- 11 Mart 2013
- 33.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.961
- 798
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
hayyy allahım çok tatlısın sen gel kahve içilim çok sıkıldımEvlüler daha eyi bülür![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayyy allahım çok tatlısın sen gel kahve içilim çok sıkıldımEvlüler daha eyi bülür![]()
İlişki sayabileceğim sadece bir tane oldu beş yıl sürdü ondan da ayrıldım hiçbir yanlışını görmedim ama her türlü inceledim akıl vermedim sadece gördüğüm birşeyi burada paylaştım ne var bundna(Konuyu anlamamakla birlikte) son zamanlarda moda oldu bu ilişkiler için akıl vermeceleri konular. Birinin hiç ilişkisi olmaz habire aldatılmayı soruşturur birinin hiç sevgilisi olmaz internet sitelerinde tanıştığı evli adamlardan yola çıkıp burdakileri uyarmak ister...
Sizin de taş çatlasa bir hadi en fazla iki ilişkiniz olmuştur....
Bir şey yok tabii anlayan anlamış verdiğiniz mesajı. Bana böyle konular biraz saçma geliyor açan üyelerden dolayı sizi saymıyorum ama diğer dediğim üyelerden birinin hiç ilişkisi olmamış diğeri de öyleydi gerçi onun da olmamıştı. Neyse işte böyle konularda biraz ilişki yaşayan farklı insan tanıyan üyeler bekliyorum ben internetteki araştırmaları varsayımları çevresinde duyduğu hikayeleri gelip buraya aktarmakla pek olmuyor o işler :)İlişki sayabileceğim sadece bir tane oldu beş yıl sürdü ondan da ayrıldım hiçbir yanlışını görmedim ama her türlü inceledim akıl vermedim sadece gördüğüm birşeyi burada paylaştım ne var bundna
İlişki saydığım bir ilişki dediğim için öncekileri saymadım kısa süreli sürdü ayrıldık Çünkü yanlışlarını gördüm çapkınlıklarını gördümBir şey yok tabii anlayan anlamış verdiğiniz mesajı. Bana böyle konular biraz saçma geliyor açan üyelerden dolayı sizi saymıyorum ama diğer dediğim üyelerden birinin hiç ilişkisi olmamış diğeri de öyleydi gerçi onun da olmamıştı. Neyse işte böyle konularda biraz ilişki yaşayan farklı insan tanıyan üyeler bekliyorum ben internetteki araştırmaları varsayımları çevresinde duyduğu hikayeleri gelip buraya aktarmakla pek olmuyor o işler :)
Aç bak haber sitelerine görürsünHangi araştırmalara göre, hangi kaynak, hangi çalışma ajsjsj ben de uydurayım şu an bir araştırma. Türk erkeklerinin %65.8'i (küsuratlı sallayım da uydurduğum anlaşılmasın) eşlerini aldatıyor falan böyle soyut verilerle araştırma yapılmaz neyse. Kuzeninin kocasının kendi karaktersizliği, her erkek tek gecelik ilişki yaşayıp metres tutuyor diye bir kural yok. Olacağı varsa da olur yani adamı cam fanusa kapatacak halimiz yok yaparsa da tekmeyi koyarsın def olur gider.
Sana katılıyorum çilekli üstadNeyine dikkat edelim ? Adamın içinde pislik varsa biz kadınlar ne yapabiliriz ? Bence erkekler dikkatli olsun![]()
Aynen öyle ... Hayır yani , ne yapalım ki ? Boynuna ip mı ayağına pranga mı vuralim ? Yapacak adam her türlü yapar. Kadın hisseder ya da hissetmez yakalar ya da yakalamaz. Hep kadından bişeyler bekleniyor. Önce erkekler kalkıp " Karımı nasıl mutlu edebilirim " diye düşünsün. Niyeyse hep kadında bazı görevler. Cok kaba olacak ama tabir bu:; ayı gibi binip horoz gibi iniyorlar sonra ben mutlu değilim karım beni tatmin etmiyor. Oldu !?!? Allah böyle erkeklerden uzak tutsun...Sana katılıyorum çilekli üstad
Bir delikanlı annesini aramış,anne eve geliyorum,notlarım çok kötü,babamı hazırla...
Annesi cevaplamış,baban hazır,sen kendini hazırla...
Bence onlar dikkatli olsun ve sonuçlarına razı olsun...
Yav biz kadınlar zaten bu oranları ortalamaları biliyoruz. Neyi uyarıyorsunuz anlamıyorum.Off hanımlar sizlere iyi kötü konuşulmuyor herkes bir kavga laf sokma yarışına girmiş olgun yorumlar çok nadir neyse size kalmış ben duyduğumu söyledim Sağlıcakla
Ay o dediğinizin anlamı nedir tatmin etmiyorlar mı diyorsunuzAynen öyle ... Hayır yani , ne yapalım ki ? Boynuna ip mı ayağına pranga mı vuralim ? Yapacak adam her türlü yapar. Kadın hisseder ya da hissetmez yakalar ya da yakalamaz. Hep kadından bişeyler bekleniyor. Önce erkekler kalkıp " Karımı nasıl mutlu edebilirim " diye düşünsün. Niyeyse hep kadında bazı görevler. Cok kaba olacak ama tabir bu:; ayı gibi binip horoz gibi iniyorlar sonra ben mutlu değilim karım beni tatmin etmiyor. Oldu !?!? Allah böyle erkeklerden uzak tutsun...