tek embriyo transferi olan ve bekleyenler

ezgim 10 gözünaydın allahım kucağınada almayı nasip etsin..darısı bizlere olsun inşallah..bende aynı sorunu yaşıyorum fsh yüksek amh düşük...4tüp deneme 1 hamilelik sonu kürtaj..1 senedir hormonlarıma bakılmıyodu bugün tekrar baktırdım fsh 5e düşmüş bütün değerlerim güzel görünüyo ama ben tekrar tüp bebek deneyemiyorum yumurta takibi ile denemeyi düşünüyorum...allahım hepimize haerşeyin hayırlısını nasip etsin..

sebus sen nerelerdesin özelden msj attım dönmedin. nasılsın naptın canım yükseldimi değerin

canım atmışsın ama göstermiyodu ki bişey yazmıyodu yani ben de yanlışlıkla attın sandım benim değer düştü olmadı yani 2.ye başlıcaz artık sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

canım atmışsın ama göstermiyodu ki bişey yazmıyodu yani ben de yanlışlıkla attın sandım benim değer düştü olmadı yani 2.ye başlıcaz artık sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

Hayirlisi boyleymis sakin uzulme ikincide daha saglam dur canim.zamani degilmis de şükret..ben iyiyim çok sukur cuma gun gordum bitanesini digeride arkasinda buyuk ihtimal dedi dr. Bu cuma tekrar gidicez tekmi ikizmi gozukecek Allahn izniyle.bi sorun yok gayet guzel dedi.Allahm sanana yasatsin biran once insallh canim

Back
X