inşallah,Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz,adet belirtisi hamileliğin de belirtileri oluyormuş stress yapma.nerede yatırdın canım
Merhaba benim ilk denemem Medicine hospital asya da oldu. 5.gun transferiydi 10.gun 160 cikti degerim 14.gunde 930 insallah allah visteyen herkese nadip eder
Tek embriyo ile ilk denememde Ankara Maya Tüp Bebek Merkezin'de hamile kaldım...Şu an 36 haftalık hamileyim..Yaşım 35..Umarım isteyen herkesin yüzü bir an önce güler...
Tek embriyo ile ilk denememde Ankara Maya Tüp Bebek Merkezin'de hamile kaldım...Şu an 36 haftalık hamileyim..Yaşım 35..Umarım isteyen herkesin yüzü bir an önce güler...
merhabalar. bende tek embriyoyla hamile kalanları merak ediyorum.. mart ayında memorialde tüp bebek denedim fakat tutmadı. her şey iyi dedi doktor. yumurtalar,emriyo kalitesi iyiydi ama olmadı. şimdi dondurulmuş embriyolarımız var onları deneyeceğiz.tedaviye başladık..sonuç ne olacak çok merak ediyorum. benim tes sonucum 0 çıktı hiç tutunmamıştı. bunun için de doktorum rahime bir uyarılma yapabiliriz dedi bu ay yaptık şimdi heyecanla transfer günümü bekliyorum
nasıl bi uyarılma yapıldı canım bana da yapılacak bir dahaki tedavimde.cok acıdımı?bilgi verirsen sevinirim.
Daha çok yeni ama bende ilk denememde brükselde tek embriyo ile hamile kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?