- 22 Şubat 2023
- 96
- 21
- 3
- Konu Sahibi boncuk282818
-
Bu denemenizin yumurtlama doneminize denk gelmesi lazim oyleyse neden olmasin ama gebelik ve adet belirtileri ayni gecikene kadar da ayirt edilmez adet gecikmesi bekliceksiniz.Kızlar merhaba 7 aylık evliyim ve tek deneme ile çocuk kararı verdim ayın 5 inde deneme yaptık reglime 6 gün var ve heran regl olacak gibiyim belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor baş dönmem var psikolojik mi acaba yoksa gebelik oluşmuş mudur yardım eder misiniz acaba?
Madem çocuk istiyorsunuz neden tek deneme? Tek denemeyle çocuk yapma kararı nasıl oluyo
Madem çocuk istiyorsunuz neden tek deneme? Tek denemeyle çocuk yapma kararı nasıl oluyor
Hanımefendi neden hemen bir eleştiriyle saldırıya geçtiniz onu anlamış değilim bilginiz varsa paylaşın yoksa insalara bu denli saldırgan bir üslupla yürümeyin!Madem çocuk istiyorsunuz neden tek deneme? Tek denemeyle çocuk yapma kararı nasıl oluyor?
Neden?tek deneme ile çocuk kararı verdim
Yumurtlama dönemimin son gününe denk geldi şuanda vücumda birşeyler oluyor ama anlam veremiyorumBu denemenizin yumurtlama doneminize denk gelmesi lazim oyleyse neden olmasin ama gebelik ve adet belirtileri ayni gecikene kadar da ayirt edilmez adet gecikmesi bekliceksiniz.
Yani tek denemeden kastım yumurtlama dönemimin son günüydü ondan sonra daha olmadı bebek olmuş mudur acaba diyerek sordumNeden?
Psikolojikte olabilir hamile kalmadan once her ay her turlu belirtiyi yasadim. Hamile kaldigimda ise tesaduf belirtisiz ogrendim. Adet gecikmenizin oldugu gun test yapabilirsiniz. Ondan oncesi ne desek bos.Yumurtlama dönemimin son gününe denk geldi şuanda vücumda birşeyler oluyor ama anlam veremiyorum
Yooo Saldırmadım ki :)) gayet sakindim oysa. Sadece nedenini ve nasıl tek denemeyle yapıldığını merak ettim. Biz bir senedir uğraşıyoruz olmuyor eğer öyle bir şey varsa bir de onu deneyelim diye :) bence siz biraz gerginsiniz gibi.Hanımefendi neden hemen bir eleştiriyle saldırıya geçtiniz onu anlamış değilim bilginiz varsa paylaşın yoksa insalara bu denli saldırgan bir üslupla yürümeyin!
Gerginde olabilirim inanın bilmiyorum yumurtlama dönemimin sonuna denk geldi regl olacak gibiyim ama bişeylerde oluyor garip bi durumdayım kusura bakmayınYooo Saldırmadım ki :)) gayet sakindim oysa. Sadece nedenini ve nasıl tek denemeyle yapıldığını merak ettim. Biz bir senedir uğraşıyoruz olmuyor eğer öyle bir şey varsa bir de onu deneyelim diye :) bence siz biraz gerginsiniz gibi.
Psikolojikte olabilir hamile kalmadan once her ay her turlu belirtiyi yasadim. Hamile kaldigimda ise tesaduf belirtisiz ogrendim. Adet gecikmenizin oldugu gun test yapabilirsiniz. Ondan
bilemiyorum ki vallahi gerçekten psikolojikte olabilirPsikolojikte olabilir hamile kalmadan once her ay her turlu belirtiyi yasadim. Hamile kaldigimda ise tesaduf belirtisiz ogrendim. Adet gecikmenizin oldugu gun test yapabilirsiniz. Ondan oncesi ne desek bos.
önemi yok, oluyor bazen öyle kendimden biliyorum :) yumurtama gününden eminseniz olabilir belki. İnşallahta olur. Allah isteyen herkese, hepimize nasip etsin.Gerginde olabilirim inanın bilmiyorum yumurtlama dönemimin sonuna denk geldi regl olacak gibiyim ama bişeylerde oluyor garip bi durumdayım kusura bakmayın
Acayip bi duygu değişimi var inanır mısınız regl olacak gibiyim ama o da hamilelik belirtisi olabilirmiş bir kere denedim daha olmazsa da üzülmem diyorum ama yinede olursa da iyi olurönemi yok, oluyor bazen öyle kendimden biliyorum :) yumurtama gününden eminseniz olabilir belki. İnşallahta olur. Allah isteyen herkese, hepimize nasip etsin.
Eğer istiyorsanız ovülasyon testiyle takip etmenizi öneririm. Bir de doktora görünüm eşiniz ve siz. Bir problem yoktur inşallah ama velev ki varsa zaman kaybetmeden önlemini almış olursunuz. Yani biz öyle yaptık benimki sadece bir öneri.Acayip bi duygu değişimi var inanır mısınız regl olacak gibiyim ama o da hamilelik belirtisi olabilirmiş bir kere denedim daha olmazsa da üzülmem diyorum ama yinede olursa da iyi olurRabbim kimsenin kucağınu boş bırakmasın gerçekten
Çok istiyor buradaki ve nette ki bilgileri okuyorsanız psikolojik de olabilir bende ilk yapmaya karar verdiğimiz ay kendimce tüm belirtiler vardı reglim 7 gün gecikti ve sonunda adet oldum en güzeli adet gününü beklemek ve çok belirti aramamakGerginde olabilirim inanın bilmiyorum yumurtlama dönemimin sonuna denk geldi regl olacak gibiyim ama bişeylerde oluyor garip bi durumdayım kusura bakmayın
Teşekkür ediyorum öneriniz için ben aslında hamile kalmaktan korkan biriydim yani çocuk istememek değil hamile kalmaktan korkuyordum reglim az diye tahlil yaptırmıştım bir ay önce herşey normal çıktıEğer istiyorsanız ovülasyon testiyle takip etmenizi öneririm. Bir de doktora görünüm eşiniz ve siz. Bir problem yoktur inşallah ama velev ki varsa zaman kaybetmeden önlemini almış olursunuz. Yani biz öyle yaptık benimki sadece bir öneri.
Merhaba eşiniz hangi bölümde muayene oldu? Sizde genetik test felan verdiniz miiEğer istiyorsanız ovülasyon testiyle takip etmenizi öneririm. Bir de doktora görünüm eşiniz ve siz. Bir problem yoktur inşallah ama velev ki varsa zaman kaybetmeden önlemini almış olursunuz. Yani biz öyle yaptık benimki sadece bir öneri.
haklısınız kendimde belirti arıyor da olabilirimÇok istiyor buradaki ve nette ki bilgileri okuyorsanız psikolojik de olabilir bende ilk yapmaya karar verdiğimiz ay kendimce tüm belirtiler vardı reglim 7 gün gecikti ve sonunda adet oldum en güzeli adet gününü beklemek ve çok belirti aramamak
Ama inş hamilesinizdir
Aaa sen bensin :))) bende öyle diye diye 5 sene geçirdim. Şimdi de olsun diye yapmadığım şey kalmıyor. Ay inşallah sen beklemezsin hemen hamile kalırsınTeşekkür ediyorum öneriniz için ben aslında hamile kalmaktan korkan biriydim yani çocuk istememek değil hamile kalmaktan korkuyordum reglim az diye tahlil yaptırmıştım bir ay önce herşey normal çıktı
Aaa sen bensin :))) bende öyle diye diye 5 sene geçirdim. Şimdi de olsun diye yapmadığım şey kalmıyor. Ay inşallah sen beklemezsin hemen
Yaaa inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız Rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsinAaa sen bensin :))) bende öyle diye diye 5 sene geçirdim. Şimdi de olsun diye yapmadığım şey kalmıyor. Ay inşallah sen beklemezsin hemen hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?