Tek gecelik...

Bunu kimseye sormana gerek yok.İçinde bir kin yada başka bir sebepten böyle birşey istiyorsan yada eski sevgilini unutmak için yapacaksan yapma pişman olursun değmezmiş dediğin birgün.Ancak kendi isteklerin ve karşı tarafı istemen doğrultusunda yapacaksan sen bilirsin.Burda hiçbirimizin söylediği senin duygularını içermez.Kendinle yüzleş daha sonra kararını kendin alabilirsin
Teşekkürler

Düşüncelerimiz de hislerimizi yönlendirdiğine göre, kadınlarda bir "seviştik" şimdi aşık olmalıyım şeysi gelişiyor doğal olarak.
Kafa öyle başlıyorsun çünkü tabii ki gerçek olacak.
Güzel taktik ama kadınları kontrol edebilmek için, Anadolu çocuğuyuz yer miyiz sister :KK70:
Şimdi biz neyiz?

Ya tabii ki hoşlandığın, sevdiğin adamla sevişmek çok başka bir şey. Manevi tatmin, duygusal zevk. Ama öbür türlüsü de oluyor sonuçta.

Tek gecelik riskli ama bence hele tanımadığın adamla, ya böbreklerimi çalarsa :D

Şimdi biz neyiz?

Ya tabii ki hoşlandığın, sevdiğin adamla sevişmek çok başka bir şey. Manevi tatmin, duygusal zevk. Ama öbür türlüsü de oluyor sonuçta.

Tek gecelik riskli ama bence hele tanımadığın adamla, ya böbreklerimi çalarsa :KK70:

Bence değmez zaten ya 1 kerede ne anlayacağım zaten madem sevişiyoruz bir 5-10 olsun yani :D
Ona mı harcıcam vaktimi 1 kerelik :D

Bence değmez zaten ya 1 kerede ne anlayacağım zaten madem sevişiyoruz bir 5-10 olsun yani :KK70:
Ona mı harcıcam vaktimi 1 kerelik :KK70:
Ben de tek sefer tercih etmem. Zaten ilkinde birbirini tanıyarak anca oluyor, sonrası daha keyifli. Tek gecelik bana da yarım kalmış gibi geliyor. Bir de tek sefer için ağda yapmaya üşenirim ya aahsha

Bize bi' düzen lazım aşkitoperipellam.

Kocana sadık bir eş olacaksan evlenince zaten yapmayacaksın.Belki de aynı adamla yıllarca olacaksın.Şuan gençsin bekarsın içinde varsa ve karşı tarafta sıkıntı yaratcak bir durum yoksa yap gitsin 😎 ilerde farklılık aramandan iyidir suan bekar ve yalnızken denemen..( düşün düşün nereye kadar)

Kocana sadık bir eş olacaksan evlenince zaten yapmayacaksın.Belki de aynı adamla yıllarca olacaksın.Şuan gençsin bekarsın içinde varsa ve karşı tarafta sıkıntı yaratcak bir durum yoksa yap gitsin 😎 ilerde farklılık aramandan iyidir suan bekar ve yalnızken denemen..( düşün düşün nereye kadar)
Çocuk düşünmediğim sürece evlenmeyi
Düşünmüyorum

Ben de tek sefer tercih etmem. Zaten ilkinde birbirini tanıyarak anca oluyor, sonrası daha keyifli. Tek gecelik bana da yarım kalmış gibi geliyor. Bir de tek sefer için ağda yapmaya üşenirim ya aahsha

Bize bi' düzen lazım aşkitoperipellam.

Bir de number var tabii değmez anacım Johnny Depp falansa belki bi' düşünürüm de :D

İkimize de hayırlısından :p

Ben de böyle düşünüyorum, sadakat mevzsuna çok önem veriyorum, dolayısıyla gençken olmayacak ne zaman olacak? : D

Bir de number var tabii değmez anacım Johnny Depp falansa belki bi' düşünürüm de :KK70:

İkimize de hayırlısından :p
Teoman, Nejat İşler falan gibi bir adamsa veririm ben ya. Gönlümü yani. Gönlümü veririm. Tek gece hatta birkaç saat bile yeter ahdhah
Olm şunları forumda konuşmayalım vallahi mimleneceğiz :D :D

Aktif bir binsel hayatım olsa vallahi gam yemeyeceğim, ama bir de öyle bir hayatım yok, tık yok! Sizin yüzünüzden buralarda ahlakım bozuluyor, edep yahu :KK70:

Evlenince yaparsın artık, zaten öylesi makbuldur :KK200: :D

Sana sonra ne anlatıcam tanıdık aday bulmuş olabilirim ama biraz çetrefilli :KK45:

Back
X