Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
damlacım ben çıkıyorum canım yarın görüşürüz inş.
öptümm
arkadaşlar yumurtlama döneminde kasık ve bel ağrısı oluyormu. şuanda gerçekten ağrım var sancı gibi kasıklarım sert olmuş belmde ağrıyo karnımda da sancı var yardımmmm![]()
bende burdayımnerdesin kısss..... cevabımı görmüyo musun tatlım??sayfayı yenilesen..nasılsın?kasık ağrıların ne durumda??bu sabah yine ateşini ölçtün mü??çalışmalardan ne haber??çok soru sordum,çabuk cevapla bakiyim:)))
canım inş. öledir bende gaz çok bugün s.ocagına ugradım idrar testi yaptı biraz enfeksiyon gördü ilaç vermedi su iç geçer dedi ondan olur böle falan dedi ama :S neyse ölçtüm bugünde dün 36.8di. ateş bugün ilişki olmasın dimi yarın olsun ara verelim bugün 36.9 ateş. :) bugün asıl yumurtlama günüm 13.14 nisan oldu biliyosun doktor zaten 15 ni,san yazmamış 16 nisan demiş nediyosun
ay çok güldüm..ne alaka canım enfeksiyon??bende enfeksiyon yok,ama gaz var,n'olucak şimdi?üstelik ben suda içiyorum bol bol,hiç gaz olmaması lazım..saçma bi teşhis.
bak,durumumuz paralel gidiyo selincim kasık ağrısı,gaz fln..
yumurtlama günü içinse doktor seni görmeden,uzaktan tahmini bi gün tabiki söyler,hatta bunu sende hesaplayarak bulabilirsin.ama artık sende o tarihlerin değil,belirtilerinin daha önemli olduğunu biliyosun.zaten belirtilerin yumurtladığını apaçık gösteriyo.
ateşini takip etmeye devam et bakalım..inşallah hep yüksek kalır!benim tek istediğim bu.eğer ateşimiz düşmezde böyle yüksek gitmeye devam ederse,beklenen adet tarihine kadar düşmezse hamileyiz demektir![]()
bu arada ben ateşimi hep farklı saatlerde ve gün içinde öğle saatlerde ölçtüm yarından itibaren sabah 6da başlıcam ölçmeye yanlış yapıyorum sanırım![]()
yok canım,ateşini gün içinde farklı saatlerde ölçmüyosun.sadece sabah kalkar kalkmaz dinlenmiş olarak ölçtüğün ateş doğru oluyo.ister 6 da ölç,ister 7de.önemli değil.gün içinde yemek yiyosun,tuvalete gidiyosun,su içiyosun,ateş sürekli farklılık gösterebiliyo.en doğrusu sabah kalkar kalkmaz ölçtüğün.
ilişki içinse iyi eşin bıktım yeterrrr demiyobiz dün gece kavga ettik.2 gün hiçbişiy olmadı.dün 3. gündü artık.bende bayılmıyorum,ama ilişkide olmazsa boşa gidicek.zaten bugünde nöbetçi,yok evde.ne kadar çabaladığımı biliyosun,bana hiç yardımcı olmuyosun,bencilce davranıyosun,bıktım senin rahat davranmandan,boşanıcam senden
dedim tabi kızınca.soora sabah çok içerlemiş bu durumu,demek haftaya benden boşanıyosun,dinlendim,enerji depoladım deyip geldi
bugün 18. günümdü.geriye 20. ve 22. gün kaldı.ayy bayılıcam
![]()
bugünde ateşim sabah 8de ölçtüm kalkınca 36.4 en yüksek dündü zaten benimde tahmini yumurtlama günüm 15 nisan dı doktorda öle demiştti nasib artık inş. tutsunda başka bişey istemem vallahiii hamiş. kalayım bu ay neler yapıcam![]()
neler yapıcaksın??:79:selin korkuyorum ben yaa..açıkçası olsada bi sana,bi inciduruya bide kocişime söylerim ilk öğrendiğimde,özelden mesaj atarımnazar değer diye çok korkuyorum
biliyosun,kolayca öyle hemencecik kavuşmamış olucaz bebişlerimize.anneme bile söylememeyi düşünüyorum,anneme şimdi sakla söyleme desemde istanbul'daki yedi sülalemiz çoktan duymuş olur,biliyorum.o eskidende bana yanaşır her şeyimi öğrenir soorada babama anlatırdı,sinir olurdum:18:ancak 12. haftada,artık gebeliğimin kesin sağlıklı olduğunu,bebeğimin sağlığının iyi olduğunu,her şeyin yolunda gittiğini öğrenirsem herkese söylerim.
gazdan karnım kocaman olduuuuu,çatlıycammm..göğüslerimde şiş ve dolgun.ilacın etkilerimidir,hormonal değişiklik mi yaşıyorum nedir,bilemedim..
bak yine senin eşin sana yardımcı oluyomuş.daha n'apsın çocuk,eline bide tarih vermişsin,yazık yaademek uykun geldi senin ondan bööle yapıyosun diyo sana:)ay çok komik:))
tabi tabi ara verin canım,azıcık oda dinlensin toparlansın kendine gelsin.bak biz 2 gün ara verdik,istemeden oldu amahakikaten yaa,mart kedisi gibi boyuna çiftleşmeye uğraşıyoruz.bütün özel ilişki hayatımızın suyu çıktı bu bebek denemeleri yüzünden.fenteziii zevk mevk kalmadı yanii
diyorum ya sana,bende bayılmıyorum,zaten canımda yanıyo.
her neyse selincim gelsin bebişler gelsinnn karnışımızaaaben bu hafta meryem suresinide okumuştum bikaç defa.arkasındanda ya musavir,ya bari,ya halik diyerek tespihte çektim.Allah'a dualarım her şeyin başında ve sonunda..aklımdan ve içimden geçeni biliyo..
canım bütün duaların kabul olsun rabbim görüyo içini biliyor çok istedigini bu ay inş. vericek bebişlerimizi dedigin gibi önce sağlıgı bende tutabilirsem kendimi sölemicem kimseye
aman bu ay her gün oldu nerdeyse napayım artık bu ay böle tutarsa çok sevinirizeşimde genelde onlara uymak istemiyo sonuçda ben ara verilen günde belki istiyorum falan diyo napayım mecburen ara vermeden gitti şu 4 gün
nasib inş. gelir bebişlerimiz yarabbim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bebekler nasib et bizlere aminnnnnn
![]()