tek embriyo ile kalanlar listesi

Merhaba benim ilk denemem Medicine hospital asya da oldu. 5.gun transferiydi 10.gun 160 cikti degerim 14.gunde 930 insallah allah visteyen herkese nadip eder

Tek embriyo ile ilk denememde Ankara Maya Tüp Bebek Merkezin'de hamile kaldım...Şu an 36 haftalık hamileyim..Yaşım 35..Umarım isteyen herkesin yüzü bir an önce güler...

Tek embriyo ile ilk denememde Ankara Maya Tüp Bebek Merkezin'de hamile kaldım...Şu an 36 haftalık hamileyim..Yaşım 35..Umarım isteyen herkesin yüzü bir an önce güler...

aminnnnnnnn maşallah artık doğmak üzere bebeğin.Allah senin de yardımcın olsun,hayırlısıyla evladını dünyaya getirirsin inşallah

merhabalar. bende tek embriyoyla hamile kalanları merak ediyorum.. mart ayında memorialde tüp bebek denedim fakat tutmadı. her şey iyi dedi doktor. yumurtalar,emriyo kalitesi iyiydi ama olmadı. şimdi dondurulmuş embriyolarımız var onları deneyeceğiz.tedaviye başladık..sonuç ne olacak çok merak ediyorum. benim tes sonucum 0 çıktı hiç tutunmamıştı. bunun için de doktorum rahime bir uyarılma yapabiliriz dedi bu ay yaptık şimdi heyecanla transfer günümü bekliyorum

tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq: sizin gibi tek embriyoyla hamile kalanları okudukça umudum daha da artıyor...:Saruboceq:

nasıl bi uyarılma yapıldı canım bana da yapılacak bir dahaki tedavimde.cok acıdımı?bilgi verirsen sevinirim.

nasıl bi uyarılma yapıldı canım bana da yapılacak bir dahaki tedavimde.cok acıdımı?bilgi verirsen sevinirim.

normal kontrol gibi oluyor.adetinin 20. gününde gidiyorsun.uzun ince bir alet var onunla çizik atılıyor çok acımadı 2-3 dakikalık birşey.ultrasonla bakılıyorya onun kadar hissediyorsun yani.. merak etme. sonunun güzel olacağını düşününce acı falan duymuyorsun zaten..işlem bitince hastalanacakmışsın gibi biraz karnın ağırıyor. bi de 2 -3 gün falan hafif leke geliyor..

epey zaman oldu,artışlar var heralde.hamile arkadaşlarımız hamile kaldıkları merkezleri ve kaçıncı kez yaptırdıklarını yazarlarsa sevinirim.hepsine hayırlı olmasını diliyorum...

nil1971 _ memorial
melay83 _ memorial
bebek_istiyoruz _ memorial
deli mavi _ umut
yeshill_yansima _ brüksel
regenbogen _ medicana
mehay _ yurtdışı
pretty53 _ memorial
juccy _ medicine hospital asya
dediz24 _ maya
bluegrenn _ brüksel

anlayamadım neden kopyalamamı istedin,ilk sayfada göremiyor musun?

ılk sayfadaki ilk yaptıgın liste değil mi arkadaşım...
Topic ilerledikçe yeni gelip dumunu ve hamile kaldığı merkezi yazdıkça güncellemiyor musun??
Ben güncelleniyor sandım da o yüzden istedim..
Zahmet verdiysem özür dilerim

Yok ne zahmeti hocam,ilk sayfada görememeni neden göremediğini anlayamadım,güncellemeleri ilk sayfada yapıyorum.bi sorun mu çıktı diye sordum

Afedersin ya.
ılk sayfadaki güncelleme tarih ve saatine bakamışım ben...
düşünemedim öyle oldugunu, onu ilk yazdığın sandım...
Teşekkür ederim...

rica ederim hocam, merkez konusunda üsteki tüp bebek merkezleri bölümünde de epey merkez hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…