- Konu Sahibi Yeshill_Yansima
papatyam bugün gittim hastaneye canım..
yaptırabilirmiyiz dedim olur dedi..
ücretli mi oluyor bu test?
arkadaşım yaptırmış gittiğim hastanede ücret almamışlar..
aaa..öyle dedilerse çok iyi o zaman canımm..
ben hiç devlette takip,tedavi yaptırmadım.ilk üç denemeyi özelde yaptırdım.başka özel bir merkeze geçtiğimde ,ki ordaki doktorumda yücel beydi.o benden genetik pıhtılaşma testleri istedi.
ama testlerin üzerinde "2 ve 2 den fazla düşük yapanların uygulaması gereken testler" yazıyordu.ondan sana öyle söyledim.sonra bu testlerle çapaya gittim.oranın doktorları sizin takibinizi biz yapmadığımız için testlerinizi de burada yaptıramazsınız dediler.isterseniz bizde başlayın tedaviye ama hemen bu testleri yapacağımızın garantisini veremeyiz,dediler.benimde gözümde büyüdü tekrardan devlette tedaviye başlamak.zaman kaybı olacaktı ayrıca benim için.ve vazgeçip gidip özel laboratuvrada yaptırmak zorunda kalmıştım.1.300 de para verdim valla.pahalı testler çünkü bunlar..
ama anadoludaki bazı şehirlerde bulunan devlet hastaneleri,kendi hastası olmasa da bazı arkadaşların genetik testlerini yapmışlar.anlaamdım valla..
istanbulun ve çapanın azizliğine uğradık galiba..zaten devlette bu sonuçların çıkması da 1,5 ayı buluyormuş.aslında 1 haftalık testler.
neyse sen oranın hastasısın.dışardan gelmiyorsun.1 başarısız aşılaman ve 1 başarısız tüp bebk denemen var.bu yüzden inşallah seninkileri ücretsiz olarak yaparlar canımmm..