Ceycey, sana Turkceyi ogreten hoca nasil da uzuluyordur simdi.
O konuda gayet normal konusurken cazgirlik yapan ve ortaligi velveleye veren sensin. Sana hicbir yorumumda yukarida belirtilen seyleri demedim. Dedigim sadece “Ben ogrenciden ders almayi tercih etmem”. Bak ne diyorum. “Tercih etmem”. Bu su demek; baskasi ister aldirir; ister aldirmaz. Gerisi tamamen senin hayal dunyan.
Normalde bu tarz seylere hayatta prim vermem. Lakin durmuyorsun ceycey. Hem durmuyorsun hem de sana bile ait olmayan genel gecer bir konuda “Gormezden gel” secenegi dururken sen tutup konudan engelletiyorsun. Kendin calip kendin oynadigin yetmedigi gibi bir de vay efendim bana yazdigi yorumlar var diye insanlari manipule etmeye calisiyor, ayilip bayiliyorsun.
Yasinin kadini ol ceycey. Bak ciddiyim ise yarar. Bir yerde durmayi bil. Herkesi kendin gibi bilme.
Su sitede defalarca 13-14 yasimdan beri ailemden onca varligina ragmen destek almadan hem calisip hem okudugumu, neyim varsa kendi cabamla yaptigimi anlattim. Kisinin once kendisini sevmesi ve inanmasi gerektigini; basarisinin buradan geldigini; kimseye minnet etmeyecegini ifade ettim. Ben bir ogrencinin calismasina asla karsi olmadim; olmam da.
Hayat sadece senin su arkadasim soyle yapiyor, bu akrabam boyle yapiyor diye yasanmiyor, su kadar maas aliyor vb hesap yapanlar yok. Baska hayatlar da var. Bu konunun sahibiyle dahi verdigi bilgiyle yetinmeyip olayi sakiz gibi cekistirmissin. Kadin gelirini soylemis belli ki sarpa sarmis bir hayati var cozum yolu ariyor. Yalan borcu mu var? Hadi konu fake olsun zaten uye engellenir ve konu kapatilir. Ee?
Sana son sozum tamamen kendince algiladigin seyleri gelip de burada hatirat minvalinde yazip durma. Zira “KK’daki idollerimden birisin” dedigin kisiye 2 gun sonra once surada;
Thread 'Güzellik rutinlerimiz

'
Güzellik rutinlerimiz

Simdi de alakasiz bir konuda tabir-i caizse “sallamaktan” vazgec. Sakil duruyor.
Durmuyorsun ceycey. Ama dur. Vallahi durmak da guzel seydir.