Tek ebeveynin 2 çocukla yaşayabileceği şehir

O zaman ayrılacak. Bu sene olmaz seneye ayrılırım denir mi? Bunu geliri olmayan çaresiz kadınlar derse hak veriyorum sadece. Aç davanı iste tayinini git. Ben o kadar eleştirdiğim beğenmediğim adamla bir gün aynı çatı altında yaşamam mesela.
Zaten dokunmasını istemiyorum diyor tiksindigi adamlada bı zahmet boşansın.Para herşey değil.O sevgisizligi çocuklar görüyor duyuyor hissediyor

Ben eski bı kaç konusunu okudum da yeni durumlarını bilmiyorum sıkıldım binbesyuz tane konusu var 😄 bunlarda adet varmış erkek tüm geçimi sağlar kadın da ailesine verirmiş akrabası aynen böyleymiş kadın öğretmenmis maaşını ailesine veriyormus fln değişik bir hayatı var
Saçmalık ilk defa duyuyorum böyle birşeyi.Kendim yerim colugum çocuğum yer yatırım yaparım daha iyi .55-60 000 TL ile niye kirada süruneyim der birikim yapardım.Bu kafada biri nasıl doktor öğretmen oluyor aileme niye vereyim canım ne münasebet

V venus12 okuyor musunuz burada yazılanları ?
Hâlâ ailenize destek oluyor musunuz? Şimdi biri burada eşim ailesine destek oluyor yetiştiremiyoruz dese adamı linç ederlerdi. Evlendikten ve çocuk sahibi olduktan sonra çocuklarınızın rızkını neden ailenize yediriyorsunuz ?
Eşinizin kazancı fena değil, bir de ek iş yapmasını istiyorsunuz. Dolaylı şekilde adam da ailenize para veriyor olmuş. Eşiniz boşanmak istese hakkıdır. Sizin boşanma gerekçenizi anlamıyorum.

Belli ki bu adam sakin, bir miktar umursamaz bişey, biz bunu güzel yeriz diye bulmuş konu sahibinin annesi, tutmuş da tahmini, epey bir zaman güzel yürütmüş gemisini, ama bir sorun var ki, adam çok kasan bir tip değil, her şeyi atmış konu sahibinin sırtına ne yaparsan yap diye, haksız mı bilakis çok haklı bu tavrında. Gece gündüz çalışıp kayın aile mi besleyecekti adam?
Kadınlar konu açıyor o kadar. Kocam annesine şuna buna birsuru para yolluyor sinir oluyorum diye .Bı zahmet kadınlarda kocasını enayi yerine koymasın.Ha gerçekten ailen kötü durumdadır sağlık sorunu vardır o başka ne Onun dışında ne kadının nede erkeğin evin rızkını baş ki adına yedirmesini doğru bulmuyorum.Bir düşüyor iki düşüyorsa üçüncüye patlar.Ailemde olsa soncta dışarıda kalır önce insanın kendi ailesi çocuğu.Cocugum yiyeceğini niye başkasına yedireyim enayilik kendini sömürtmek başka birşey değil

Ben Hataylıyım. Üniversite bölgesinde çoğu memur apartlarda kalıyor . Merkezde kira fiyatları 2500-3000 civarı ama apart kiraları 1750-2000 civarında. Denizi var bana göre en önemlisi . Şehir merkezinde her yer her yere yakın. özellikle aracınız varsa çok daha kolay. yani şahsen ben seviyorum . Burada rahat edersiniz.

Merhaba tekrar ben yakın zamanda bşr konu açmıştım zaten eşimle ilgili sorunlarım olduğundan bahsetmiştim konu hala aktif oraya da yazıyorum zaten. Şimdi zaten boşanmam gerektiğini düşünüyorum ben de ama çekincelerin var. En önemlisi 2 çocukla tek başıma hiç bşr destek olmadan en rahat hangi şehirde yaşayabilirim. İşim şehir değiştirmeye müsait. Ev okul işi üçlüsünü tek başıma yapacağım işime geç kalma ve sık izin alma lüksüm yok kolay ulaşım sağlayacağım çok da pahalı olmayan ev ve iyi okulları olan bakıcı yaptfımcı parası çok fazla olmayan birazda sosyal olanakları olan neresi olabilir hangi şehirde daha rahat yaşayabiliriz. Boşanma sonrası eşimle aynı şehirde kalmamız zor
Bence büyükşehir seçmeyin en azından çocuklar buyuyene kadar

Kadınlar konu açıyor o kadar. Kocam annesine şuna buna birsuru para yolluyor sinir oluyorum diye .Bı zahmet kadınlarda kocasını enayi yerine koymasın.Ha gerçekten ailen kötü durumdadır sağlık sorunu vardır o başka ne Onun dışında ne kadının nede erkeğin evin rızkını baş ki adına yedirmesini doğru bulmuyorum.Bir düşüyor iki düşüyorsa üçüncüye patlar.Ailemde olsa soncta dışarıda kalır önce insanın kendi ailesi çocuğu.Cocugum yiyeceğini niye başkasına yedireyim enayilik kendini sömürtmek başka birşey değil
Ailesinin de iki maaşı varmış. Muhtaç değiller yani. Ailelerinde gelenekmiş . Kızlar kendi ailelerine verirmiş maaşından evi de eşleri geçindirirmiş. Annesi diyormuş ki kuzenlerin böyle, senin eşin de aynını yapsın. Anne veriyor gazı, konu sahibi de sebepsiz eşine yükleniyor. Daha çok kazanmak içim çabalayacakmış adam. Yav ne yapsın rüşvet mi yesin? Maaşlar standart işte. Adamın da var iyi bir maaşı.evlenmeseymiş o zaman. Dr işadamı yüksek kazanacak özelde çalışan yazılım müh. falan bulsaymış. Adam silah dayayıp evlenmedi ya konu sahibiyle.

Ailesinin de iki maaşı varmış. Muhtaç değiller yani. Ailelerinde gelenekmiş . Kızlar kendi ailelerine verirmiş maaşından evi de eşleri geçindirirmiş. Annesi diyormuş ki kuzenlerin böyle, senin eşin de aynını yapsın. Anne veriyor gazı, konu sahibi de sebepsiz eşine yükleniyor. Daha çok kazanmak içim çabalayacakmış adam. Yav ne yapsın rüşvet mi yesin? Maaşlar standart işte. Adamın da var iyi bir maaşı.evlenmeseymiş o zaman. Dr işadamı yüksek kazanacak özelde çalışan yazılım müh. falan bulsaymış. Adam silah dayayıp evlenmedi ya konu sahibiyle.
Aileme yedirmek için niye 7 sene tıp okuyayım .Kazanması ayrı dert. okuması ayri dert .Nöbeti, hastayla uğraşması .Bu kadar zahmet çekmeye ne gerek var.Ailesi kızlarını direkt zengin bir aileye verseymis madem.Dogru bulduğundan demiyorum ama bu kadar zahmet çekip gecemi gündüze katıp al buyrun siz yiyin diyemem .Kırklı yaslarimdayim neler neler duydumda böyle bir adeti daha doğrusu saçmalığı ilk defa duyuyorum.

Aileme yedirmek için niye 7 sene tıp okuyayım .Kazanması ayrı dert. okuması ayri dert .Nöbeti, hastayla uğraşması .Bu kadar zahmet çekmeye ne gerek var.Ailesi kızlarını direkt zengin bir aileye verseymis madem.Dogru bulduğundan demiyorum ama bu kadar zahmet çekip gecemi gündüze katıp al buyrun siz yiyin diyemem .Kırklı yaslarimdayim neler neler duydumda böyle bir adeti daha doğrusu saçmalığı ilk defa duyuyorum.
Zengin adamlar kapıda mı bekliyordu? Elindekini değerlendirmeye çalışmışlar olmamış.

Ben bekar olunsa da karşıyım.aileye para falan yollanmasına.herkes başının çaresine baksın.fazla geliyorsa da kendi paran fazla geliyor.vermek zorunda değilsin.ben bireysellikten yanayım.öyle çok birbirine karışan, eden aile sevmem.
Benim çevremde vardı bir tane kurban.emir kulu.abisinin düğününe 2 senedir neredeyse 200 bin lira masraf yaptı.geline 50 bin liralık iphone falan aldı.gıkı da çıkmazdı.adamı kurbanlık seçmişlerdi ailede resmen.sağan sağana.benim yanımdayken bile telefon gelirdi.şunu al bunu al diye.2 senedir de düğün hazırlığı sözde.daha fazla yolabilmek için.bir tane vicdanlı adam da ne yapıyorsunuz siz demiyordu.adamın kafası da nasıl bir kafaydı onu da anlamadım ya neyse.

Back
X