Tek derdim var mutsuzum =(

acemiprenses15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
42
0
86
30
Rize
arkadaşlar söze nasıl başlayacağımı bilemiyorum.Elle tutulur önemli bir derdim olmasa da mutsuzum.Mutsuzluğumun sebbini bile bilmiyorum.Hep uyumak istiyorum dünya umrumda değil.Kısa mutluluklarla küçük şeylerle kendimi avutmak istiyorum.Ama yetmiyor.Gene bir huzursuzluk çöküyor üstüme.Ve en kötüsü bu mutsuzluğumu dışarıya yansıtmamak istiyorum.Hep güler üzle dolaşıyorum etrafta.Ama birinin omuzunda ağlamaya o kadar ihtiyacım var ki.Sizin de böyle içinizden gelen huzursuzluğunuz mutsuzluğunuz var mı?

zaman zaman hepimizde olur bu tür şeyler.ama çok sık oluyorsa bir psikoğa git derim.farklı şeyler yap.seni mutlu eden şeylerle ilgilen.yaşın kaç.

bende oyle olurum donem donem ama bunun sebebi gecmiste yasadigimiz aci hatiralar diye dusunuyorum kendini dinle bakalim kafani kurcalayip seni mutsuzluga iten sey ne belki cozumu vardir:teselli:

yaşından dolayı da olabilir canım o dönemlerde olabilir böyle şeyler.kafana çok takma seni mutsuz eden ne varsa.

bende ailemden ayrıldıgımda kars a yerleştiğimde bu duygular içindeydim sürekli uyumak ağlamak istiyordum birileri bişey dediğinde göz yaşalarımı tutamıyordum ama allahtan çok anlayışlı kocam var hiç yanlız bırakmadı şimdide bebeğimi bekliyorum sabırla çok mutluyum
umarım en kısa zamanda düzelir bu ruh halin ama seni neyin mutsuz ettiğini bulman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…