benimdetek embryo bastosist 1.denemem medicana beylikdüzü . 8.gün 55 degerimdi 10.gün 133 cikti.
bende hamileyim ilk deneme memorial 5. gün embriyosu allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah
bu arada sizdede kahve telvesi gibi akıntı varmı bende 3 gündür var doktorumu aradım yat dedi sürekli iğnede vuruluyorum pregestoron ama korkuyorum bende 7. gün test yaptırdım 26.70 di 9 gün yine yaptırdım 57.55 çıktı 12 sinde yine yapıcam ama bu akıntı beni çıldırtıcak
bende hamileyim ilk deneme memorial 5. gün embriyosu allah sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah
bu arada sizdede kahve telvesi gibi akıntı varmı bende 3 gündür var doktorumu aradım yat dedi sürekli iğnede vuruluyorum pregestoron ama korkuyorum bende 7. gün test yaptırdım 26.70 di 9 gün yine yaptırdım 57.55 çıktı 12 sinde yine yapıcam ama bu akıntı beni çıldırtıcak
merhaba arkadaşlar bende tek embriyo ile tğp bebk yaptırdım bugün 11. günüm 2 gündür idrar testleri yapıyorum hep silik çizgi çıktı yarında kan tahlilim var inşallah 2 gündürde mensim olmadı bişi sorucam eğer hamile değilsek mens günümüz yine eskisi gibi günümüzdemi oluyoruz yoksa gecikiyomu tüp bebekte bilgisi olan varmı
Canım birkaç gün gecikir ve biraz daha yoğun olur amaaaaaaa, senin menstruasyonun olmayacak, çünkü silik çizgi görmüşsün. Ben zamanında çok araştırmıştım, inan bunun başka anlamı yok, Hamilesin:))))))
Adet günün geçmiş, zaten olmayacaksın ama adet olacakmışsın gibi kasık ve karın ağrısı hissedebilirsin, sakın meraklanma. Tez zamanda " 2010 aralık-2011 ocak tüp bebekle anne olacak bayanlar buraya :)" topiğine bekliyoruz:)))))
merhaba arkadaşlar bende tek embriyo ile tğp bebk yaptırdım bugün 11. günüm 2 gündür idrar testleri yapıyorum hep silik çizgi çıktı yarında kan tahlilim var inşallah 2 gündürde mensim olmadı bişi sorucam eğer hamile değilsek mens günümüz yine eskisi gibi günümüzdemi oluyoruz yoksa gecikiyomu tüp bebekte bilgisi olan varmı
hayırlı olsun canım,büyük ihtimal hamilesinnnnnn,kesin sonucu al da merkezinle beraber bize de haber ver seni de ekleyelim
inşallah canım inşallah yarın belli olucak zaten
merhaba kızlar inşallah bende 6gün sonra hanileyim diyebilirim 3.denemem inşallah tutunur bebişim ama adet belirtilerimin hepsini yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?