Tek gecelik...

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.012
348
Hanımlar merhaba
Sevgilimden ayrılalı henuz kısa bir zaman oldu.Yeni bir sevgili de düşünmüyorum.
Fakat bu bir şekilde kadın olduğum gerçeğini değiştirmiyor.
One night stand tarzı ilişkiden pişman olan ya da evet güzel deneyimdi diyen var mı?
Hoş bulduğum biri var aramızdaki çekim de mükemmel ama gelgelelim bir ilişki istemiyorum.

Ben hoşlandığım beyin ne istediğiyle ilgili değilim sevmediğim bir adam olacagından acaba pişman olurmuyum kafasındayım

Ben hoşlandığım beyin ne istediğiyle ilgili değilim sevmediğim bir adam olacagından acaba pişman olurmuyum kafasındayım

Sevmediginiz adamla teninizi buluşturmak normal geliyorsa sonucunda evet güzel deneyimdi dersiniz neden olmasın

Anlıyorum. Ama şimdi burda biri sana pişman olursun ya da pişman olmazsın dese ona göre mi karar vericeksin ki. Biri vardır böyle bişey yaşayıp pişman olmuştur ya da diğeri pişman olmamıştır sana fikir verir ama sende durumlar tam tersi olur sonrasında. Bu başkasının fikriyle yola çıkılacak bir konu değil bence

Anlıyorum. Ama şimdi burda biri sana pişman olursun ya da pişman olmazsın dese ona göre mi karar vericeksin ki. Biri vardır böyle bişey yaşayıp pişman olmuştur ya da diğeri pişman olmamıştır sana fikir verir ama sende durumlar tam tersi olur sonrasında. Bu başkasının fikriyle yola çıkılacak bir konu değil bence
Ben sizlerden fikir almak istedim deneyimleri olan insanlardan teşekkür ederim yine de

Hanımlar merhaba
Sevgilimden ayrılalı henuz kısa bir zaman oldu.Yeni bir sevgili de düşünmüyorum.
One night stand tarzı ilişkiden pişman olan ya da evet güzel deneyimdi diyen var mı?
Hoş bulduğum biri var aramızdaki çekim de mükemmel ama gelgelelim bir ilişki istemiyorum.
Benim bakış açıma göre pişman olursunuz. Şayet ben pişman olurdum fakat Hayat sizin 😉👍

One night stand pek tarzim degil. Guvenemem.
Ama cinsellik temelli bir sure devam eden iliskim oldu. Yani sevgililik degil ama one night stand de degil.

Eger kendini kaptirmadan, baglanmadan ve adam sizi bırakırsa normal sekilde kabullenerek devam ettirebileceginizi dusunuyorsaniz düzenli bir partner bulmaniz daha iyi olur. One night standte pisman olma veya en azindan o neyddi gız deyip bir sey anlamamaniz olasi.

Hanımlar merhaba
Bunu hic anlamadim sanirim anlamayacagimda.. duygular olmadan bu isi bi kadinin yapabilmesini, hayat kadinlarini tenzih ederim. Ok kadinsin isteklerin var ama bizler erkeklerden farkli olarak duygusal degil miyiz? Yani bilimsel olarak bile cinsel birlesme aninda bizde bir hormon salgilaniyormus, karsidakine bizi daha cok baglayan.

50 kisiyle beraber olmus biri sana deneyim olur tecrube olur, pisman olmazsin der.. bense pisman olursun derim.. neden? Cunku herkes kendi dogrularina gore yorum yapar. Bunu dusunuyorsan demekki senin yasayis bicimine uygunmus.

Back
X