tek embriyo transferi olan ve bekleyenler

Ayyy sen oyle diyince ben de kipir kipir oldum.bisey sorcam sen de lekelenme oldu mu

olmadı canım herkeste olmuyomuş zaten sende oldumu peki? ya ben çok fenayım şu son 1saatir ölücem resmen aynı adet sancısı başladı gene geldi gelcek sanki belim kopucak ağrıdan miğdem desen acayip bulanıyo adetmi olcam yoksa beeen bide kayınvalidem aradı kardeşiyle gelceklermiş kaçıncı red edişimiz eşim sebus fena yatıyo dedi kaç kez anlamıyo kadın eşim varken gelemiyo o istemiyo sanıyo bgn çalışıyo fırsattan istifade gelcek nasıl çekcem ben onu bu halde ya sabır

Canim adet olmazsin merak etme zaten en buyuk belirtisi adet gibi sanciymis.kaynanan bilmiyor mu canim tup yaptirdigini ne munasebetsiz hakikaten insanlar musait degilki red ediyorlar degilmi canim bu halde kimseyi agirlama .rahatsizim filan de

Canim adet olmazsin merak etme zaten en buyuk belirtisi adet gibi sanciymis.kaynanan bilmiyor mu canim tup yaptirdigini ne munasebetsiz hakikaten insanlar musait degilki red ediyorlar degilmi canim bu halde kimseyi agirlama .rahatsizim filan de

Ha bi de bende de olmadi leke dedigin gibi herkeste olmuyor

biliyo bilmezmi kaçıncı geliş bu güya ilgileniyorum ayaklarında ama gelince de yerinden kalmaz daha ben ona hizmet ederim üstüne bide yanında insan getiriyo bgn işte oğlu biliyo anasının huyunu geçinemiyolar hiç ondan anası gelsin istemiyo ama napcan bgn yakalandım artık

Ya ne anlayissiz destek olacaga kostek oluyor desene.kaynanan var derdin var zaten

Ya ne anlayissiz destek olacaga kostek oluyor desene.kaynanan var derdin var zaten

oh çok şükür geldi gitti bu defa şaşırttı beni kurabiyeler almış falan teyzem kızına da söylemiş o da geldi sağolsun o ilgilendi çay servisidir bulaşıktır ben sefa sürdüm bgn he heee iyiymiş bu durum beaa :) ilk yorumu da yaptılar tutmuş o diyolar ülen bi negatif çıksın dom dom kurşunuyla furcam hepsini

rahimde 3 çizgi rahim iyi kalınlığı uygun demek.Allah ın izniyle bebeğin tutunmuştur.Moralini yüksek tut.şimdiden hayırlı olsun

Oh oh ne guzel kurtulmussun artik.insallh tutmustur tatlim bence de tuttu o😊

rahimde 3 çizgi rahim iyi kalınlığı uygun demek.Allah ın izniyle bebeğin tutunmuştur.Moralini yüksek tut.şimdiden hayırlı olsun

Ayy saol tatlim bu 3 cizgi olayinni nettede bulamadim.aydinlattin beni iyi biseymis yani.insallh tutunur tatlim ya rabbi hepimize nasip eder insallh

Benimkide beni ayağa kaldirmiyor yat kızım yat :) sansliyim ben sanirim bana bakmaya geldi yemek bulasik temizlik hersey onda :) eee torun sahibi olmak kokay değil :) hahaha

Son düzenleme:

Canim test yaptirdin mo

canım sizleri yakınen takip ediyorum ..sende transfer olmuşsun hayırlısı olsun hakında..bence senin bebeiş tutmuş belirti olarak bel ağrısı ve kasıklara vuran adet sancısı hamileleik belirtisidir..bel ağrısı olanlar genelde hep pozitif sonuç aldılar..ben 3 kere tüp bebek yaptırdım hiç bel ağrısı çekmedim ve tutmadı benim hiç..

Kizlar benim bugun 7. Gunum dayanamayip idrar testi yaptim 2. Cizgi silik cikti acaba hamile miyim? Bilgisi olan var mi?

Kizlar benim bugun 7. Gunum dayanamayip idrar testi yaptim 2. Cizgi silik cikti acaba hamile miyim? Bilgisi olan var mi?

Canimmmm simdiden tebriiiik.idrarda silik cizgi hic yanilmaz pozitif yarinda kan testi yaptirsana

Canim test yaptirdin mo

canlarım dayanamadım sabah idrar testi yaptım şu erken gebelik testinden 2.çizgi çok silik çıktı dayanamadım bi koşu hastaneye gittim ama sonucum hüsran oldu 6.40 çıktı doktor erken bi gebelik dedi tüp dedim normal testim çarşamba ama değerim çok düşük dedim olsun korkma çarşamba gel 2ye katladıysa telaşlanma dedi ama beeeen helak ettim kendimi bikere zırlayıp duruyom

Üzülme katlar o cok kisiden duydum ben bunu 1 gun sonra bile kac katına cikabiliyor bende yaptim bugun benimde 2. Silik cikti bende yarin kanda baktirayim diyorum. Ama benim 7. Gunum daha normal dr kontrol ve tahlilime 5 gun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…