Valla yazdıklarını şaşkınlıkla okudum, öğrencisin ve yaşadıkların inanılmaz şeyler, hamile kalman ve kürtaj olman, eğer oseni sevseydi zaten evlenmeden sana elini sürmezdi, muhafazakar olduğu tartışmaya açık malum evlilik dışı ilişki o mantıkla ters düşüyor.bunca yaşadıgın şeyden sonra bence üzerine çarpı at, asla devam etme. Tekrar başlarsan hayatının en büyük hatası olur. Seni tanımıyorum ama hislerim kuvvetlidir, yeni bir yol çiz ,çok daha mutlu olacaksın umarım...
O nasıl muhafazakarlıkmış öyle. Muhafazakar insan zina yapar mı
Köpek gibi pişmanım o günaha girdiğim için Allah belamı versin diyor sanki öyle diyince benim yaşadıklarım geciyor
Neler yazilmis. Bence burda biraz vicdan giriyor devreye kusura bakmayinda okuldan ondan bundan bahsettigine gore zaten henuz kucuk arkadasimiz. Birseyler daha toz pembe gozukuyor olabilir ki yasi buyuk olsa bile ozel hayatidir hic birimize laf dusmez. zaten bununla ilgili bir yorum istememis intikam konusunda istemis.Hata insanlara mahsus bisey hangimize ne olacagini biliyormuyuz? Bizim basimiza gelmezde sevdiklerimize kardesimize belkide ilerde kizimizin basina gelir. Her an aklina gelsin nasil bir cumledir ya insanlarin psikolojisini hic mi dusunmuyorsunuz.konuya gelince bence birak intikam falan alma umursamaz davran. Elinden geliyorsa hatta umursama daha cok yolun basindasin okuluna bak.emin ol ki sen umursamadikca ona bu en buyuk ceza olacak birseyler yasamaya gelince hersey super konu sorumluluk olunca ortada yok oh ne ala boyle biriyle intikam almak icin bile ugrasma!
Gerçekten bana çok büyük moral oldun ben büyük bi hata yaptım çok pişmanım her gün duamı ediyorum ama hep böyle başıma kakılırsa ömür boyu gülememki birdaha. Haklısın ona en büyük ceza bu arkadaslarıma ayrılmadık sorunlarımız var demiş yuh yani işte okadar cepteyimki gelince hersey düzelcek onun gözünde. Üni 4. Sınıftayım ama sanırım yaptıklarım bu salaklıgımın yaşı yok
ne kadar kolay geçiyorsunuz bu hamilelik ve kürtaj olayının üzerinden...işlediğiniz günahın bedelini o minicik bebeğe ödetmişsiniz... ve şuan burda okullar açılacak yine görecez napıyım ne ediyim intikam alayım düşüncelerindesiniz...
senin yerinde olsam oturur rabbimden af dilerdim....
o bebeğin vebalini nasıl ödeyeceksiniz...
sanki bakkaldan 2 ekmek alır gibi bahsediyorsunuz....yazık...
şunu unutmayın ki beş dakkalık bir zevk için işlediğiniz günahın bedeli, ömrünüz bayunca ikinizinde karşınıza çıkacaktır...
başınıza gelen her musibette, o bebeğin minicik bedenini nasıl parça parça kestiğinizi düşünün...allah hidayet versin....diyecek laf bulamıyorum size....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?