. Ondan oncesi ne desek bos.

Hanımefendi neden hemen bir eleştiriyle saldırıya geçtiniz onu anlamış değilim bilginiz varsa paylaşın yoksa insalara bu denli saldırgan bir üslupla yürümeyin!
Yooo Saldırmadım ki :)) gayet sakindim oysa. Sadece nedenini ve nasıl tek denemeyle yapıldığını merak ettim. Biz bir senedir uğraşıyoruz olmuyor eğer öyle bir şey varsa bir de onu deneyelim diye :) bence siz biraz gerginsiniz gibi.

Gerginde olabilirim inanın bilmiyorum yumurtlama dönemimin sonuna denk geldi regl olacak gibiyim ama bişeylerde oluyor garip bi durumdayım kusura bakmayın

Gerginde olabilirim inanın bilmiyorum yumurtlama dönemimin sonuna denk geldi regl olacak gibiyim ama bişeylerde oluyor garip bi durumdayım kusura bakmayın
önemi yok, oluyor bazen öyle kendimden biliyorum :) yumurtama gününden eminseniz olabilir belki. İnşallahta olur. Allah isteyen herkese, hepimize nasip etsin.

önemi yok, oluyor bazen öyle kendimden biliyorum :) yumurtama gününden eminseniz olabilir belki. İnşallahta olur. Allah isteyen herkese, hepimize nasip etsin.
Acayip bi duygu değişimi var inanır mısınız regl olacak gibiyim ama o da hamilelik belirtisi olabilirmiş bir kere denedim daha olmazsa da üzülmem diyorum ama yinede olursa da iyi olurRabbim kimsenin kucağınu boş bırakmasın gerçekten

Eğer istiyorsanız ovülasyon testiyle takip etmenizi öneririm. Bir de doktora görünüm eşiniz ve siz. Bir problem yoktur inşallah ama velev ki varsa zaman kaybetmeden önlemini almış olursunuz. Yani biz öyle yaptık benimki sadece bir öneri.

Çok istiyor buradaki ve nette ki bilgileri okuyorsanız psikolojik de olabilir bende ilk yapmaya karar verdiğimiz ay kendimce tüm belirtiler vardı reglim 7 gün gecikti ve sonunda adet oldum en güzeli adet gününü beklemek ve çok belirti aramamak
Ama inş hamilesinizdir

Teşekkür ediyorum öneriniz için ben aslında hamile kalmaktan korkan biriydim yani çocuk istememek değil hamile kalmaktan korkuyordum reglim az diye tahlil yaptırmıştım bir ay önce herşey normal çıktı

Merhaba eşiniz hangi bölümde muayene oldu? Sizde genetik test felan verdiniz mii

haklısınız kendimde belirti arıyor da olabilirim İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Teşekkür ediyorum öneriniz için ben aslında hamile kalmaktan korkan biriydim yani çocuk istememek değil hamile kalmaktan korkuyordum reglim az diye tahlil yaptırmıştım bir ay önce herşey normal çıktı
Aaa sen bensin :))) bende öyle diye diye 5 sene geçirdim. Şimdi de olsun diye yapmadığım şey kalmıyor. Ay inşallah sen beklemezsin hemen hamile kalırsın

Aaa sen bensin :))) bende öyle diye diye 5 sene geçirdim. Şimdi de olsun diye yapmadığım şey kalmıyor. Ay inşallah sen beklemezsin hemen
Aaa sen bensin :))) bende öyle diye diye 5 sene geçirdim. Şimdi de olsun diye yapmadığım şey kalmıyor. Ay inşallah sen beklemezsin hemen hamile kalırsın
Yaaa inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız Rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…