Tek derdim bu değil sanırım..

Eger seni kısıtlayıp kendi yapıyorsa o kişiden ne doğruluk bekle ne dürüstlük. İzin almak nedir? Annen mi baban mi? Yeri gelir aileden bile izin almayi gerek gormeyen biriysen sevgili sıfatında birinden izin almak nedir? Eşin bile olsa senin kendine has bir hayatın olur, kiz erkek arkadaşlığına karşı olmak nedir? Ha guvenmiyorsundur ondan mesafeli olmussundur tamam, o gereklidir ancak hiçbir zarari olmayacağını bildiğine rest çekersen o adam hayatından gittiğine döner yine arkadaşında ağlarsın. Bence sen bu kişiden ayrıl

Erkek arkadaşınız fazla ataerkil bir zihniyete sahip. Ataerkil zihniyetin kadın algısı ve sonuçları ortada zaten. Onun bu kıskançlıkları sevgiden falan değil yani, kadını konumlandırdığı yerle alakalı bir durum.

Kendinizden bu kadar ödün vermekle ve çevrenizi daraltmakla yanlış yapıyorsunuz bence. Gün gelir dertleşecek, kahve içecek bir insan bulamazsınız. İyice bu ilişkiye bağımlı hale gelirsiniz. Genelde süreç bu şekilde işliyor. Bu noktada sınırları belirleyecek olan sizsiniz. Umarım kendi hayatınız için doğru müdahalelerde bulunabilirsiniz.

evlenipde kendini yakma, ve en kisa zamanda ayril.
Bu zihniyette bi adamla asla mutlu olamassin, yazik degilmi kendine.
Lütfen bunu kendine yapma.

neyini anlayamıyorsunuz tam piskopat karşınızdaki

Kız- erkek arkadaşlığı normal gelmiyosa niye eklediniz sınıftakileri ?

Sizin kendi düşünce yapınız bu kadar karmaşıkken düzgün bir ilişki yaşamanız , karşınızdaki kişiyi analiz etmeniz mümkün değil zaten.

Cok seviyorum yazmışsınız,devam edecekseniz büyük hataların neler olduğuyla ilgili bi liste isteyin de, dayak yeme olasılıgınızı azaltın madem.

siz de hala birliktesiniz
kendinizden bu kadar mı nefret ediyorsunuz

doğuda çalışıyorum psikolojim bozuk diye her gün şiddet görürsünüz bu ayıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…