- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.792
- 158
Davulun sesi uzaktan hos gelir atasözüne bi orneksinizAyrıca ben miktarı çok görmedim kimseye ya da komik. Yapılan hesabı komik ve gerçekçi bulmadım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Davulun sesi uzaktan hos gelir atasözüne bi orneksinizAyrıca ben miktarı çok görmedim kimseye ya da komik. Yapılan hesabı komik ve gerçekçi bulmadım.
Gelir gücünüz var ki rahatça harcıyorsunuz sizin sıradan dediğiniz marka benim için lüks sekment , çizme alsam mesela en fazla 700-800 verebilirim o nedenle markaya modele takılmam hiç. Kalan masraflar yeme içme her yerde aynı fiyat ve hayati ihtiyaç ama gerisi lüks harcama oluyor. Paranın değeri yok size o konuda katılıyorum sadece ve herkes gelirine göre harcıyor.Hemşirem paranın adı var değeri yok ki. Bak 10günlük doğalgaz 623lira geldi. Bir düz beyaz gömlek aldım 550 liraya öyle beymen falan değil u.s polo marka sıradan bir şey. Bir çizme 1900lira olmuş. 30 tane yumurta 80lira,köy ekmeği 20 lira. Çocuklu evde mecbursun alacaksın. En ucuz muz 20 lira yerlisinden. Havuç 15 lira. Kıyma 130lira,kuşbaşı et 150 lira. Benzin uzun süredir kendim almadım haberim yok,20nin üzerinde olduğunu biliyorum. Bir sinemaya gittik oğlumla 110 lira 2 bilet. İçerde mısır yerse oğlum 60 lira da o. Çıkışta yemek yersek 300lira. Hadi gel harcama ayda 50bini. Sanıyoruz ki 50bine bir şey gelecek,gelmiyor artık. Yazdıklarımda bir tane yanlış var mı gel beraber hesaplayalım
Edit:yazım yanlışı
Asıl siz davulun sesini yeni duymaya başlayıp ağlamaya başlamışsınız.Davulun sesi uzaktan hos gelir atasözüne bi orneksiniz![]()
K kelimesi Türkçe değil lütfen yaymayın kullanımını..Bu dedikleriniz beni aşar çok fazla gelirim 35-45 K arası eşimden çok nafaka alamam her halde kira okul fatura mutfak ulaşım çocukların ihtiyacı her şey bu paraya göre olmalı
Nasıl geçinsin ? Bu kafayla geçinemez çünkü kendinin 35-45 eşinin 20 filandı yanlış bilmiyorsam bu durumda bile geçinemiyordu .K kelimesi Türkçe değil lütfen yaymayın kullanımını..
35-45 bin geliri olan bence bu soruyu sormamalı. Yaparsınız çünkü her yerde
İzmir mantıklı ama kiralar uçtu gitti burada daMerhaba tekrar ben yakın zamanda bşr konu açmıştım zaten eşimle ilgili sorunlarım olduğundan bahsetmiştim konu hala aktif oraya da yazıyorum zaten. Şimdi zaten boşanmam gerektiğini düşünüyorum ben de ama çekincelerin var. En önemlisi 2 çocukla tek başıma hiç bşr destek olmadan en rahat hangi şehirde yaşayabilirim. İşim şehir değiştirmeye müsait. Ev okul işi üçlüsünü tek başıma yapacağım işime geç kalma ve sık izin alma lüksüm yok kolay ulaşım sağlayacağım çok da pahalı olmayan ev ve iyi okulları olan bakıcı yaptfımcı parası çok fazla olmayan birazda sosyal olanakları olan neresi olabilir hangi şehirde daha rahat yaşayabiliriz. Boşanma sonrası eşimle aynı şehirde kalmamız zor
Doğu illeri ucuz oluyor.ne kadar küçük o kadar ucuz.Merhaba tekrar ben yakın zamanda bşr konu açmıştım zaten eşimle ilgili sorunlarım olduğundan bahsetmiştim konu hala aktif oraya da yazıyorum zaten. Şimdi zaten boşanmam gerektiğini düşünüyorum ben de ama çekincelerin var. En önemlisi 2 çocukla tek başıma hiç bşr destek olmadan en rahat hangi şehirde yaşayabilirim. İşim şehir değiştirmeye müsait. Ev okul işi üçlüsünü tek başıma yapacağım işime geç kalma ve sık izin alma lüksüm yok kolay ulaşım sağlayacağım çok da pahalı olmayan ev ve iyi okulları olan bakıcı yaptfımcı parası çok fazla olmayan birazda sosyal olanakları olan neresi olabilir hangi şehirde daha rahat yaşayabiliriz. Boşanma sonrası eşimle aynı şehirde kalmamız zor
Annesi konu sahibi boşanıp da başına iş olsun istemez ama o da var. Damat parası yiyeceğim hayali ile tutuşan kadına kızının boşanması şoku ağır geliro iki çocuk kreşe ve anaokuluna verilecek normali bu.o devamlı para isteyen anne babası da bir zahmet konu sahibinde yaşayacak çocuklar biraz büyüyene kadar.okul çıkışı göz kulak olacaklar.ya da aynı binada ev tutulacak .ikisinin de maaşları varmış anne babasının.ne diye hala veriyor eşine kızarak?komşum var aynen bu şekilde bakıyor 2 çocuğuna .anne baba rahatlarını hiç bozmayacaklar üstüne üstlük devamlı para isteyecekler.yok öyle bir dünya.onlara vereceğim parayla tutarım yarım gün bakıcı daha iyi okul çıkışı.
Özel sektörde mühendisimAy ne is yapıyorsun maşallah darısı basima![]()
İki çocukla asgari ücret alıyorum,kilo kilo et yiyorum,üstüne kira ödüyorum gecekonduda demedim ondan olabilir.Ben buna neden bu kadar beğenmedim geldi anlamadim. Evi arabasi olmayan 2 cocugu olan insanin aylik 35 bini zaten net olarak gider. En iyi ihtimalle hemde.
Not: len konu sahibi zaten 35 40 bin arası gelirim var demis kadina neden begenmedin attiniz yaw![]()
Gelir gücü herkeste farklı elbette. Ben bir kere aldığım çizmeyi nerden baksanız 5 sene giyerim. Ama ben böyleyim diye hayat pahalı değil diyemem. Ya da mesela size “700-800 lira çizme için çok,sana 300 liralık suni deri yeter” diyemem,bu hakka sahip değilim. Çok az kıyafetim vardır,gardrobum bomboştur. Öyle seviyorum ama bu durum hayat pahalılığını görmeme engel değil.Gelir gücünüz var ki rahatça harcıyorsunuz sizin sıradan dediğiniz marka benim için lüks sekment , çizme alsam mesela en fazla 700-800 verebilirim o nedenle markaya modele takılmam hiç. Kalan masraflar yeme içme her yerde aynı fiyat ve hayati ihtiyaç ama gerisi lüks harcama oluyor. Paranın değeri yok size o konuda katılıyorum sadece ve herkes gelirine göre harcıyor.
Çünkü kıskandık.35,40 bin kazanan şanslı azınlıktan değiliz.haa bir de üstüne bu parayla geçinemiyorum deyip, çok normal birşey gibi özel okul muhabbetleri falan yapılınca da gıcık olduk.kocam ancak 20 bin nafaka verevilir falan filan denilince duble kıskandık.benim mesela aklına bile gelmez çocukları özel okula mı gönderceeksiniz falan filan muhabbeti yapmak.aklıba bile gelmeyen bir konu ülkedeki çoğu kişinin.Ben buna neden bu kadar beğenmedim geldi anlamadim. Evi arabasi olmayan 2 cocugu olan insanin aylik 35 bini zaten net olarak gider. En iyi ihtimalle hemde.
Not: len konu sahibi zaten 35 40 bin arası gelirim var demis kadina neden begenmedin attiniz yaw![]()
Eee gitmiyor işte.ülkeden 5 bin 10 bin kazanıp bir sürü çocuğu olan milyonlarca insan var.Ben buna neden bu kadar beğenmedim geldi anlamadim. Evi arabasi olmayan 2 cocugu olan insanin aylik 35 bini zaten net olarak gider. En iyi ihtimalle hemde.
Bu konunun amacı ne ben onu da anlamadım.konu sahibi 35,40 bin kazanıp, 20 bin de nafaka alacakmış kötü ihtimal.eee biz de sanıyoruz ki iki kuruş parasıyla geçinecek şehir arıyoryazmayıp protesto edelim bence.eee her yer onun zaten bu parayla.anlamadım valla.
Olabilir tamamen okumadım sinirlendim.20 bin nafaka yok.![]()
Bu kez doğru şeyler yazıyorsun ohaOlabilir tamamen okumadım sinirlendim.
Nedense aklıma Seren Serengil geldiÖyle bir şehir var mıdır bilemiyorum,varsa evli kadın kalmaz,boşar boşar gider yerleşir millet.
Gelir durumunuz nedir? Özel okula mı vereceksiniz çocukları? Ev kirasına ne kadar ayırabilirsiniz,bunlar önemli. Ben Bursada yaşıyorum,yalnız olsam tek oğlumla çok rahat yaşarım şahsen ama bana ucuz gelen belki size pahalı geliyordur bilemem ki.
Kendimden örnek vereyim,yalnız yaşasam 10bin kira veririm, asgari ücretli bir yardımcı tutarım yatılı, tatil parasıyla beraber herhalde 10bin de ona veririm. Faturalar 6-7bin gelir. Mutfak masrafı da 8bin diyelim. Oğlumun okulu servisle beraber aylık 8bin. Benzin okul ev iş yakın diye 5bin diyelim. Bunlar harcanır zorunlu ihtiyaç olarak. Kıyafet gezme vs koymadım bakın. Bursa pahalı bir şehirdir ama Nilüferde yaşarsanız güvende olursunuz,sanayi bölgesinde çalışırsanız,evi de yakın yerden seçerseniz zorluk yaşamazsınız ama bu paralar da cebinizden çıkar benim fikrim. Siz önce nereye ne kadar ödeyebileceksiniz,maaşınız ne durumda buna göre değerlendirin. Şehri sonra düşünürsünüz.