- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
Ne mana?Amacsiz bir konu daha .Tek gecelik iliskiler cogalsin mi diyorsunuz amacınız ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne mana?Amacsiz bir konu daha .Tek gecelik iliskiler cogalsin mi diyorsunuz amacınız ne?
İste bende onu size soruyorum ?Bu konunun amaci nedir ?Ne mana?
Aç bak haber sitelerine görürsün
Çoğu erkek öyle evet bencil, eşini düşünmez kendi işini görür o kadar. Yok mu ? Var böyle erkekler.sonra kadın cinsellikten kaçar soğurAy o dediğinizin anlamı nedir tatmin etmiyorlar mı diyorsunuz
Amacımızİste bende onu size soruyorum ?Bu konunun amaci nedir ?![]()
ok sn bilirsin zorla kabul et diyen de YokOldu her haberi doğru kabul edelim.
Benimde sevgilim öyleydi bencil değildi yapmak isterdi ama devamını getiremezdiÇoğu erkek öyle evet bencil, eşini düşünmez kendi işini görür o kadar. Yok mu ? Var böyle erkekler.sonra kadın cinsellikten kaçar soğur
Aynen öyle ... Hayır yani , ne yapalım ki ? Boynuna ip mı ayağına pranga mı vuralim ? Yapacak adam her türlü yapar. Kadın hisseder ya da hissetmez yakalar ya da yakalamaz. Hep kadından bişeyler bekleniyor. Önce erkekler kalkıp " Karımı nasıl mutlu edebilirim " diye düşünsün. Niyeyse hep kadında bazı görevler. Cok kaba olacak ama tabir bu:; ayı gibi binip horoz gibi iniyorlar sonra ben mutlu değilim karım beni tatmin etmiyor. Oldu !?!? Allah böyle erkeklerden uzak tutsun...
Bende annemden duymuştum :))) aahahhaahaha o nasıl laf ya ilk defa duydum![]()
Akşama diyecem adama eve gelsin de :)Bende annemden duymuştum :))) aahahha
AhahahaAkşama diyecem adama eve gelsin de :)
Olmadı böyle ayı gibi bindin horoz gibi indin diye.tuttum ben bu lafı![]()
merhaba araştırmalara göre Türk erkeklerinin tek gecelik ilişkilerinin %30 u uzun dönem ilişkilere dönüşüyormuş en yakınımdan kuzenimin kocası böyle bir ilişkiden bir de çocuk bekliyormuş oysa karısı 3. e hamile iken dikkatli olmak lazımm