tek derdim bu olsun :))

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Merhaba arkadaşlar öncelikle mutlu huzurlu kaynana cenesi olmayan yil diliyorum :)) 13 haftalik hamileyim ilk erkek dedi simdi kiz dedi doktorum saglikli hayirli olsunda.. tek sorun benim icin kocam annemin adini koyacam dio hatta gobegimi anamin adi agzimin tadi diye seviyor basta konusmustuk erkek olursa ben koyacam kiz olursa o. Erkek olsun diye ne cok dua ettim bir bilseniz :)
Biz 6yil ciktik şimdi 5aylk evliyim. Ailesi beni hep bildi basta istediler esim istemezdi evlenmek zamanla istemediler beni bundan 3yil once hamile kaldim evlenip bebgimi doguracaktim hayalim bu tabi ama mümkün mu istemedikleri icin esim aldirdi cocugumu delirdim resmen aradan zaman gecti kocamin beni birakmadigini sevdigini farkettiler ve mutlu son evlendik.. guzel dimi.. simdi hamileyim bebegimi sevemiyorum hep o elimden giden bebegim geliyor aklima kiz olmasini istemedim cunku ilkim onlar yuzunden gitti simdi kizima onun adini koyacam bu bebegime haksizlik değilmi ? Benim meleğimin katili oldum ben onlar yuzunden onlar unuttu simdi normaller hatta asiri sevecan ama unutamiyorum kapatamiyorum .. kocama anlatamıyorum anlatsam anlamaz zaten.
Herseye ragmen dogana kadar umudum var inşallah oğlum olacak ve adini ben koyacam :)

Eşini ikna edemez misin.. Mesela ilk çocuğumuzun adını ben koymak istiyorum, ikincisinin adını sen koy vs desenn :44:

Yok canım basta paylastik bide ana kuzusu imkani varmi gunde 10deda arar annesini o derece belki erkek olur doktor yanilmistr perşembe baska doktora gidecem umudum var kutumda erkek var hissediyorum:)

Yok canım basta paylastik bide ana kuzusu imkani varmi gunde 10deda arar annesini o derece belki erkek olur doktor yanilmistr perşembe baska doktora gidecem umudum var kutumda erkek var hissediyorum:)

Haha İnşallah canım.. Hayırlı olsun.. Allah analı babalı büyütsün

Saol canim inşallah allah herkese nasip etsin diyorum ya tek derdim bu olsun :) ama insan birileriyle paylasmak istiyor bazen burdada gordum herkes derdini anlatiyor yazim dedim

İyi yaptın canım.. Mutluluk da öyle paylaştıkça çoğalır.. Varsın kv nin adı olsun.. Önemli olan bebeğini sağlıkla kucağına alman Takma kafana

Tek derdin buysa no problem be canim :) bebek senin de bebegin istemiyorum de modern bi isim olsun cocugumuz sknti cekmesin onun mutlulugu icin de damardan gir yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…