- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
- Konu Sahibi nefeskesen
-
ahahahaha ne guldum beeçöp torbası gibi dedin yaa aynen mervemm hakkında hayırlısı olsunn yasın kac bılmıyorum ama olgun bı ınsan oldugun bellı en dogru kararı verecegını dusunuyorum tatlımmm
dogru soyluosun cnm onuda belkı ben ogretıcektım ben ne renk olsam hemen renge donuodu bılıodum kaybetmemek ıcın yapıodu okadar ugrastımkı bana net olması ıcın ama olmadı ıyı bır ınsan bu yaptıklarından baska kotulugunu gormedım allah onun da gonlune gore versın ama ben artık onun annesı olmak ıstemıorum!
en azından farklı versiyonları da varmışş olmayanlarda var sabit hep aynı cümleleri kuranlar
yok bizde bir sorun münakaşa yaşandığında sadace şu cümle sabittir AŞKIM BENİM HİÇBİ SUÇUM GÜNAHIM YOK BENİ YANLIŞ YARGILIYORSUNNbu cümleyi bi daha duymak istemiyorum diye çıldırıp sinir krizi geçirip kapının önüne çöp torbası gibi koyduğumdan belli demiyor neyseki
aslında mervecim neyin ne olduğunu gidişatın ne olduğunu neler olabileceğini sende çok iyi biliyorsun aklıbaşında birisin sanırım kararlarınıda vermişsin ama desteye ihtiyacın var telkine yanlış mıyım?
bakalım öğlene doğru ve öğleden sonrada bu kadar neşeli olabilcekmiyiz:44::44::44:
tesekkur ederım cnm benım :* evet sadece destege ve telkine ihtiyacım var sacma sapan kararlar vermek ıstemıorum bu ılıskı hakkında 5.5 sene dile kolay sılıp atılamıo ama bu boylede gıtmez bunun farkındayım sadece yeni bir hayata yeniliklere alısmak korkutuo dusunduruo okadar ıssızlasmısımkı hıssedemıorum bıle bu donemı anlatmak ıstıyorum arkadsım ve verdıgınız desklerınız ıcınde cok tesekkur ederim
tesekkur ederım cnm benım :* evet sadece destege ve telkine ihtiyacım var sacma sapan kararlar vermek ıstemıorum bu ılıskı hakkında 5.5 sene dile kolay sılıp atılamıo ama bu boylede gıtmez bunun farkındayım sadece yeni bir hayata yeniliklere alısmak korkutuo dusunduruo okadar ıssızlasmısımkı hıssedemıorum bıle bu donemı anlatmak ıstıyorum arkadsım ve verdıgınız desklerınız ıcınde cok tesekkur ederim
yavrum ben tükana gıdıecemmm bu sıralar dukkan acma derdım varr ordanda dişçiye gidicemm inşallah bi yerlerde uyumassammmdişimi çektircem ya ( bu hafta sonu sevgılımın dogumgunu diş agrısıyla bogusmak ıstemıorum o varken ( ancak aksama yada gece gırerım heralde
canım benım kendıne vakıt ayır yasadıgını hıset yorulmadan bırıne bısey anlatmak ıcın yırtmadannn kafanı dınle bırass keske daha fazla yardım edebılsek
bende ablama gidecem öisafirleri var mamaları ben yaptım nedense
ee takılırım biras akşamda bitanecik canavar yeğenimide alırım yanıma haftasonunu bende geçirsin diye ondan bana fırsat kalırsa bende akşam girerim
yeterince ettiniz bile zamanınızı ayırıp sabarın korunde daha ne dıyeyim ben size cok tesekkur ederim kızlar benım felaket uykum war ztn gozlerım sıstı aglamaktan acamıorum laptop elımde uyuya kalıcam valla coook tesekkur ederim size vakıt ayırdıgınız ıcın gununuz dilediğiniz gibi gecsin 06bebe06 ve vldanmrt iyiki konustum sızlerle
yeterince ettiniz bile zamanınızı ayırıp sabarın korunde daha ne dıyeyim ben size cok tesekkur ederim kızlar benım felaket uykum war ztn gozlerım sıstı aglamaktan acamıorum laptop elımde uyuya kalıcam valla coook tesekkur ederim size vakıt ayırdıgınız ıcın gununuz dilediğiniz gibi gecsin 06bebe06 ve vldanmrt iyiki konustum sızlerle
tamam yavrummm ben yavastan kacayım mı(
e ben manyahhh mıyam ne işim var yalnız yalnız bende gidem süslenem püslenem çıkamöpüyorum hoşçakal canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?