canlarım dayanamadım sabah idrar testi yaptım şu erken gebelik testinden 2.çizgi çok silik çıktı dayanamadım bi koşu hastaneye gittim ama sonucum hüsran oldu 6.40 çıktı doktor erken bi gebelik dedi tüp dedim normal testim çarşamba ama değerim çok düşük dedim olsun korkma çarşamba gel 2ye katladıysa telaşlanma dedi ama beeeen helak ettim kendimi bikere zırlayıp duruyom
Ayyy insallahhh moralim duzeldi agziniz bal yesin kizlar :)
Canim 5 ten sonnrasi gebelik.gec tutunmustur bebegin carsamba yine yaptir hic korkna tatlim hamissin insallh.benim testte cuma gunu
:) Evet bende cok kararsizim uzulmekten korkuyorum acikcasi napsam ki? Benimde c.tesi tahlilim daha da cok var puffff...kan için acele etme ben gördüm bgn ebeminkini :) sonucun düşük çıkarsa üzülme benim gibi
En az kac cikmasi ferekiyor bu kaninkan için acele etme ben gördüm bgn ebeminkini :) sonucun düşük çıkarsa üzülme benim gibi
En az kac cikmasi ferekiyor bu kanin5 ten fazlasi hamile baslangici degil mi?hic bilmiyorum bende...
evet canım en az 5 olması gerekiyomuş
oh çok şükür geldi gitti bu defa şaşırttı beni kurabiyeler almış falan teyzem kızına da söylemiş o da geldi sağolsun o ilgilendi çay servisidir bulaşıktır ben sefa sürdüm bgn he heee iyiymiş bu durum beaa :) ilk yorumu da yaptılar tutmuş o diyolarülen bi negatif çıksın dom dom kurşunuyla furcam hepsini
tutar haha koptum valaham :) benimki bu ara melek bakıyo bana
Senin 6.40 o kadar niye uzuldun ki sen
ben hazırladım bile dom domları bgn büyük hayal kırıklığı oldu bende zaten dur bakalım çarşamba bidaha alayım sonucu bakarım artmamışsa beni haberlerde izlersiniz
Bende perşembe testim of bugun agrım var kasıkta..
az kalmış canım inşallah tutunmuştur sana ama o ağrıları hiç sorma benim kadar ağrısı olan az vardır galiba resmen içim deşiliyor
Benim ikitane konuldu inşalah tutar
:) ay senle hep yazışak morel oluyo :)
yazışalım canım benim de kendime faydam yok onu napcaz
Selam kizlar dun cok belim agridi ve 3 gecedir adet sancisi ile uyaniyorum ya adet olurum diye kalpten gidecem.sizdede oluyormu.
Bende pek agrı yok kafam karışık perşembe test var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?