Tüp Bebek Merkezleri tek embriyomu yoksa 2 ebriyomu tartışalım

sudenur80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
1.327
1
158
Trabzon
tek ebriyoyla şansımız düştü biliyorsunuz.devlet raporlu 1800 ilaç karşılıyor peki diğer masraflarımız...
tüp bebek en az 4000 ytl 3000 ytl
şehir dışından gidenler neler yapacak..yol paraları..artı 15 gün otel misafirhanede kalacak bu insanlar sabah öğle akşam yemek parası 2 kişi..nekadar olur herkesin büyük şehirlerde akrabası yokki. diğelim gitti yaptırdı.yarını bile devlet karşılamıyor..insanlar için 4-5 milyar az para değil onu ne şartlar altında bir araya getiriyor.belkide bir daha yaptıramıyacak.umudunu tek tüp bebeğe bağlamış.devlet 2 tanesini karşılıyor sadece ilaç belirteyim yarısı bile değil televizyonlarda bedava gb gösteriliyor ya.
tek emriyoyla herkesin aynı bünyesi yok ki.değişik hastalar var.bence kişiye özel konulmalı.baısına 3 bazısına 2 bazısına 1 hastanın durumuna göre verilmeli embriyo
turkbayragi

doğru, ama elimizden gelen birşey yok ban tek emriyo transfer edildi ve tutmadı.ikinciyi ne zaman yaptıra biliriz bilemiyorum, biz 11 yıllık evliyiz eşim azosperm. mikroenjeksiyon tese yaptırıyoruz ,keşke 2emriyo transfer etselerde şansımız biraz daha artsa.35 yaşımı beklersek daha 10 senem var. bu nedenle yeni yasayı uygun bulmuyorum.Allah hepimize yardım etsin,evlatlarımıza kavuşalım, bu hasret son bulsun . AMıNNNNN

Buna karar veren etik kuruldakilerin hekim olduklarından şüpheliyim. 1 embriyoya 4.000 lira ve üzeri para ödemek gülünç.
Biz Kliniklere para yetiştirmek için yaşamıyoruz ve çalışmıyoruz. ınanılmaz kızgınım

merhabalar,bende önceleri sizler gibi düşünüyordum 4 aşılama 1 tup bebek falan araştırdıgımda tek transferın daha saglıklı ve başarı şansının yuksek oldugunu okudum ve doktorlarımda ıfade ettı son 1 yıldır istanbuldaki butun merkezlere tek embrıyo transferı için mail atıp bekledım ve bırı cvp verdı 5.gun transferı yapıldı gebelık oluşmuş beklemedeyım.. ınşallah kucagımada almak nasıp olur..Rabbim önce istesın sonra dileyen herkese verır ınşallah ama ön yargılı olup kendınızi kalıba sokmayın ben çok zor aştım. ne zaman boş verdım artık ılgılenmıycem doktor yok dedım eşimin ısrarı ıle gıttım,çünkü tedaviye başladıgımda çok rahattım kafa olarak özellık sankı tup bebek yaptırmıyorum gezmeye gıdıyordum..bence bı deneyın kendızı serbest bırakmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…