Tek ebeveynin 2 çocukla yaşayabileceği şehir

Ben bekar olunsa da karşıyım.aileye para falan yollanmasına.herkes başının çaresine baksın.fazla geliyorsa da kendi paran fazla geliyor.vermek zorunda değilsin.ben bireysellikten yanayım.öyle çok birbirine karışan, eden aile sevmem.
Benim çevremde vardı bir tane kurban.emir kulu.abisinin düğününe 2 senedir neredeyse 200 bin lira masraf yaptı.geline 50 bin liralık iphone falan aldı.gıkı da çıkmazdı.adamı kurbanlık seçmişlerdi ailede resmen.sağan sağana.benim yanımdayken bile telefon gelirdi.şunu al bunu al diye.2 senedir de düğün hazırlığı sözde.daha fazla yolabilmek için.bir tane vicdanlı adam da ne yapıyorsunuz siz demiyordu.adamın kafası da nasıl bir kafaydı onu da anlamadım ya neyse.
Burada da haklısın. Bak ferhans haklı olunca haklısın diyoruz .

Onu vermeyi kesersem kan çıkar heralde çünkü annemin dediğine göre bütün kuzenler akrabalar veririrmişim ailesine hatta tüm maaşı verip sadece eşinin maaşıyla geçinen varmış çok akıllı kızmış her masrafı eşi yaparmış o da parasını ailesine verirsiniz kocası da onu çok sevdiğimden asla laf etmezmiş
İşte eski konusuna yazdığı. Problem eşinde mi kendi ailesinde mi siz karar verin.

Ceycey tüm yorumları okumadım ama kızı doktor yapıcam deyip duruyorsun boşver yazılımcı yap. Arkadaşım yurt dışına çalışıyor 5500 euro alıyor. Asgari ücretliden vergi alanlar ithalat ihracatı desteklemek için kazancın yüzde ellisinden vergi kesmiyormuş.
Doğru diyorsun abisi yazılımcı güzel kazanıyor. Kendi dr olmak istiyordu ama bu konuyu okuyunca vazgeçer sanırım. Dr lar da geçinemiyor muş baksana😅😃

Doğru diyorsun abisi yazılımcı güzel kazanıyor. Kendi dr olmak istiyordu ama bu konuyu okuyunca vazgeçer sanırım. Dr lar da geçinemiyor muş baksana😅😃
Aslında döner sermayesi yüksek hastanede çalışması lazım ve günlük 120 civarı hasta bakmak lazım . Yani çok hasta kalitesiz iş eşittir yüksek kazanç. Etik ahlaklı olmak istersen aç kalıyorsun. Özel hastanede patron be derse onu yapmak zorundasın. Saçma sapan ameliyatlar, tahliller yanı hastane kazanıyor. Bak siteye yüksek kazananların hepsi yazılım işinde.

A
Aslında döner sermayesi yüksek hastanede çalışması lazım ve günlük 120 civarı hasta bakmak lazım . Yani çok hasta kalitesiz iş eşittir yüksek kazanç. Etik ahlaklı olmak istersen aç kalıyorsun. Özel hastanede patron be derse onu yapmak zorundasın. Saçma sapan ameliyatlar, tahliller yanı hastane kazanıyor. Bak siteye yüksek kazananların hepsi yazılım işinde.
Akıl akıldan üstündür demişler. Haklısın . Misscherry ablası gibi olmasını çok isterim mesela. 😃

• Beğen
Reactions: rpt
Konuda fikirlerin değişiyor diyenlere cevabım: evet değişiyor. Çünkü eski konularını tek tek okudukça ağzım açık kaldı. Kendim de eleştirmişim unutmuşum hatta. Eş ailesi kaza geçirmiş . Onların tanına gitmeye adamın aldığı uçak biletine dek laf söylemiş boşa para diye. Annesi maaşını harcama sen herşeyi eşin yapsın diye tembihlemiş. Adam kendine 2. El bir bisiklet almış ona da söylenmiş. Ama kendi ailesine erzak extra para artı ayda 1500 veriyormuş 2021 de . Annenin kendi maaşı da varmış eşinin de. Ama anne hala memnun değilmiş. Tatillere götür diyormuş kardeşleri ve annesi. Anne 3 çocuğundan en azı konu sahibi olmak üzere para alırmış her ay ayrıca. Seni ben doğurdum çile çektim kayınvalidene iyi davranma bile demiş. Olay şimdi aydınlandı işte. Zira bir dr ve iyi gelirli memur eşinin maaşlarının yetmemesine şaşmıştık. Varmış bir sebebi işte.

Kendimi orta şeker sanıyordum konuya girince aç olduğumu öğrendim. 😀😀
Aynen 😀nüfusun çoğunluğunun asgari ücretli olduğu toplumda durumumuz iyi biz orta sekerliyiiz diyordum.Bu konuda 40 binler 50 binler havada uçuyor 😊sitede aylık 100 bin bile alan varmış .Çok fakir hissettim kendimi😀

Ben bekar olunsa da karşıyım.aileye para falan yollanmasına.herkes başının çaresine baksın.fazla geliyorsa da kendi paran fazla geliyor.vermek zorunda değilsin.ben bireysellikten yanayım.öyle çok birbirine karışan, eden aile sevmem.
Benim çevremde vardı bir tane kurban.emir kulu.abisinin düğününe 2 senedir neredeyse 200 bin lira masraf yaptı.geline 50 bin liralık iphone falan aldı.gıkı da çıkmazdı.adamı kurbanlık seçmişlerdi ailede resmen.sağan sağana.benim yanımdayken bile telefon gelirdi.şunu al bunu al diye.2 senedir de düğün hazırlığı sözde.daha fazla yolabilmek için.bir tane vicdanlı adam da ne yapıyorsunuz siz demiyordu.adamın kafası da nasıl bir kafaydı onu da anlamadım ya neyse.
Benimde var böyle bir tandigim.Esek olursan sırtına binen çok olur.

Benimde var böyle bir tandigim.Esek olursan sırtına binen çok olur.
Ben de tanıdım öğretmenlik yaparken. Arkadaş a maaşından para bırakmıyormuş kardeşleri ailesi. Giyim almasına izin vermiyorlardı . Evlenmesini de istememişler. 40 a yaklaşmıştı . Ama birikimi sıfırdı. Kardeşe ev diğerine araba anneye ev tadilatı vs derken boşa çalışıyordu. Üzülmüştüm durumuna☹️

Back
X