• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek gecelik deyip geçmeyin

(Konuyu anlamamakla birlikte) son zamanlarda moda oldu bu ilişkiler için akıl vermeceleri konular. Birinin hiç ilişkisi olmaz habire aldatılmayı soruşturur birinin hiç sevgilisi olmaz internet sitelerinde tanıştığı evli adamlardan yola çıkıp burdakileri uyarmak ister...
Sizin de taş çatlasa bir hadi en fazla iki ilişkiniz olmuştur....
İlişki sayabileceğim sadece bir tane oldu beş yıl sürdü ondan da ayrıldım hiçbir yanlışını görmedim ama her türlü inceledim akıl vermedim sadece gördüğüm birşeyi burada paylaştım ne var bundna

İlişki sayabileceğim sadece bir tane oldu beş yıl sürdü ondan da ayrıldım hiçbir yanlışını görmedim ama her türlü inceledim akıl vermedim sadece gördüğüm birşeyi burada paylaştım ne var bundna
Bir şey yok tabii anlayan anlamış verdiğiniz mesajı. Bana böyle konular biraz saçma geliyor açan üyelerden dolayı sizi saymıyorum ama diğer dediğim üyelerden birinin hiç ilişkisi olmamış diğeri de öyleydi gerçi onun da olmamıştı. Neyse işte böyle konularda biraz ilişki yaşayan farklı insan tanıyan üyeler bekliyorum ben internetteki araştırmaları varsayımları çevresinde duyduğu hikayeleri gelip buraya aktarmakla pek olmuyor o işler :)

Bir şey yok tabii anlayan anlamış verdiğiniz mesajı. Bana böyle konular biraz saçma geliyor açan üyelerden dolayı sizi saymıyorum ama diğer dediğim üyelerden birinin hiç ilişkisi olmamış diğeri de öyleydi gerçi onun da olmamıştı. Neyse işte böyle konularda biraz ilişki yaşayan farklı insan tanıyan üyeler bekliyorum ben internetteki araştırmaları varsayımları çevresinde duyduğu hikayeleri gelip buraya aktarmakla pek olmuyor o işler :)
İlişki saydığım bir ilişki dediğim için öncekileri saymadım kısa süreli sürdü ayrıldık Çünkü yanlışlarını gördüm çapkınlıklarını gördüm

İyi niyetiniz ortada fakat özellikle bu platformda tek geceliktir diyip geçecek çok çok az insan vardır.. Sanırım bu yüzden pek ciddiye alınmadınız... Şahsen bana göre de çok gerekli bir konu olmamış fakat olur ya birinin işine yarar.. Yine de teşekkür ederiz..

Senin bize kuzeninin aldatildigini anlatasin tutmus canim ya:KK48: bosver arastirmalardan bahsetmeyi. Bunun tek gecesi her gecesi olmaz hatta illa ortada bi gece olmasina da gerek yok niyeti bozduysa selam vermesi bile aldatmadir.

Allah korusun adam aldattiktan sonra ha tek gece, ha uzun donem ne farkeder ? Allah belanizi versin der otururuz.. Ötesi berisi yok ki bunun

Hangi araştırmalara göre, hangi kaynak, hangi çalışma ajsjsj ben de uydurayım şu an bir araştırma. Türk erkeklerinin %65.8'i (küsuratlı sallayım da uydurduğum anlaşılmasın) eşlerini aldatıyor falan böyle soyut verilerle araştırma yapılmaz neyse. Kuzeninin kocasının kendi karaktersizliği, her erkek tek gecelik ilişki yaşayıp metres tutuyor diye bir kural yok. Olacağı varsa da olur yani adamı cam fanusa kapatacak halimiz yok yaparsa da tekmeyi koyarsın def olur gider.

Sorun tek gecelik ilişkinin uzun ilişkiye dönme ihtimali mi yani, eğer öyle bir ihtimal yoksa tek gecede kalacaksa rahat mı olalım? Nasılsa bizimkinin çapkınlığı uzun döneme dönüşmedi diye sevinecek miyiz? Ya da kaç gecelikse artık ilişki yaşama ihtimali var diye su uyur düşman uyumaz misali adamın başında nöbet mi bekleyeceğiz?

Hangi araştırmalara göre, hangi kaynak, hangi çalışma ajsjsj ben de uydurayım şu an bir araştırma. Türk erkeklerinin %65.8'i (küsuratlı sallayım da uydurduğum anlaşılmasın) eşlerini aldatıyor falan böyle soyut verilerle araştırma yapılmaz neyse. Kuzeninin kocasının kendi karaktersizliği, her erkek tek gecelik ilişki yaşayıp metres tutuyor diye bir kural yok. Olacağı varsa da olur yani adamı cam fanusa kapatacak halimiz yok yaparsa da tekmeyi koyarsın def olur gider.
Aç bak haber sitelerine görürsün

Tek gecelikse sevinelim uzuna dönerse mi üzülelim şimdi anlamadım ben :deli: ha tek ha 1 dakikalık eline veririm bavulunu hoop kapıyaa.. :KK45: yoksa adamları eve mi hapsetsek napsak şimdi bilemedim:KK51: ayda falan mı yaşasak:işsiz: dedektif falan mı tutsak peşinden:rapci:

Off hanımlar sizlere iyi kötü konuşulmuyor herkes bir kavga laf sokma yarışına girmiş olgun yorumlar çok nadir neyse size kalmış ben duyduğumu söyledim Sağlıcakla

Napmamız lazım , gözümüze kestirdiğimizi önce tek gecelik yaşayarak sonrasında dönemsel sevgililik moduna girmesini mi bekleyelim .
Tşkler tavsiye için.

Neyine dikkat edelim ? Adamın içinde pislik varsa biz kadınlar ne yapabiliriz ? Bence erkekler dikkatli olsun :bicak:
Sana katılıyorum çilekli üstad:D
Bir delikanlı annesini aramış,anne eve geliyorum,notlarım çok kötü,babamı hazırla...
Annesi cevaplamış,baban hazır,sen kendini hazırla...
Bence onlar dikkatli olsun ve sonuçlarına razı olsun...

Sana katılıyorum çilekli üstad:KK70:
Bir delikanlı annesini aramış,anne eve geliyorum,notlarım çok kötü,babamı hazırla...
Annesi cevaplamış,baban hazır,sen kendini hazırla...
Bence onlar dikkatli olsun ve sonuçlarına razı olsun...
Aynen öyle ... Hayır yani , ne yapalım ki ? Boynuna ip mı ayağına pranga mı vuralim ? Yapacak adam her türlü yapar. Kadın hisseder ya da hissetmez yakalar ya da yakalamaz. Hep kadından bişeyler bekleniyor. Önce erkekler kalkıp " Karımı nasıl mutlu edebilirim " diye düşünsün. Niyeyse hep kadında bazı görevler. Cok kaba olacak ama tabir bu:; ayı gibi binip horoz gibi iniyorlar sonra ben mutlu değilim karım beni tatmin etmiyor. Oldu !?!? Allah böyle erkeklerden uzak tutsun...

Off hanımlar sizlere iyi kötü konuşulmuyor herkes bir kavga laf sokma yarışına girmiş olgun yorumlar çok nadir neyse size kalmış ben duyduğumu söyledim Sağlıcakla
Yav biz kadınlar zaten bu oranları ortalamaları biliyoruz. Neyi uyarıyorsunuz anlamıyorum.

Aynen öyle ... Hayır yani , ne yapalım ki ? Boynuna ip mı ayağına pranga mı vuralim ? Yapacak adam her türlü yapar. Kadın hisseder ya da hissetmez yakalar ya da yakalamaz. Hep kadından bişeyler bekleniyor. Önce erkekler kalkıp " Karımı nasıl mutlu edebilirim " diye düşünsün. Niyeyse hep kadında bazı görevler. Cok kaba olacak ama tabir bu:; ayı gibi binip horoz gibi iniyorlar sonra ben mutlu değilim karım beni tatmin etmiyor. Oldu !?!? Allah böyle erkeklerden uzak tutsun...
Ay o dediğinizin anlamı nedir tatmin etmiyorlar mı diyorsunuz

Back
X