Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

Selam ...
bende dün negatif sonucumu aldım bana 2 tane transfer ettiler 3.gün sekiz hücreli 1.kalite ama olmadı çok moralim bozuktu çok ağladım ama yararı yok bugün daha iyiym dün kan vermeye gittiğimde birisi vardı 2.gün tek transfer ve sonuç pozitif.yani tamamen kısmet işi kendinizi üzmeyin ve sadece dua edin güzel Allahım nasip etsin kaderimize yazmış olsun. ben çok stres yapmıştım ve çok ağrılı geçmişti yumurta toplama ve transfer sonrası hiç ağrılarım geçmedi son 8 günde hep adet sancısı çektim testten bir gün öncede çok az bi kanama oldu sanırım o an kaybettim ama tabi iyi düşündüm hatta iyi hissettim çünkü tutunma kanaması diye bişi varmış odur belki dedim ama gitmişler malesef ...2. denememde moralimi çok yüksek tutucam ve kendimi kaptırmıcam umarım mutlu sona eririm. sevgiyle kalın ve hepiniz hamişş kalın...

Ben de aynı şeyleri yaşadım iki tane birinci kalite embyom vardı ama olmadı çok üzüldüm çok ağladım ama zamanla hafifliyor allah hayırlısını nasip etsin zamanı gelince inşallah o duyguyu biz de yaşıycaz.

artık herkes bişey söylüyo:(Ne saçmalıktır bu yahu:( komik komik şeyler çıkartıyorlar.zaten psikolojimiz çökük.neyse çok teşekkür ederim canım.inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsın.

aynen öyle canım.
yasada da ilginçtir ki dondurulmuş embriyolarla ilgili hiçbir bilgi yokk..
ve bir hastanın önceden kaç deneme yaptığını kontrol eden bir sistem de yokk..
yani mesela siz gittiniz önceden 2 deneme yaptım dediniz.ve 3.denemenizde size haliyle 2 emb.kondu.sistem sizden önceki denemelerinizle ilgili hiçbir geri dönüş belgesi istemiyor..burda biraçıklık var yani..
merkezle görüştüm ben.ben 3 deneme geçirdim.önceki merkezimden bu denemelerle ilgili belgeleri isteyeyimmi size gelmeden önce dedim.gerek yok dediler,çünkü yasada döyle bişey yazmıyormuş..ne saçma yaa..
yalan dolan çok olur bu işte..ben size diyimm..

35izmir inş sende çabuk toparlanırsın canım..
tabi ki kısmet işi Allah OL demedikçe olmayacak..
ama yine de insan yaptıklarının en iyisi olsun istiyor..
o kadar emek verirken sonuca götürecek en iyi tedavi olsun istiyor..
hakkında hayırlısı olsun..
nerde yaptırdın tedavini.. izmirdesin dimi..
bende genetik testleri yaptırıcam..
2. şansı daha iyi değerlendirmek istiyorum..

tülincim 2.deneme öncesi genetik test yaptırman tabii ki çok iyi olur.
ama doktoruna sordunmu hiç?
benim bildiğim 2 ya da 3 negatif tüp bebek denemesinden sonra genetik testlerin yapılmasına izin veriyorlar.

papatyam bugün gittim hastaneye canım..
yaptırabilirmiyiz dedim olur dedi..
ücretli mi oluyor bu test?
arkadaşım yaptırmış gittiğim hastanede ücret almamışlar..

umutolsun selam bana 2 tane transfer ettiler 3 değil ben yasadan önce başladım tedaviye işlemler falan her şey başlamıştı o yüzden bana dediler bir tane konucak ben kabul etmedim. şimdi düşünüyorumda belkide allah bir taneye vericekti ısrar etmenin anlamı yoktu sonuç negatif olunca bir sürü keşke de oluyor tabi.
tuliny sanada selam ben smyrnada yaptırdım ama çok memnun kaldım herkesden merkezle ilgili hiç bir negatif düşüncem yok hatta her gelen pozitif sonuç alıyordu ben tedavi aşamasındayken bende çok umutlanıyordum ama kısmet işte bizimkinin zamanı değilmiş... ama 2010 benim senem olucak kararlıyım :))))) pozitif düşünce artık hiç negatif düşünmücem

slm kızlar..bana 5.gün 2 embriyo transfer edildi(yaşım 35).doktor embriyolar kaliteli dedi.bu gün 6. günüm ve hiç bir belirti hissetmiyorum..sadece göğüslerimde adetten önceki rutin şişkinlik ve ağrılar var.belirtiler nelerdir yazarmısınız lütfen?çok zor beklemek:(

bebbe hiç bir belirti yok kendini kaptırma belirti arama sadece morlini yüksek tut ve pozitif düşün sonu iyi olucak ben çok kaptırdım sürekli belirti aradım sonuç hüsran. göğüs ağrısı tamamen kullandığın progesterondan belirti aramak çok saçma şimdi düşünüyorumda gözle görünmüycek kadar küçük sadece hücre içimize konan embriyolar ben çok okudum herkes yok karın altı şişiyor yok şöle yok böle hiçç bişi olmuyor kendini kandırıyosun sakın belirti arama kendini yorma dinlen stres yapma yeter.şimdi yaşadığın anormalliklerin hepsi aldığın hormonlardan kaynaklı .umarım senin için hayırlı olur allah gönlüne göre versin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...hayırlı haberlerini bekliyoruz

sağol canım...beklemek çok zor benim ilk denemem.13 nisanda tahlil yaptırıcam..inş tutar ikiz bebişlerim olur..bu arada 3 tane de dondurduk hayırlısı..

az kalmış son günler daha stresli geçiyor ama hiç bişi yokmuş gibi rahat davran ruhen yani :) bedenen değil sakın elini kolunu kaldırma ani haraketler yapma :)))) sonucun iyi olucak ... istanbulda nerde yaptırdın tedavini benim kız kardeşim de tüp bebek yaptı o endometr. hastası tek yumurtalığı vardı istanbulda anadolu sağlık merkezi gebzede aydın arıcı diye birinin çok iyi olduğunu dyduk hemen onu aramıştık gerçekten müthiş biri onlar tedavi için ona gitti 2 bebekle geri geldi şimdi bir kız bir oğlan var ve inan kim tavsiye ettiysek hep bebekle döndüler yıllarca bekleyen 3-5 kere denemiiş olmamaış insanlar bile bebekle döndü ondan... bizim çok imkanımız yok yani işler dolayısı ile özel sektör olunca gelemedik oralara ama bilgin olsun çevrendede varsa tedavi olan kesinlikle tavsiye edebilirisin ....

bu arada kizlar sozum sizlere degil tabiiki de bol keseden atan fabrika gb calisan merkezlere.

slm ben de ıngılterede oturuyorum. daha once london women*s clinique te ilk tetkiklerimizi olduk esimle. oranın gebelık oranları bayagı bır yuksektı. ama cok pahalı geldı bana. bu arada ıngıltere ve amerıka da tup bebek merkezlerı hersene sonunda elde ettıklerı sonucları devletın kurdugu bır denetım organı olan kurulusa gonderıyor ve ınternet sıtesıne gırıp bu kurulusların sonuclarına gore degerlendırebılıyorsun. tukıyede boyle bır kurum yok bıldıgım kadarıyla. denetım guzel ama tek embrıyoya ındırırken de once bı plan program yapılsaydı kardesım. boyle olur mu hıc? yanı en azından soyle denebılırdı- su tarıh ıtıbarıyla yapılacak olan uygulamalarda tek embrıyo konulacaktır. bu zaman kadar dondurulmus olanları kapsamıycaktı. boyle olunca mu yasanın maduru cok fazla. yenı dogan unıtelerındekı malıyetı dusurmeye calısırken, ınsanların embrıyolarını heba edıyorlar. yanı astar yzunu gecmıstır bu durumda..ben bu ay dondurulmus transferı yaptırıcaktım ama boyle olunca hıc umudum yok ne yazık kı...hem donmus, hem tek, hem kalıtesı de dusuk benımkının neyse.....hayırlısı

ben tek embriyoyla hamile kaldım şu an 7.haftadayım ama dün kanamam oldu.çok korkuyorum,şu anda işimden izin alıp yatıyorum.doktorum düşük tehlikesi olabilir yatman lazım dedi.8.haftada kalp atışını duymamız gerekiyormuş.sadece hamile kalmaklada bitmiyormuş bu iş.birde kalp atışını duymak gerekiyormuş.bana dua edin nolur.bebişimin kalbi atıuor olsun..

bende tek emriyo ile hamile kaldım ilk denenmedi 5. haftamdayım sakaryada yaşıyorum dr. istenbulda salı günü keseyi görmek için çağırdı ama ben korkuyorum 2 saat gidiş 2 saat geliş bir şey olu mu sizce karar veremedim

mrh.arkadaşlar tek embriyo tarnsfer yapıldı banada bugün 9.günüm tahlil oldum güzel çıktı..12 nisanda yeniden tahlil olacam ve kesin sonuç alacagım...inş.pozitif bir sonuç alırım....

slm ben de ıngılterede oturuyorum. daha once london women*s clinique te ilk tetkiklerimizi olduk esimle. oranın gebelık oranları bayagı bır yuksektı. ama cok pahalı geldı bana. bu arada ıngıltere ve amerıka da tup bebek merkezlerı hersene sonunda elde ettıklerı sonucları devletın kurdugu bır denetım organı olan kurulusa gonderıyor ve ınternet sıtesıne gırıp bu kurulusların sonuclarına gore degerlendırebılıyorsun. tukıyede boyle bır kurum yok bıldıgım kadarıyla. denetım guzel ama tek embrıyoya ındırırken de once bı plan program yapılsaydı kardesım. boyle olur mu hıc? yanı en azından soyle denebılırdı- su tarıh ıtıbarıyla yapılacak olan uygulamalarda tek embrıyo konulacaktır. bu zaman kadar dondurulmus olanları kapsamıycaktı. boyle olunca mu yasanın maduru cok fazla. yenı dogan unıtelerındekı malıyetı dusurmeye calısırken, ınsanların embrıyolarını heba edıyorlar. yanı astar yzunu gecmıstır bu durumda..ben bu ay dondurulmus transferı yaptırıcaktım ama boyle olunca hıc umudum yok ne yazık kı...hem donmus, hem tek, hem kalıtesı de dusuk benımkının neyse.....hayırlısı

canim ben artik fransadayim, mutlaka paristeki merkezleri arastir derim Amerikan hastanesinin sayfasina bak, fiyatlar turkiyeden cok daha ucuz ve iki embro koyuyorlar.yasa gore uc de olabiliyor. turkiye gitmenden cok daha iydir.

arkadaşlarım merhabalar
bende yeni katıldım aranıza
ben 44 yaşındayım.evliliğimi geç yaptım.henüz 1,5 senelik evliyiz.
tüm değerlerimiz eşiminde ,benimde çok iyi.doktora gittim ve beni sırf yaşımdan dolayı tüp bebeğe yönlendiriyorlar.(teyzemin kızı ile aynı yaştayız ve aynı dönemde evlendik.o 3ay sonra hemen kaldı.oysa kisti vardı ve kist tedavisi görüyordu.ona rağmen bebişi haziranda yaşına bile girecek:nazar::nazar::nazar:)
kendime psikolojik hazırlamam için 2 ay süre verdim ve tüpbebek denemesi yapacağım.ondada şansımın zor olduğunu biliyorum.ama ümidimi yitirmek istemiyorum.

olmadı malesef kızlar :( 3 tane donurulmuş blastım var 2 transfer yapılacak 3. olucağı için inşllah ozaman bende kavuşurum meleğime

Back
X