Tek embriyo trasferi yapılanlar embriyo kaliteniz nasıldı?

canım benim tek emriyo transferi ama ben ağlamak tan kaçıncı kalite falan soramadım sadece doktorum çok çok ii durumda tutunmaması için bi neden yok ama allaha kalmış gerisi dedi

pek yardımcı olamadım ama paylaşmak istedim

olsun canım en azından cevap verdin ilgşn için sağol. peki ne zaman sonucun belli olacak

4.ünde oldu transferim ..hastane 17 sine yazmış testi ama çok herhalde yarından sonra idrarda bi bakarım cuma kan yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum negatif çıkacak dieeeee

senin oldumu transferin tek embriyo mu seninde

evet dün oldu transferim..kuzum artık benimlee.tek ama bizim:))) 25 i test günüm

inşallah bebişleriniz size tutunur arkadaşlar. benim bi arkadaşımada tek bitane embriyo transfer edilmişti şimdi bebeği 1 yaşına girecek.Rabbim sizlerinde bizlerinde yüzünü güldürür inşallah.

ayca bak test gününe göre sweetghost unda 2. gün transfer demek ki 4 hücreli. sanırım dondurulmuşlar hariç tek embriyo konan herkesin 2. gün 4 hücreli oluyordur. tabii bazen 3. gün 3 tane varken belki 2 tanesi ölüp 1 tane kalıyordur ayrı. inşallah güzel sonuçlar alırsınız

hayırlı olsun ayça
mevla görelim neyler...bekleyip sabretmakten başka çaremiz var mı...nasipse kimse önüne geçemez...diyelim ve hep umut edelim...

benim de ikinci denememde çok iyi kalitede tek embriyo transfer oldu arkadaşlar ama tutunamadı maalesef. inşallah sizinkiler size sımsıkı tutunur...

arkadaşlar bana 3 embriyo verilmişti 2 tanesi 2. kalite 1 üçüncü kalite morelim çok bozulmuştu 3 deneme ve her seferinde orta kaliteydi ama Allaha şükürler olsun bu sefer oldu ve bugün ilk kalp atışlarını duydum. Allah her keze aynı duyguları yaşatsın benim için de dua edin..

Kaç hücreliydi embriyonuz arkadaşlar..Ve hamilelik gerçekleşti mi peki

Merhaba,benimde ilk denememde 2.gün 4 hücreli bir embriyo transferim oldu.Ama 8 buçuk haftalıkten kalp atışları durdu ve kürtaj oldum.İkinci denememde yine 2. gün 4 ve 6 hücreli 2 embriyo transferi yapıldı sonuç negatif tutunamadılar. Doktorları yaştan dolayı kromozom anamolisi olabilir genetik test yapalım dediler.15 gün sonra sonuçları alıcaz ona göre 3.denemeyi yaptıracağız.Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı imanlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.Sende canım içini ferah tut.Allah ömür verdiyse bir embriyoyla olur.

merhaba canım benım de tek embıro transfer edılmıstı 7 hucrelı degerler dusuk cıktı 20 dı 12 gun allah nasıp etmedı demek kı daha zamanı varmıs dedım

dus benim gibi sonuc alan birini buldum bana 2 tane 4 er hücreli transfer edilmişti benim de test sonucum 20 idi olmadı tabii. ama moralimi bozmuyorum. inşallah diet+yuruyuş+dhea+bitkisel külerle ya kendiliginden gelecek ya bir dahaki sefere tutacak. ayçanilayda için de aynısını düşünüyorum. rabbim verince tek embrio ile de oluyor. olmasa da inşallah bir sonraki denemede. 2. 3. 4. denemede başaran bir sürü insan var. hatta abartıp 17. denemede bebeklerini kucaklarına alan bir çift okumuştum bahçecinin sitesindeydi galiba. azimlerin eşapka çıkarttım alkisalkisalkis

Bana bu gün tek embriyo transfer edildi..

4 hücreli ,

2.gün transferi...

embriyolog 1. kalite embriyo olduğunu söyledi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…