Merhaba arkadaşlar öncelikle mutlu huzurlu kaynana cenesi olmayan yil diliyorum :)) 13 haftalik hamileyim ilk erkek dedi simdi kiz dedi doktorum saglikli hayirli olsunda.. tek sorun benim icin kocam annemin adini koyacam dio hatta gobegimi anamin adi agzimin tadi diye seviyor basta konusmustuk erkek olursa ben koyacam kiz olursa o. Erkek olsun diye ne cok dua ettim bir bilseniz :)
Biz 6yil ciktik şimdi 5aylk evliyim. Ailesi beni hep bildi basta istediler esim istemezdi evlenmek zamanla istemediler beni bundan 3yil once hamile kaldim evlenip bebgimi doguracaktim hayalim bu tabi ama mümkün mu istemedikleri icin esim aldirdi cocugumu delirdim resmen aradan zaman gecti kocamin beni birakmadigini sevdigini farkettiler ve mutlu son evlendik.. guzel dimi.. simdi hamileyim bebegimi sevemiyorum hep o elimden giden bebegim geliyor aklima kiz olmasini istemedim cunku ilkim onlar yuzunden gitti simdi kizima onun adini koyacam bu bebegime haksizlik değilmi ? Benim meleğimin katili oldum ben onlar yuzunden onlar unuttu simdi normaller hatta asiri sevecan ama unutamiyorum kapatamiyorum .. kocama anlatamıyorum anlatsam anlamaz zaten.
Herseye ragmen dogana kadar umudum var inşallah oğlum olacak ve adini ben koyacam :)