Hep filmlerde olur sanırdım.
Tek seferde bebek sahibi olmak büyük bir şans galiba forumda bebek sahibi olmak için uğraşanları düşündükçe
evet canım bende tek ilişkiyle kaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep filmlerde olur sanırdım.
Tek seferde bebek sahibi olmak büyük bir şans galiba forumda bebek sahibi olmak için uğraşanları düşündükçe
karabiber senin 2 kızın var heralde ve şimdi erkek bebek bekliyosun değilmi? sen çin takvimlerine güvenmişmydin? benim paylaştığım bir takvim var ona baksan bir .....ne kadar güvenilir?
Bennn 31 gÜnde bır adet oluodum 16ncı gÜnÜ ve oĞlum olcak
karabiber01 merhaba senin bana geçen haftalarda dediğin gibi 26aralıkda tek ilişki oldu diğerleri korunarak devam etti. sence şansım varmı . ben sanki var gibi hissediyorum . ama nasib allahım biliyor artık . sence gidip kan testi yaptırayım mı çıkar diyorlar meraklandım iyice .
bende tek ilişki ile hamile kaldım.en son adet tarihim 4 aralıktı.sanırım adetim bittikten 2 yada 3 gün sonra ilişki oldu.2010 ilk günü hamilelik testi yaptım.pozitifti:)şimdi oğlum kollarımda meleğim 4 aylık oldu:)