Tek gecelik..

Onu yapmak istese zaten bulurmuş laflarına inanma canım. Ben turizm bölgesinin göbeğinde yaşıyorum eski sevgilim olacak şahıs da bana aynılarını demişti ki burası rus alman hatun kaynıyor sadece akşam diskoya götürülme karşılığı bile birlikte olan kadın dolu :KK12: neredeyse inanır gibi olmuştum ki 2aya dayanamadı patladı gerçek niyetini söyledi:işsiz: her erkek bir değik tabiki ama laflarından çok hareketlerine sana davranışlarına bak az biraz anlarsın zaten.

İstediğiniz salt seks olmadığı için bu işin sonu sarpa sararsa üzülürsünüz. Çünkü adamdan duygusal olarak da etkilenmişsiniz.

Cinsel ilişki yaşayalım, takılalım, arada görüşürüz, kaldırabilirim diyorsanız, tabii ki istediğinizi yapabilirsiniz. Ama duygularla seksi karıştırmadan yapamazsanız, üstelik yeni biten bir ilişkinin üstüne, fazla yıpranırsınız.

Çok kişisel karar burda buna fikir beyan etmek bize düşmez.adam basit biri yalnızca kadıni obje olarak gormesinden belli yani ...

Onu yapmak istese zaten bulurmuş laflarına inanma canım. Ben turizm bölgesinin göbeğinde yaşıyorum eski sevgilim olacak şahıs da bana aynılarını demişti ki burası rus alman hatun kaynıyor sadece akşam diskoya götürülme karşılığı bile birlikte olan kadın dolu :KK12: neredeyse inanır gibi olmuştum ki 2aya dayanamadı patladı gerçek niyetini söyledi:işsiz: her erkek bir değik tabiki ama laflarından çok hareketlerine sana davranışlarına bak az biraz anlarsın zaten.
İşte bu kafamı karıştırıyor zaten ya. Ben soğuk davranıyorum mesela hiç bir mesajı ya da telefon görüşmesini ben başlatmamışımdır. Derdi illa seks olsa bır iki haftadan sonra giderdi diye de düşünüyorum bir yandan. Bana davranışları çok güzel bu olay dışında. Adını koymak istedi ama ben karşı çıktım

İşte bu kafamı karıştırıyor zaten ya. Ben soğuk davranıyorum mesela hiç bir mesajı ya da telefon görüşmesini ben başlatmamışımdır. Derdi illa seks olsa bır iki haftadan sonra giderdi diye de düşünüyorum bir yandan. Bana davranışları çok güzel bu olay dışında. Adını koymak istedi ama ben karşı çıktım
Belli olmuyor aslında biliyor musunuz?
Eğer şu anda birlikte olabileceği başkası yoksa uğraşıyor olabilir, başkası çıksa belki uğraşmayı bırakacak.

Siz yine sağlama alın, bekleyin :)

Ya şu ahlak bekçileri terk edebilir mi konuyu lütfen. Aklı başında modern hanımlaraydı sorum. Diğer gruptakiler üzerine alınmasın

İlerleyen zamanlarda iyice tanıdıktan sonra olabilir neden olmasın
Bundan doğal bşy yok

Valla amaca giden yolda yavaş yavaş ilerliyor olabilir. bak ben ne diyorum 2ay dayandı sen 2hafta diyorsun. acele etme derim iyice tanı öyle birlikte ol. acele edince eline ne geçecek ki flörtleşmenin de tadını çıkar bence

Back
X