- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
Selam ...
bende dün negatif sonucumu aldım bana 2 tane transfer ettiler 3.gün sekiz hücreli 1.kalite ama olmadı çok moralim bozuktu çok ağladım ama yararı yok bugün daha iyiym dün kan vermeye gittiğimde birisi vardı 2.gün tek transfer ve sonuç pozitif.yani tamamen kısmet işi kendinizi üzmeyin ve sadece dua edin güzel Allahım nasip etsin kaderimize yazmış olsun. ben çok stres yapmıştım ve çok ağrılı geçmişti yumurta toplama ve transfer sonrası hiç ağrılarım geçmedi son 8 günde hep adet sancısı çektim testten bir gün öncede çok az bi kanama oldu sanırım o an kaybettim ama tabi iyi düşündüm hatta iyi hissettim çünkü tutunma kanaması diye bişi varmış odur belki dedim ama gitmişler malesef ...2. denememde moralimi çok yüksek tutucam ve kendimi kaptırmıcam umarım mutlu sona eririm. sevgiyle kalın ve hepiniz hamişş kalın...
Ben de aynı şeyleri yaşadım iki tane birinci kalite embyom vardı ama olmadı çok üzüldüm çok ağladım ama zamanla hafifliyor allah hayırlısını nasip etsin zamanı gelince inşallah o duyguyu biz de yaşıycaz.