hadi ordan,delü kızresimlerine baktım valla,gayet güzel bi fiziğin var,abartıyosun bence.yarını beklemekteyim.bakalım,olur inşalah canım yaa,oturup ağlıycam valla sinirimden
bebe yok,adet yok,o yok,bu yok..noluyos ya noluyo bana..bi kemal sunal filmi geliyo aklıma bazen;yoksa diyorum benim sonuç başka bi bayanın sonucuyla mı karıştıki aceba
kendi kendime gülüyorum tuvalette tuvalet kağıdına bakıp bakıp.benim adetten önce lekelenmelerim olur,yüzümün en olmayacak yerinde manda kadar bi sivilce çıkar ve en önemlisi göğüslerim çok acır.ama hiçbiri yok.Allahım nolulll bide adet gecikmesiyle felan uğraştırma beni yaaa:18:
kan tahlili 0,1 çıktı dediler zümrü telefonda.adetime 3 gün kala.bekleyelim bi bakalım.geç döllenme olanlar bile adet tarihlerinin üzerinden 20 gün fln geçtikten sonra anca pozitif sonuç alabilmişler.ben valla yarın sabahı iple çekiyorum.sabah kırmızıları görsem,mutluluktan havaya uçabilirim.bişeyimde normal olsun,valla dişimi kırcam..
valla damla noluyo sana kız

canım acayip bi irmik helvası istedikiiii!!!bi ara bizim evde hergün helva yapılıyodu,bi irmik,bi un,sıraylayani ben yapıyodum.nası beceripte yaptığıma kendim bile şaşırmakktayım 24 yaşında yemek yapmayı kendi kendine öğrenen bi insan olarak.hatta istanbulda da annemlere un helvası yaptım.'yanii...' dedim 'benim için çok normal,çok sıradan bi durum artık helva yapmak.bizim ev ölü evi gibi,sürekli helvamız var'
evet evet,üşenmeyip helva yapmalıyım.yemezsem çatliyciiimmm
offf yaaa bayılırım helvanın hertürlüsüneeeeeee
damlasucum annattım mı bilmiyorum ama ben geçtigimiz aralık ayının 9da idrar yollarım için doktora gitmiştim ve doktor evlimisin falan dedi evetdedim adet günlerin nedir dedi kasım ayında 8 de gelmişti bende ne bileyim gene 8de gelir gibi düşündüm dün gelmesi gerekiyordu gelmedi dedim . oda bişeyler sordu ve hesapladı bana %90 hamilesin dediler. kan testi yaptılar hemen hatta kayınvalidemle gitmiştik doktora akşam 9 falandı . yaptırdık annem sevindi kadın napsın torun geliyor dedi. ertesi gün eşim işteydi kaynımla beraber gittik testi almaya bana 1.5 haftalık hamilesin dediler sonuçda ise 3.65 yazıyordu . şaşırdım çünkü o güne kadar hep korunduk kendi yöntemlerimizle . eşim sevindi şaşırdı aynen bende öle neyse ertesi gün kasıklarımın şiddetli ağrısı ile uyandım bi baktım kan var kayınvalidem işteydi hemen geldi üstüne görme olmuştur dediler bana ben hala hamile sanıyorum tabi. doktora gittik düşük yapıyorsun dediler . ve eşim geldi çok iyi bir kadın doğumcuya gittik. ve doktor teste bakıpda güldü bana bakıp hanımefendi siz hamile deilsiniz olma ihtimali bile yok dedi. bu sonuç gebe sonucu deildir dedi. 6 dan 8 den yukarısı gebe anlamına gelir dedi. o doktor ne biçim doktor falan dedi adam bile üzüldü sinir oldu yani ... neyseeee böle bir olayı yaşadıktan sonra bebek istegimiz arttı :))))) hatta o ay 26 da denedik gibi bişey işte :))) ama nasibbb gelsinde istedigi zaman gelsinnn bebişler sağlıklı gelsinler huzurlu gelsinler....
kötü bir deneyim olmuş canım yaaa.inşallah en yakın zamanda yüzün gülecek inanıyorum.
kakule ve damlasu bugün yoktunuz yada denk gelemedik hiç.... annemlere gidicez ve eşim daha işten gelemedi müşteriler gelmiş birden anneminde tam doğum gününü buldu öffff
![]()
evet yaaa bi denk gelemedik.annenin de doğum günü kutlu olsun nice yaşlara.