- 28 Kasım 2010
- 42.392
- 140.769
- 798
Hadi hadi tahin bir sen ikiYok ya bu sefer hatırlamadım, kafam bi hoş, tahin helva deyince bakmıştım diğer konusunda.
Ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz anlamıyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hadi tahin bir sen ikiYok ya bu sefer hatırlamadım, kafam bi hoş, tahin helva deyince bakmıştım diğer konusunda.
Ayol hiç hatırlamıyorum ben,sabah ne yedim o dahi yok aklımda. Bu beyinle iyi yaşıyorum yineAy bu katıp sabah akşam somon,ceviz yiyip omega 3 ü avucla yutuyo, yemin edebilirim ama kanitlayamam
Sen mi ben mi, yasamam mucize hhffhhfhAyol hiç hatırlamıyorum ben,sabah ne yedim o dahi yok aklımda. Bu beyinle iyi yaşıyorum yine![]()
Milletvekilleri ne kadar qliyor?Valla 35k alan burokrat varmı bilmiyorum.Benim eşim.bürokrat 20 K alıyor.
Bürokrat hanımı geldi ben yavaştan uzayayımMilletvekilleri ne kadar qliyor?
Kim kiz oBürokrat hanımı geldi ben yavaştan uzayayım![]()
Aha yazmış yukarıdaKim kiz o![]()
benim ki neredeyse emekli olacak mühendis .uleynn neden 17 bine yakın alıyor diye adamı yolacaktım gece gece.elalem 35 45 bandındaymış tembel adammm kalk ek iş yap diye dürtecektim.Valla 35k alan burokrat varmı bilmiyorum.Benim eşim.bürokrat 20 K alıyor.
Çok az değil mi 20bin? Birkaç tanıdığım var 40-45bin alıyorlar. Dereceleri vs oluyor mu bilmiyorum ama 20bin çok az geldi banaValla 35k alan burokrat varmı bilmiyorum.Benim eşim.bürokrat 20 K alıyor.
Sorun aldığı para değil. Ben de bu paraları alıyorum eşim benden çok daha fazlasını alıyor. Tek çocuğum var yaşamım iyi şükür.yani buna ben de katılıyorum
daha ilkokul 2. sınıf ve anaokulu olacak çocuklar seneye
iyi bir devlet okuluna gitseler (suriyeli vs dolu olmayan sınıf mevcutları az olan) ev de okula yakın olsa eve de, 3te bitse, 2.5-7 arası çalışacak, evde olup çocukları okuldan alacak ve yemek verecek, ortalığı toplayacak birini bulsa ne biliyim bana daha pratik geldi.
şu anda birikim yapmıyormuş
evi filan yok
gelecekte nasıl yapacak bunları çocuklar daha küçükken yapamıyorsa bilemedim.
hakimler savcılar alıyor bu paraları ama hakim savcı olsa avukatla protokol hazırlamaz herhaldebir de onlar lojmanda filan kalıyor, atamaları toplu oluyor. vs.
ya bu arada savcı bir yengem var
tam bu profil
çocuklar kolejde doğdukları günden beri bakıcılar, kalori hesaplı yemekler. akşam 8de eve gelir (lojmanda kalıyor şehrin ortasında ama hep fazla dosyası olurdu) ertesi gün için yemek hazırlardı, bakıcıya ayrı yemek yapardı. sabahın nurunda işe giderdi yüzünü göremezdik.
bak eşi de hakim ama teknik hakim (hukuk fakültesi mezunu değil) kızın kendi ailesi kentsoylu
kuzenin babası işçi emeklisi, kadın hep biz daha elitiz bilmem nereliyiz (şehir adı) ben bilmem nere hukuk mezunuyum, kurallar, standartlar... diye diye diye çocukları manyak etti.
sınavda 0 çekti bu çocuk, yeme bozukluğu var, şımarık, obez.
bu kadar iddia da bence iyi değil.
ben kendim hırslı, kariyer önemseyen bir insanım. ben de bu paraları alıyorum ama
ne yapıyorum, çocuk yapmıyorum![]()
çıplak maaşını yazdı.yanları var bürokratların.Çok az değil mi 20bin? Birkaç tanıdığım var 40-45bin alıyorlar. Dereceleri vs oluyor mu bilmiyorum ama 20bin çok az geldi bana
Var tabii ama çıplak maaşı bile 20bin çok az geldi bana. Birkaç maaş alanlar da var gerçi,belki de sadece tek bir maaşı 20bindir,2.-3. Maaşı olanlar da varçıplak maaşını yazdı.yanları var bürokratların.
oralara hiç girmeyelim.ben çocuklar iki senede nasıl 4 er yaş büyüdü ordayım halaaaVar tabii ama çıplak maaşı bile 20bin çok az geldi bana. Birkaç maaş alanlar da var gerçi,belki de sadece tek bir maaşı 20bindir,2.-3. Maaşı olanlar da var
Ay bilemedim. Deşifre olmaktan mı tırsıyor acaba,tanıdık birileri mi var ki çevresinden?oralara hiç girmeyelim.ben çocuklar iki senede nasıl 4 er yaş büyüdü ordayım halaaa![]()
![]()
çocuğun yaşından kim kimi tanır ayoll?ayrıca çocukların yaşına göre okul şehir önerecektik.yaşım 44 kızımın yaşı 12 ankaradayım.hadi tanı beniAy bilemedim. Deşifre olmaktan mı tırsıyor acaba,tanıdık birileri mi var ki çevresinden?
Benim kafam basmaz,unuturum zaten söylediğim doğruları bile hatırlamıyorum,yalan söylesem hiç totomu toparlayamam.
bazı üyelere sağlıkla ilgili tıbbi terimler içeren öneriler vermiş.o yüzden sağlık sektöründen bundan eminim.ama dr değilse mümkünatı yok 35 45 bandında maaşı olmasının.ee madem eşini beğenmiyor yarı para kazanıyor diyor tembel diyor zekasından kuşku edip mr bile çektirttirmiş adama.dr koca bulaydı ya?ha belki de o adamlar da kendini seçmemiştir orası ayrı konuBen bu konuya da inandım ortalama 40,000 dedi, Biraz önce de mesleğini söylemediği için çocukların yaşı konusunda da farklı rakamlar vermiş olabilir. Yalnız boşanmayı bu kadar erteleyen biri ayrılmaz onun için gereksiz yere şehir tavsiyesinde bulunmayacağım.
İlk konularına bakın tıp okuyorum yazmışbazı üyelere sağlıkla ilgili tıbbi terimler içeren öneriler vermiş.o yüzden sağlık sektöründen bundan eminim.ama dr değilse mümkünatı yok 35 45 bandında maaşı olmasının.ee madem eşini beğenmiyor yarı para kzanıyor diyor tembel diyor zekasından kuşku edip mr bile çektirttirmiş adama.dr koca bulaydı ya?ha belki de o adamlar da kendini seçmemiştir orası ayrı konubir insan eşini nasıl bu kadar aşağılar?okudum şimdi konuyu.adam da suç bulamadım.konu sahibi sorunlu.
Verdiğiniz örnek havuç, muz, ayakkabıydı. 20 tllik muz ve 15 tllik havuç ile aylık 50 bine çıkıyorsanız 1900 luk ayakkabıdan 5 tane her ay düzenli olarak aliyorsunuzdur demektir.Bunlarda bir sorun yoksa bakiye 50bine dayanıyor işte arkadaşım. O yüzden abartı değil, daha kış gelmedi. Kış gelince tekrar konuşalım,yıl bitsin asgari ücret zamlarını görelim 50binler de yetmez hale gelecek.