tek embriyomu, çift mi??

Vatanimsensin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
640
545
53
arkadaşlar merhaba. 3 senelik evliyim 2 senedir bebek istiyoruz ama hamile kalmadım sebepsiz infertilite bir problemimiz yok çok şükür. artık tüp bebek kararı aldık daha fazla beklememek için. geçen ay ön görüşme yaptık doktorla genelde 2 embriyo koyuyormuş ama biz tek istiyoruz dedik öylede olur ama tutma oranı 60lardan %40 lara düşebilir dedi. bu arada yaşım 23. şubat ayında yaptırcaz sizce ne yapmalıyız kafamız karıştı?

Daha opu yapılmadan transfer konuşulmasıda garp olmuş canım

Sebepsiz infertilite diye bişey yok drların birşey göremedikleri zaman uydurdukları birşey iyi bir hastaneye gitmeni öneririm nereye gittiğini bilmiyorum bizede sebepsiz infertilite dendi ama maalesef eşimde varikosel ve bende sağ tüpümü aldırdım hidrosalpinks yüzünden aman kardeşim inşâAllah önemli birşey yoktur ama doktorun tecrübesi de çok çok önemli

Sebepsiz infertilite diyen neresiydi? tanı koyan kimdi?

Sebepsiz infertilite diyen neresiydi? tanı koyan kimdi?
Sebepsiz infertilite diyen Çapa doğal yolla gebe kalabilir yazısını verdi halbuki hidrosalpinks varsa mümkün değilmiş ve var olan gebeliğe bile zarar verip düşürürmüş bebeği bu tüple 4 kez klomen tedavisi (yumurta takibi) 1 kez aşılama 1 kez tüp denemem oldu hepsi negatif Aylin Pelin çil adında bir dr eskiden bahçeci klinikteydi farketti ve ultrasonda gördü hiç filme bakmadan tecrübe gerekiyor dedi ve hemen hsgyi yenilememi söyledi ve gerçekten sağ tüpüm berbat durumdaydı

V Vatanimsensin merhaba.
Bildiğim kadariyla 35 yaş üzerine çift, 35 yaş altına tek embriyo transferi yapılıyor. Ayrica yumurta toplamadan, gelisen embriyoları görmeden bunları konusmak çok erken. Hele bi embriyolariniz oluşup transfer aşamasına gelsin, bunu o zaman düşünürsünüz
Umarım pozitif sonuçlarınızı olur.. sağlıkla..

Merhaba evet bende öyle duydum doktorada meraktan sorduk Şubat ayında başlıycaz bakalm hayırlısı canım teşekkür ederim :)

senin adına üzüldüm canım biz 4 ayrı doktora gittik hepsi aynı şeyi söyledi gayet sağlıklıymışız

opu ne oluyor canım. onu biz merak ettik doktora sorduk
Yumurta toplama işlemi daha kaç yumurtan toplancak kaçı 5.güne gidicek kaçı dondurulcak du bakalım hemen siz ilk merdivenden 3.cüsüne atlamışsınız . Bide ne kadar az soru sorarsan daha iyi ne ögrenirsen kafanı karıştırıyor.bu konularda az bilgil olmk lazım

benimde bildigim 35 yas altina bir tane embriyo konuluyor yasalar geregi ama demek yapan merkezler var.neden cift embriyo koyuyorlar cunku birinden birinin tutma sansi oluyor sonucta. V Vatanimsensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…