- 14 Haziran 2017
- 234
- 189
- 53
- 31
- Konu Sahibi limonata76
-
kız arkadaşlarınızla görüşmek için neden ondan izin almak gibi bi duruma girdiniz ki siz çok saçma sapan bi durum,siz kendi kararlarınızı veremiyormusunuz kimle görüşüp görüşmeyeceginize kimse karar veremez en fazla tavsiyede bulunur bir yanlışlık gördüyse sizde degerlendirirsiniz uyarsınız yada uymazsınız sizin kararınız hepsi bu kadarSelam herkese. Dün gece tek derdimiz bu mu olsun diye bir konu açmıştım. Yüzüğün gümüş mü tektaş mı olmasıyla ilgili. Tek derdim bu değil, dışarıdan bir göz olarak hepinizden yorum bekliyorum.Evlilik gibi ciddi bir konuda doğru karar vermek istiyorum. 8 aylık bir ilişkim var, sevgilim polis. İkimiz evde yalnızken hiçbir sorun yok ama beraber dışarı çıkınca kavga etmeden geçiremiyoruz günü. çok kıskanç ve çok takıntılı. Kızlarla dışarı çıkmama her zaman izin vermiyor. İzin verdiği zamanda çıktığıma pişman ediyor. Sınıftan erkek arkadaşlarımı bile bütün sosyal hesaplardan sildirdi, uzaklaştırdı. Erkek kız arkadaşlığına bende karşıyım bu yuzden ona hak verdim uzaklaştım. Ama sorun şu ki kendisinin kız arkadaşları var onlarla konuşuyor. Bende istemediğimi söyledim istemiyorsan konuşmam dedi ama geçen gün mesajlarını gördüm kız arkadaşlarıyla konuşmuş.şüphem yok arkadaş olduklarına eminim konuşma tarzlarından. Ama bu denli takıntılı biri kendi hareketlerine dikkat etmeli değilmi? Sizce ben bu adamla mutlu olamazmıyım? Çokta seviyorum..
Öncelikle izin almak kavramı normal ilişkide olmaz. Sizi kısıtlayıp kendi görüşmeye devam ediyorsa o adamın zihniyetinden kork derim, demek ki kendisi kız arkadaşlarıyla iyi niyetli konuşmuyor kişi kendinden bilir işi.Selam herkese. Dün gece tek derdimiz bu mu olsun diye bir konu açmıştım. Yüzüğün gümüş mü tektaş mı olmasıyla ilgili. Tek derdim bu değil, dışarıdan bir göz olarak hepinizden yorum bekliyorum.Evlilik gibi ciddi bir konuda doğru karar vermek istiyorum. 8 aylık bir ilişkim var, sevgilim polis. İkimiz evde yalnızken hiçbir sorun yok ama beraber dışarı çıkınca kavga etmeden geçiremiyoruz günü. çok kıskanç ve çok takıntılı. Kızlarla dışarı çıkmama her zaman izin vermiyor. İzin verdiği zamanda çıktığıma pişman ediyor. Sınıftan erkek arkadaşlarımı bile bütün sosyal hesaplardan sildirdi, uzaklaştırdı. Erkek kız arkadaşlığına bende karşıyım bu yuzden ona hak verdim uzaklaştım. Ama sorun şu ki kendisinin kız arkadaşları var onlarla konuşuyor. Bende istemediğimi söyledim istemiyorsan konuşmam dedi ama geçen gün mesajlarını gördüm kız arkadaşlarıyla konuşmuş.şüphem yok arkadaş olduklarına eminim konuşma tarzlarından. Ama bu denli takıntılı biri kendi hareketlerine dikkat etmeli değilmi? Sizce ben bu adamla mutlu olamazmıyım? Çokta seviyorum..
. İlişkimizin başında haber veriyordum sadece. İlerleyen zamanlarda haber verdiğimde sen kimden izin aldın gitmek için demeye başladı. Kendi benden izin almaz o ayrı.sevgilin izin vermeden dışarıya bile çıkamıyorsun. ya silik bir tip olup erkek arkadaşının sözünden çıkamayan biri olarak ilişkine devam edeceksin, ya da sevgiline sana saygı duymasını öğreteceksin.
ne güzel..... İlişkimizin başında haber veriyordum sadece. İlerleyen zamanlarda haber verdiğimde sen kimden izin aldın gitmek için demeye başladı. Kendi benden izin almaz o ayrı.
ya hakikaten mi anlamıyorsun? ya körsün ya fakesin o zaman.Bu arada şöyle büyük bir sorunumuz da var. Evde bana kızınca şakayla karışık canımı acıtıyor. Şiddete eğilimli gibi geliyor. İlerde bir anlaşmazlık olursa bana el kaldırır mısın dedim kendimi tutamayıp vurabilirim dedi. Öyleyse hiç seninle bir yola girmeyelim elini kaldırırsan biter dedim. Büyük bir hata yapmadığın sürece olmz boyle birşey dedi. Evliyken vursam bile çekip gidermisin senin sevgi anlayışın bu mu dedi. senin sevgi anlayışın vurmak mı dedim. Öyle birşey yaparsam nedeni vardır seni en çok ben düşünürüm dedi.anlayamıyorum...
Of asıl bombayı sona saklamışsın. İnsan bari yok vurmam falan der.Bu arada şöyle büyük bir sorunumuz da var. Evde bana kızınca şakayla karışık canımı acıtıyor. Şiddete eğilimli gibi geliyor. İlerde bir anlaşmazlık olursa bana el kaldırır mısın dedim kendimi tutamayıp vurabilirim dedi. Öyleyse hiç seninle bir yola girmeyelim elini kaldırırsan biter dedim. Büyük bir hata yapmadığın sürece olmz boyle birşey dedi. Evliyken vursam bile çekip gidermisin senin sevgi anlayışın bu mu dedi. senin sevgi anlayışın vurmak mı dedim. Öyle birşey yaparsam nedeni vardır seni en çok ben düşünürüm dedi.anlayamıyorum...
Haspama bak hele şiddet uygulayacak şimdiden yerini yapıyo ayrıca bu tarz manipüle etmeye çalışan erkekler kusmuktur haberiniz olsunBu arada şöyle büyük bir sorunumuz da var. Evde bana kızınca şakayla karışık canımı acıtıyor. Şiddete eğilimli gibi geliyor. İlerde bir anlaşmazlık olursa bana el kaldırır mısın dedim kendimi tutamayıp vurabilirim dedi. Öyleyse hiç seninle bir yola girmeyelim elini kaldırırsan biter dedim. Büyük bir hata yapmadığın sürece olmz boyle birşey dedi. Evliyken vursam bile çekip gidermisin senin sevgi anlayışın bu mu dedi. senin sevgi anlayışın vurmak mı dedim. Öyle birşey yaparsam nedeni vardır seni en çok ben düşünürüm dedi.anlayamıyorum...
Selam herkese. Dün gece tek derdimiz bu mu olsun diye bir konu açmıştım. Yüzüğün gümüş mü tektaş mı olmasıyla ilgili. Tek derdim bu değil, dışarıdan bir göz olarak hepinizden yorum bekliyorum.Evlilik gibi ciddi bir konuda doğru karar vermek istiyorum. 8 aylık bir ilişkim var, sevgilim polis. İkimiz evde yalnızken hiçbir sorun yok ama beraber dışarı çıkınca kavga etmeden geçiremiyoruz günü. çok kıskanç ve çok takıntılı. Kızlarla dışarı çıkmama her zaman izin vermiyor. İzin verdiği zamanda çıktığıma pişman ediyor. Sınıftan erkek arkadaşlarımı bile bütün sosyal hesaplardan sildirdi, uzaklaştırdı. Erkek kız arkadaşlığına bende karşıyım bu yuzden ona hak verdim uzaklaştım. Ama sorun şu ki kendisinin kız arkadaşları var onlarla konuşuyor. Bende istemediğimi söyledim istemiyorsan konuşmam dedi ama geçen gün mesajlarını gördüm kız arkadaşlarıyla konuşmuş.şüphem yok arkadaş olduklarına eminim konuşma tarzlarından. Ama bu denli takıntılı biri kendi hareketlerine dikkat etmeli değilmi? Sizce ben bu adamla mutlu olamazmıyım? Çokta seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?