tek embriyo transferi olan ve bekleyenler

Hayirlisi boyleymis sakin uzulme ikincide daha saglam dur canim.zamani degilmis de şükret..ben iyiyim çok sukur cuma gun gordum bitanesini digeride arkasinda buyuk ihtimal dedi dr. Bu cuma tekrar gidicez tekmi ikizmi gozukecek Allahn izniyle.bi sorun yok gayet guzel dedi.Allahm sanana yasatsin biran once insallh canim

Öyle deyip avutuyoruz artık kendimizi yapacak bişey yok canım demek senin böceklerden biri saklandi ha ohoo yandın sen seninkiler şimdiden başlamış yaramazliga :) bende haftaya cuma gitcem tekrar bakalım konuşalım neden böyle oldu arastiralim donmuşlarla nezaman başlayalım karar verelim dedi doktor

Ben de tek embriyo ile hamile kaldim.Su an 6 haftayi biraz gectik.Umarim saglikla devam eder.Umarim okuyan,dileyen ,isteyen herkese Allah nasip eder.8 embriyodan sadece bir tane kalmisti 3. Gune o da 10 hucreli ve 2. Kaliteydi.Cok ihtimal vermesem de tuttu ve diger hamileliklerdeki gibi hicbir belirtim olmamisti.Benim duam Allahim hic kimseye hayal kirikligi yasatmasin insallah bekleyen herkes hayirli haberler alir,bizler de saglikla devam ettiririz insallah bu sureci.

Ben de tek embriyo ile hamile kaldim.Su an 6 haftayi biraz gectik.Umarim saglikla devam eder.Umarim okuyan,dileyen ,isteyen herkese Allah nasip eder.8 embriyodan sadece bir tane kalmisti 3. Gune o da 10 hucreli ve 2. Kaliteydi.Cok ihtimal vermesem de tuttu ve diger hamileliklerdeki gibi hicbir belirtim olmamisti.Benim duam Allahim hic kimseye hayal kirikligi yasatmasin insallah bekleyen herkes hayirli haberler alir,bizler de saglikla devam ettiririz insallah bu sureci.

Canim bende transferin 5. Gunundeyim ve hic bir belirtim
Yok. Nasil yani seninde hic mi belirtin olmadi

Gercekten hic belirtim olmadi,7.gunu de idrar testi yapmistim haliyle cikmadi.12.gunde kanda cikti.Ben de buralarda gezinip ,okumaktan helak olmustum da ondan yaziyorum.İnsallah seninki de tutmustur.

Insallah canim Allah razi olsun icimede iyi bisey dogmuyor genelde hislerim cikar. Sende dualarini eksik etme lutfen

Kizlar merhaba biliyorsunuz c.tesi negatif sonuc almistim adetimde 3 gun gecikti. Hala kanamam yoktu ki bugun bir kahverengimsi 2 damla lekelenmem oldu bir dahada gelmedi bircok konu basliginda bunu arastirdim negatif cikip daha sonra pozitif olan varmis acaba tutunma lekelenmesi bu mu? Bu kadar gec tutunur mu? Sonuç degisebilir mi? Yoksa bu ilaclar ile alakali mi bilgisi olan var mi?

Kizlar merhaba biliyorsunuz c.tesi negatif sonuc almistim adetimde 3 gun gecikti. Hala kanamam yoktu ki bugun bir kahverengimsi 2 damla lekelenmem oldu bir dahada gelmedi bircok konu basliginda bunu arastirdim negatif cikip daha sonra pozitif olan varmis acaba tutunma lekelenmesi bu mu? Bu kadar gec tutunur mu? Sonuç degisebilir mi? Yoksa bu ilaclar ile alakali mi bilgisi olan var mi?
Canim nasil oldun test yaptin mi

canım nasılsın nedir son durumlar?

Back
X