tek embriyo 5.gün blastosist transferi ile çoğul gebelik...

gmz83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
101
1
96
Diğer
tek embriyo 5.gün blastosist transferi ile çoğul gebelik mümkünmüdür arkadaşlar. dr sordum olabilir dedi ama böyle bi durum yaşayan varmı acaba..

ofertaa :))))
bu sitede akla zarar okuyup okuyup bunalım yapıyorum.. bana guzel seyler yaz olur mu :))

cigdo tbr ederim. nasıl oldu. detaya girsenn azıcık :))

canım ya bunalım yapacak bişey yok sana özelden de yazdım inşallah çok iyi ilerleyecek herşey.ben transferden sonraki 2. gün işe başlamıştım ve aybı gün sunum yapmam gerekiyordu nasıl bir koşuşturmaca anlatamam.düşün yani 2 gün önce bebelerim yerleştirilmiş ben topuklu ayakkabılarla koşturuyorum o gün dedimki allahım sen bu çocuğu bana nasip ediyorsan amudada kalksam kendimi yerlere atsam bu çocuk içimde tutunacak.gerçektende öyle oldu canım bir tek 3. ayda bir düşük tehditi atlattım oda benim yüzümden oldu evde temizlik yaparken perde takıyordum hafifçe yere düştüm kanamam oldu aslında doktorum hiç bişey olmaz korkma dedi ama ben zaten çalışmaktan çok yorulmuştum o yüzden işten ayrılıp keyif yaptım bebişimle.sende şimdi çok güzel günler yaşayacaksın onun yavaşça içinde büyümesi heleki birde hareket etmesi hayatının tüm anlamı olacak.
canım aklına asla kötü düşünceler getirme pozitif ol.bilmiyorum bilimsel bir açıklaması varmıdır ama ben olumlu düşüncenin tedaviyi olumlu etkilediğinin en iyi örneğiyim.ilkinde yok tutmaz bu diyip diyip geziyodum neticede tutmadı.ama ikinci deneme en başta inandım tutacak bu defa dedim ve hiç bişeye kafamı takmadım.burdaki arkadaşlarımdan sürekli moral aldım.yanlız olmadığını bilmek bana hep iyi geldi.
çok güzel günler seni bekliyor güzelce şişir göbeğini tamammı canım ben takipcinim burda.

ayy cok guzel yaaaaaaaa
belkımde bende ılkınde tutmaz tutmıck dıyordum ve olmadı
sımdı daha olumluyum daha umıtlıyım bakalım mevlam nasıp ederse olucak
bugun opu oldum ve 4 tanecık yumos cıktı benden
ama yıkılmadım tabı bıraz uzuldum
bakalım kalıtelı dollenıp tutunursa ınsallah bende burda yazıcam olumlu olmanın pozıtıf etkısı olucagını canlar

inş canım ya...kötüydümde testlerin sonucu ii çıkınca rahatladım. benim ilk ama çok pozitiftim ve hastaneden çok çok memnun kaldım sorunsuz ilerledi tedavi maşallah. şimdi böyle bişey olunca panik yaptım ama anlaşılan bi çok kişi yaşamış.... ii geçecek inanıyorum artık Allah'ın izniyle..dikkat ediyorum dinleniyorum bol bol... dediğin gibi olacaksa öyle böyle oluyor.. darısı tüm arkadaşlara..

kesinlikle canım çok faydası var sonuçta düşüncenin maddesel gücü defalarca ispatlanmış bir şey düşünce gücüyle yapılamayacak şey yok aslında yeterki inanalım.
birde hep derler ya sakınan göze çöp batar diye rahat olmak lazım o yüzden.şimdi demesi kolay filan demeyin bana kızmayın sakın ne olur ama gerçekten öyle olmak lazım.bende aynı yollardan geçtim aynı duyguları paylaştım.herkese bol bol dua ediyorum bebeleri bir an evvel kucaklayın diye

olumlu ol bence ... benimle aynı gün olan arkadaşın 22 yumoş vardı. 13 falan döllendi sadece 2 tane kaldı ki o 2 transfer ettirdi vede hamile şimdi :)) darısı başına..

gmz83 şimdi arkadaşımla konuştum yarın kan verecekmiş çok heyecanlı ma tabi kanaması devam ediyormuş damla damla herşeyin hayırlısı dedik telefonu kapatırken seninle konuşmalarımı anlattım acayip moral oldu inşallah rabbim yüzünü güldürürü bu defa

kızlar tabıkı demesı kolay demıyorum
cunku bızler tup bebekle hamıs kallanlarız yanı sız
onumuzden gıdıyorsunuz
ya onceden cok kotuydum
ama sureklı calısıp gayret edeıp allaha tevekkul edıyorum
sureklı dua edıyorum
tabıkı bazen olumsuz olsamda olumlu dusunmeye calısıyorum
bence pozıtıf dusunmenın en ıyı yonu stres yapmıyor ınsan cok heycanlanmıyor
allahım dıyorum ben elımden gelenı yaptım sıra sende sen ol dersen embrıyoma ruh uflersen olur
oyle degılmı
ınsallah sızde hayırlısıyla bebeklerınızı kucagınıza alırsnız
ınsalah benımde tek embrıyoyla ıkızlerım olur hayırlısyla tabı ben cok ıstıyorum allahımdan
calısıyorum ama cıkarım olsun hayırlsıyla olsunda
dua edın cnalar yarın gelısımlerın hakkında haber alıcam ınsalah 4 ude ıyı gıder ve dayanırlar

inşallahh... pozitifi gormusya umudum var o yüzden.. çizelgem nasıl olmuss :)))) tek embriyo değildir dimi onunkii

nisam sağlıklı gitsin bi tane gitsin.. ama bu süreçtede olumsuz olma.. 2.gün transferiyle çok hamile kalan var hastanede söylediler bana. 3. gün 5 .gün diye stres yapma.

evet canım hayırlıısı mevladan
ama yarını ıple cekıyorum
cocuklarımdan haber gelecek
ılkınde ınsan cok cahıl oluyor
ınsalah ıyı olucak sen nerde yaptırmıstın g83
kac aylık bebegın canım

Allah söylettiii..daha hamileyim canım.... biraz kanamalı geçti yazdıklarım yeni durum ama napıyorızz.. pozitif oluyoruz.. hacettepede yaptırdım canım.

ayy canım yaa pozıtıf sonucu aldın yanı
tabıkı hamılesın canım yaaa
allahım yardım eetsın emeklerı zayı etmesın
kac cıktı bch degerın
anlamadım ya kusura bakma ben narkozluyum bugun pek bırsey algılayamıyorum :))

sağol canımmm darısı sana inş. bizden daha çok tavsiye alacaksın gibi :) yeni bitti benimki...1.DERS pozitif ol 2.DERS değerlere çok takılma ben taktım kafayı yiyecektim pozitif olsun artar değerin 10. gun 30 larda başladım ve kanamalı düşün.. çok şükür güzel arttı.,:) tavsiye çok dur aklıma gelenleri yazıyım sende sor istediğin zaman.. çok çok su iç fazlasıyla... yediklerine dikkat et... özellikle bu siteye girip çok olumsuz seyler okuma insanın psikolojisi bozuluyo banadamı olacak diye..

ofertaa :))))
bu sitede akla zarar okuyup okuyup bunalım yapıyorum.. bana guzel seyler yaz olur mu :))

cigdo tbr ederim. nasıl oldu. detaya girsenn azıcık :))

Canım tekrar selam,

Bizde eşimin dondurulmuş spermleri vardı, tümör olduğu için testisi alındı diğeride küçükken inmememiş testis ameliyatı olduğu için hiç üretmiyordu, elimizde sadece 2 tüp sperm vardı, ve ilk denemede benden de hiç oldun yunurta çıkmamamıştı ve yıkılmıştık, arada bir sürü kötü şey yaşadım, babamı teyzemi trafik kazasında kaybettim, annem ölümlerden döndü, neyse gücümüzü toplayıp nisanda tekrar başladık ama benim yumoşlar dengeli büyüymediğinden tedavimiz iptal oldu, mayıs ayında yeniden başladık, ve allahım izini ile kendiliğinden (normalde dr bile umutlu değildi ve yumurtalar lab ortamında olgunlaştırılıcaktı) 8 olgun yumurtam çıktı, hepsi döllendi, ve 4.ü 5.güne kadar gitti ama transfer saatinde sadece 1 tanesinin durumu iyi olduğu için o transfer edildi.
Zaten diğerleride dondurululamadı bile, neyse transferden sonra 9.gün idrarda silik çizgi çıktı ve 12.gün kan değerim 517 14.gün değerim 1365 çıktı, dr ikiz olması ihtimali düşük dedi amaaaaaaaaaaaaa
ilk ultrasonda 2.bir kalp atışı daha duyduldu

Allahım isterse herşey olur, sakın umudunuzu kaybetmeyin ve hep dua edin, allah hepimizin bebklerini kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Biraz uzun oldu ama idare ediverin canlarıma.s.

cigdo zor günler geçirmişşsin basın sağolsun öncelikkle..

benim tedavimdede bi bayan vardı aynı şikayetle naptı merak ediyorum...

çok sevindim yaa... maşallahhhhh.... artık eşinin seni bırakıp gece uyuma ihtimali yok ne güzel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…