Tek gecelik...

Ya yok öyle bir şey
Kadında da erkekte de salgılanan şey "oksitosin" (bağlılık)
Bir arkadaşınla arandaki bağ, bir anne ile bebeğinin arasındaki bağ da bu hormon sayesinde
Yani her cinste var bu
Gerisi senin düşünce yapına kalmış
Kendini böyle düşüncelerle şartlarsan tabii pişman olursun
Kesınlıkle öyle yok ben kadınım duyusalıö olayı yok kadınım ve istenmek begenılmek hosuma gidiyor

Kesınlıkle öyle yok ben kadınım duyusalıö olayı yok kadınım ve istenmek begenılmek hosuma gidiyor

Evet
Sırf böyle mitlerle baskılıyorlar ya kadınlığımızı : D
Kadın duygusalmış erkek değil mi?
Sen yıllarca kızları baskıla, bunları kafalarına sok sonra tabii ki özgürce yaşayamasın cinselliğini.
Ben dediğim gibi tek gecelikte tanımadığın biriyle güven sıkıntısı olabilir, bir de efora değmez çünkü çoğu zaman iki insan arası cinsel uyum birkaç defa sevişmeyi bulabiliyor.
Ama en son 2 hafta önce bir kez denedim arkadaşımdı aynı senin gibi, üzülmedim.
Ufak bi' hüznüm oldu ama o ülkeden ayrıldığım için.
Güzeldi yani aksine karşı taraf hala tırtıklamaya çalışıyor beni, o daha fazlasını istedi hep.
Ee hani kadın duygusaldı falandı filandı adam bana evlilik videoları yolluyor ya??? :D

Evet
Sen yıllarca kızları baskıla, bunları kafalarına sok sonra tabii ki özgürce yaşayamasın cinselliğini.
Ben dediğim gibi tek gecelikte tanımadığın biriyle güven sıkıntısı olabilir, bir de efora değmez çünkü çoğu zaman iki insan arası cinsel uyum birkaç defa sevişmeyi bulabiliyor.
Güzeldi yani aksine karşı taraf hala tırtıklamaya çalışıyor beni, o daha fazlasını istedi hep.
Ee hani kadın duygusaldı falandı filandı adam bana evlilik videoları yolluyor ya??? :KK70:
İnanın benim ailem muhafazakar ama bu konuda net çıkısımı yaptım sagolsun annem de saygılıdır sadece hamile kalma diyor

İnanın benim ailem muhafazakar ama bu konuda net çıkısımı yaptım sagolsun annem de saygılıdır sadece hamile kalma diyor

Kaç yaşındasın ki?
Senin hayatına burnunu sokmadığına göre aslında çok da kapalı değiller düşünce olarak.
Benimkiler de detay bilmek istemiyorlar tabii ki ama özgür yetiştim ben de o yüzden pek topluma vs boyun eğesim gelmiyor.
Toplum, sen naparsan yap bi' laf söyler.
Evlenenlere de çocuk lafı çarpıyorlar, eeeeeeeeeeh o zaman bari istediğim gibi yaşayayım da hakkını vereyim o lafların. :D

Evet
Ee hani kadın duygusaldı falandı filandı adam bana evlilik videoları yolluyor ya??? :KK70:
"Aşk olmadan sevilişmez" tamamen toplumsal şartlama.
Seks temel, basit bir içgüdü. Bu içgüdüyü küçük yaşlardan beri yönlendirip kanalize ediyorlar. Sevmeden olmaz, aşık olmadan olmaz, evlenmeden olmaz diye.

Ha şu doğru, aşk olmadan yapılan sekste genelde sadece fizyolojik bir tatmin oluyor, duygusal tatmin olmuyor. Daha mekanik oluyor yani.

Buna çok şaşırdım şaşkınlığımi belli etmeden gecemicem 😳😳 muhafazakar annenin buna saygı duymasını benim aklım almadı heleki hamile kalma yeter diye kabullenmesi 😳
Tabi saygım var her fikre sadece şaşırdım buda benim fikrim 😊

Kaç yaşındasın ki?
Senin hayatına burnunu sokmadığına göre aslında çok da kapalı değiller düşünce olarak.
Benimkiler de detay bilmek istemiyorlar tabii ki ama özgür yetiştim ben de o yüzden pek topluma vs boyun eğesim gelmiyor.
Evlenenlere de çocuk lafı çarpıyorlar, eeeeeeeeeeh o zaman bari istediğim gibi yaşayayım da hakkını vereyim o lafların. :KK70:
22 yim ama ergenlıkte insan belli standartlarını hafiften olusturuyor o zamandan beri saygılı bıcımde yasıyoruz benım erkek arkadasımla aynı evde yaşamıslıgımda var annem gelmıstı ç
Sevgılımi de arardı çok şükür.
Kime kimseye karışmasın yeterli
Ex sevgili......

Kaç yaşındasın ki?
Evlenenlere de çocuk lafı çarpıyorlar, eeeeeeeeeeh o zaman bari istediğim gibi yaşayayım da hakkını vereyim o lafların. :KK70:
Asdhfha detay bilmesinler zaten yaaa :D :D

Buna çok şaşırdım şaşkınlığımi belli etmeden gecemicem 😳😳 muhafazakar annenin buna saygı duymasını benim aklım almadı heleki hamile kalma yeter diye kabullenmesi 😳
Şöyle annem zaten böyle bir hayattan gelıp daha sonradan dine yonelmıs bir insan babam standart
Ben de tepkimi baştan koydum benım kimle ne yaptıgım kimseyi ilgılendırmez bir kere anne baba olarak derdine dusmek bana terbiyesızce gelıyor.

Bir de şey var ben onların yatak odasına nasıl katısmıyorsam ben de kendimkine karıstırmıyorum belli bilgileri annemden alıyorum
Çocugunuzu asla engelleyemezsınız ki ona verecegınız sey özellikle de bu konularda size rahatlıkla söyleyebılecegı kadar guven

Ya yok öyle bir şey
Kadında da erkekte de salgılanan şey "oksitosin" (bağlılık)
Bir arkadaşınla arandaki bağ, bir anne ile bebeğinin arasındaki bağ da bu hormon sayesinde
Yani her cinste var bu
Gerisi senin düşünce yapına kalmış
Kendini böyle düşüncelerle şartlarsan tabii pişman olursun
Tabi ki bağlanmanın kadını erkeği yoktur. Fakat bu konu kişinin bakış açısı ve kişilik özelliklerinden farkında olmasıyla alakalı bişey bence

Bnce temelinde merak duygusu var ihtiyac degil ama bunun kararini verebilcek olgunluktasiniz burda acmaya gerek degil diye dusunuyorum. Polemiksel konu.

"Aşk olmadan sevilişmez" tamamen toplumsal şartlama.
Seks temel, basit bir içgüdü. Bu içgüdüyü küçük yaşlardan beri yönlendirip kanalize ediyorlar. Sevmeden olmaz, aşık olmadan olmaz, evlenmeden olmaz diye.

Ha şu doğru, aşk olmadan yapılan sekste genelde sadece fizyolojik bir tatmin oluyor, duygusal tatmin olmuyor. Daha mekanik oluyor yani.

Düşüncelerimiz de hislerimizi yönlendirdiğine göre, kadınlarda bir "seviştik" şimdi aşık olmalıyım şeysi gelişiyor doğal olarak.
Kafa öyle başlıyorsun çünkü tabii ki gerçek olacak.
Güzel taktik ama kadınları kontrol edebilmek için, Anadolu çocuğuyuz yer miyiz sister :D

22 yim ama ergenlıkte insan belli standartlarını hafiften olusturuyor o zamandan beri saygılı bıcımde yasıyoruz benım erkek arkadasımla aynı evde yaşamıslıgımda var annem gelmıstı ç
Sevgılımi de arardı çok şükür.
Kime kimseye karışmasın yeterli
Ex sevgili......

Bence de herkes birbirine saygı duyabilse, yeterli. :)

Bir de şey var ben onların yatak odasına nasıl katısmıyorsam ben de kendimkine karıstırmıyorum belli bilgileri annemden alıyorum
Çocugunuzu asla engelleyemezsınız ki ona verecegınız sey özellikle de bu konularda size rahatlıkla söyleyebılecegı kadar guven
Şimdi yaşantı devreye giriyor bu soylediklerinizde.. Yani benim hayat tarzima göre annem babam evli tabiki artık yatak odası onlara helal .. Ben bekarsam yatak odası muhabbetim olamaz bir erkekle . Çocuğumun bunu bana soylemesindeki güvenden ziyade bunun günah ve yanlış olduğunu bilmesidir benim icin güven. Yani din ve yaşantı devreye giriyor olaylara bakış acısında.
Bana kalsa bunları asla onaylamiyorum saygı duyma meselesi benim icin geçerli olduğu icin yapanlara engelde olmam sadece yanlış olduğunu hatirlatirim . Ama evlat icin geçerli değil bu . Çünkü ben ondan sorumluyum . Fikrim bu .

Şimdi yaşantı devreye giriyor bu soylediklerinizde.. Yani benim hayat tarzima göre annem babam evli tabiki artık yatak odası onlara helal .. Ben bekarsam yatak odası muhabbetim olamaz bir erkekle . Çocuğumun bunu bana soylemesindeki güvenden ziyade bunun günah ve yanlış olduğunu bilmesidir benim icin güven. Yani din ve yaşantı devreye giriyor olaylara bakış acısında.
Bana kalsa bunları asla onaylamiyorum saygı duyma meselesi benim icin geçerli olduğu icin yapanlara engelde olmam sadece yanlış olduğunu hatirlatirim . Ama evlat icin geçerli değil bu . Çünkü ben ondan sorumluyum . Fikrim bu .
Fikrinize tamamen saygı duyuyoruö guzel uslubunuz için çooooooook teşekkür ederim.Bir anne gibi yazmışsınız.🥰🥰🥰

Bunu kimseye sormana gerek yok.İçinde bir kin yada başka bir sebepten böyle birşey istiyorsan yada eski sevgilini unutmak için yapacaksan yapma pişman olursun değmezmiş dediğin birgün.Ancak kendi isteklerin ve karşı tarafı istemen doğrultusunda yapacaksan sen bilirsin.Burda hiçbirimizin söylediği senin duygularını içermez.Kendinle yüzleş daha sonra kararını kendin alabilirsin

Back
X