Tek embriyo transferi olup hamile kalanlar

kizlar selam
bugun 7.gunum heyecanli bekleyis suruyor hicbir belirti yok agri sizi kanama lekelenme hicbir sey
sizin de oyle olup da hamile olan oldumuuu
allahim herseyin hayirlisini versin elini acmis dua eden tum annelik hasreti ceken arkadaslarimin ellerini bos cevirmesin
amiin

kizlar selam
bugun 7.gunum heyecanli bekleyis suruyor hicbir belirti yok agri sizi kanama lekelenme hicbir sey
sizin de oyle olup da hamile olan oldumuuu
allahim herseyin hayirlisini versin elini acmis dua eden tum annelik hasreti ceken arkadaslarimin ellerini bos cevirmesin
amiin
merhaba tam beni tarif ediyorsun,göze batacak bir belirti olmadı ve hamileyim.inşallah sende hamilesindir:CüvCüv:

yeshill_yansıma merhaba,nasıl gidiyor hamilelik.biz seninle aynı zamanda hamile kaldık ama çizelgelerimiz farklı,doktoruna sormuşmuydun kaç haftalık olduğunu?bana internette sorduğum bir doktor söyledi transfer gününden itibaren sayıldığını,kendi doktoruma gidince sorucam

Arkadaşlar merhabalar.Benim bir sorum olacaktı,yeni yasaya göre dondurulmuş transferide deneme sayısı olarak sayılıyor mu?

canım ben 1 kez tazelerle 2kez de dondurulmuşlarla,toplam 3 kez tüp denemsi geçirdim.
şimdi başka bir merkezdeyim.
ama bana merkez "bu 3 denemeyi direk 3 olarak saymıyoruz,çünkü 2si dondurulmuşlarla olmuş.2 dondurulmuşu tek deneme sayıyoruz.öyle olunca da toplamda 2deneme geçirmiş oluoyrsunuz.bundan sonraki denemeniz 3.deneme olur.ve 3 .deneme olduğu için 2 emb.transfer edicez" dediler.

Deli mavi canım son adet tarihine göre hesaplaman lazım çünkü gebelik sat dahil tam 280 gün yani 40 hafta kabul ediliyor. zaten ultrasonda gelişimine göre tam yaşını söylüyor doktorlar.
Mesela benim SAT'a göre 5+1 ama embriyo tam 21 günlük henüz yani 3 haftalık.
Gebelik söz konusu olduğunda yumurta gelişimi gebelik başlangıcı sayılıyor. Sen bugün 5+4 günlük hamilesin normalde.

kızlar benimde belirtim yokkk arada kasık batması dışında ama benim daha erkendir değilmi pazartesi transferim oldu bu 2.deneme ama sanki ilkmiş gibi bişey bilmiyorum :)

yeshill_yansıma merhaba,nasıl gidiyor hamilelik.biz seninle aynı zamanda hamile kaldık ama çizelgelerimiz farklı,doktoruna sormuşmuydun kaç haftalık olduğunu?bana internette sorduğum bir doktor söyledi transfer gününden itibaren sayıldığını,kendi doktoruma gidince sorucam

cnm bende farkettim :roflol: bende netten baktım tüp bebektede normal sat tan sayılıyor diye okudum.sonuçta yumurtlama gününde yumoşlar toplanıyor. ve transfer ediliyor. transferden sonra tutunma süreside eğer normal yolla olsa aynı sürede tutunma oluyor. ne biliim bana mantıklı geldi. birde ben hastanede çalışırken (bebek hemşiresi olarak) gelen tüp bebek annelerinin sat ı göz önüne alınıyordu. ben yarın usg ye gidicem eğer seninki gibi 4 haftalıksa kese gözükmezki. boşver sen bence benim dediğim hafta olsun kaydirigubbakcemile3 yarın belli olcak bakalım benimkide.

http://www.gebelik.net/gestcalc.html

cnm bak burada seçiyosu hangi yoldan hamile kadığını.benim burda opu ile blast embriyo transferi aynı çıkıyo.eğer bu doğruysa ben 5+4 oluyorum. benim dr. da bazı şeylerde opu yu baz alıyodu.mesela bana test tarihni verirken opudan 15 gün sonra diye verdiler. belkide opu tarihi baz alınıyodur.ayy çok merak ettim şimdi.

http://www.gebelik.net/gestcalc.html

cnm bak burada seçiyosu hangi yoldan hamile kadığını.benim burda opu ile blast embriyo transferi aynı çıkıyo.eğer bu doğruysa ben 5+4 oluyorum. benim dr. da bazı şeylerde opu yu baz alıyodu.mesela bana test tarihni verirken opudan 15 gün sonra diye verdiler. belkide opu tarihi baz alınıyodur.ayy çok merak ettim şimdi.

Kaan Kocatepe abimiz yanlış yaptırmış siteyi sanırım. Tarihi seçerken 2010 seçilmiyor iyi mi:)

yokk cnm seçiliyo,önce günü seç sonra ayı sonra yılı seç yılı seçince günü 1 e indiriyo onu tekrar gir o zaman oluyo.bende gayette çıkıyoo..bidaha denesene bilmiyorumkismile

canım olmadı, sanıyorum benim bilgisayarın tarih ayarı ile ilgili birşey, gerçi onu da kontrol ettim o da doğru.

Ben senin hesabından geri giderek ne zaman başlattığını görüp kendime uyarlayayım bari, bugün senin 5+0 onu etiketten görüyorum. Taze embriyo diye hatırlıyorum, Transfer tarihin neydi ve kaçıncı gün embriyosuydu?

arkadaşlar beim test günüm kan verdim sonucumu bekliyorum ama nedense hiç heyecan yok içimde. dün test bakmıştım önce negatifti 10-15 dk sonra tekrar gitiim atayım diye ama ikinci çizgi silik çıkmış böyle olması norma mi acaba??

arkadaşlar beim test günüm kan verdim sonucumu bekliyorum ama nedense hiç heyecan yok içimde. dün test bakmıştım önce negatifti 10-15 dk sonra tekrar gitiim atayım diye ama ikinci çizgi silik çıkmış böyle olması norma mi acaba??

Canım benim de öyle olmuştu, sonra tekrarladım idrar tahlilini ve tekrar pozitif çıktı. Test tarihinde kan verince yine pozitif çıktı. Şimdi SAT'a göre 5+2 haftalık hamileyim:)))

Bence sen de hamilesin canım, Tebrikler:))))))))))))

canım olmadı, sanıyorum benim bilgisayarın tarih ayarı ile ilgili birşey, gerçi onu da kontrol ettim o da doğru.

Ben senin hesabından geri giderek ne zaman başlattığını görüp kendime uyarlayayım bari, bugün senin 5+0 onu etiketten görüyorum. Taze embriyo diye hatırlıyorum, Transfer tarihin neydi ve kaçıncı gün embriyosuydu?

cnm benim SAT 26 şubat ben 5+0 ı SATa göre bulmuştum.opu tarihim 8 mart,transfer tarihim 13 mart, bu dediğim sitede hem OPUya göre hemde transfer tarihine göre aynı çıkıyor 5+4 çıkıyor. daha az çıkması gerekmezmi? ben anlamadım. benimki 5.gün embriyosuydu cnm. buarada gittinmi dr.a? usg için? ben yarın gidicem ama sadece keseyi görürüz heralde.

yeshill- benimki dondurulmuş embriyo bende bir sitede doktora sormuştum o bana bu cevabı verdi.neyse artık seninki yarın belli olur,bende salı günü gidicem doktora,şimdilik kafamıza göre takılalımzemuszemus

senin verdiğin adrese görede 5+6kaydirigubbakcemile3aslında bu daha çok işime gelirkaydirigubbakcemile2inşallah keseyi görürüz,bebeğimizde sağlıklıdır:Saruboceq:

Back
X