Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

tüp bebek denedik. 25 ekimde sonuç alıcaktık kiii ben 25 ekim 2010 da adet oldum. 24 kasım 2010 da eşimle beraber oldum. ve o ay içinde hiç bir yakınlaşmamız olmadı. 9 aralık 2010 dada 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. oluyor yani. ben hastalıklardan çpok psikolojinin önemli olduğunu gördüm öğrendim. allah herkese mjutlusonunu nasip etsin. şimdi 21+6 haftalık hamileyim. nasipse oğlumuz olucak:nazar::nazar::nazar:

tüp bebek denedik. 25 ekimde sonuç alıcaktık kiii ben 25 ekim 2010 da adet oldum. 24 kasım 2010 da eşimle beraber oldum. ve o ay içinde hiç bir yakınlaşmamız olmadı. 9 aralık 2010 dada 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. oluyor yani. ben hastalıklardan çpok psikolojinin önemli olduğunu gördüm öğrendim. allah herkese mjutlusonunu nasip etsin. şimdi 21+6 haftalık hamileyim. nasipse oğlumuz olucak:nazar::nazar::nazar:

allah bebeğini kucagına almayı nasib etsin dedigin gibi bencede herşey psikolojide bitiyo ... benim bu ay 3. denemem olucak bakalım inş. bizde kaparız bebişleri oğluşları :)))) sağlıklı mutlu seneler ailenizle birarada ....

canımmm her gece dua ediyorum hepimiz için ve hepde etmeye devam edicem .... ben inanıyorum olacak olacakkkk !!!! :) :9::3: ..... bazen kendi kendime sanki hiç anne olamıcakmışım gibi geliyor o düşünceleri kafamdan atmaya çalışıyorum ne kadar faydalı olabilirse tabi

merak etme,tabiki anne olacaksın:69: sadece zamanını bilmiyoruz,hepsi bu..anne olanlarında bizden bi eksiği ya da bi fazlası yokki canım.tabiki bizde bi gün anne olucaz:49:yoksa neden uğraşalımki bu kadar,diil mi??
benimde iniş çıkışlarım oluyo.özellikle her seferinde binbir hevesle,iyi şeyler görmek,hissetmek için doktora kontrole gittiğimde moralim bozuluyo,doktor ne söylerse söylesin o an beni tatmin etmiyo.ağlamak geliyo içimden.kendime olan inancımı yitiriyorum bi an için.
ama sonra..aradan zaman geçiyo.sirke satan yüzüm yine gülmeye başlıyo.bişeyler yapıyorum ya,sabah ezanında tesadüfen yatakta gözüm açık oluyo ya,sevdiğim adama sarılıp Allah'a içimden dua ediyorum ya bebeğimizi artık göndersin bize diye,tüm bunlar yine içimi ısıtmaya,kıpırdatmaya yetiyo..

allah bebeğini kucagına almayı nasib etsin dedigin gibi bencede herşey psikolojide bitiyo ... benim bu ay 3. denemem olucak bakalım inş. bizde kaparız bebişleri oğluşları :)))) sağlıklı mutlu seneler ailenizle birarada ....

amin canım sağol darısı başına inşallah. 3. denemede 2 embriyo izni veriliyor dimi benmi yanlış biliyorum acaba? Şansın şimdilerde çok yüksek bence. bol bol dua et canım. moralini yüksek tut. kafanı dağıt sürekli bebek fikrini düşünme. inşallah en kısa zamanda leylek uğrar evinize:61:

amin canım sağol darısı başına inşallah. 3. denemede 2 embriyo izni veriliyor dimi benmi yanlış biliyorum acaba? Şansın şimdilerde çok yüksek bence. bol bol dua et canım. moralini yüksek tut. kafanı dağıt sürekli bebek fikrini düşünme. inşallah en kısa zamanda leylek uğrar evinize:61:

o daha yolun başında..tüp bebek diil,normal deniyo:34:

bense kenarda bi 20.ooo tlmiz fln olsaydı direkt tüp bebek denerdim!zaman kaybından hiç hoşlanmıyorum.hayatım boyunca hiç kaybedilmiş zamanım olmadı.18 de kolejden mezun olur olmaz üniversiteye girdin,hiç kalmadan durmadan 22 de mezun oldum,mezun olur olmaz çalışmaya başladım,nişanlandım,23ü doldurdum,bikaç ay içinde evlendim.
o yüzden şimdi bu kadar uğraşa ve aylarca beklemeye rağmen zafere ulaşamamış olmak bana biraz koyuyo..tedavime cevap almayı umuyorum.ilaç tedavisinde aradığımı bulamazsam eşimin ağustosa kadar olan borcu biter bitmez,evlenme yıldönümümüzde bi tüp bebek merkezinin kapısını çalabilirim..

o daha yolun başında..tüp bebek diil,normal deniyo:34:

:) evet inş. başka şeylere gerek kalmadan bebişlermiz olur ... damlasucum sabah eşim işe gittikten sonra tekrar yattım uyudum . biraz dallım sonra uyandım bi koku geldi burnuma biri ekmek kızartıyodu ama nasıl kokluyorum nerden geliyor diye :) .. tekrar yattım ... ve rüyamda hamileydim ultrasonla bebeğime bakıyodu doktor resmen görsdüm bebeği gülüyodu böle :) ilk defa kendimi hamile gördüm rüyamda :)))) gerçek olmasada güzeldi ... bide biliyosun sormuştum ya regl bitince başlıyım mı diye başlamadım ama regliden sonra olan ilişkimizde oldu ama yatıp beklemedim yatıp uyudum ...

:) evet inş. başka şeylere gerek kalmadan bebişlermiz olur ... damlasucum sabah eşim işe gittikten sonra tekrar yattım uyudum . biraz dallım sonra uyandım bi koku geldi burnuma biri ekmek kızartıyodu ama nasıl kokluyorum nerden geliyor diye :) .. tekrar yattım ... ve rüyamda hamileydim ultrasonla bebeğime bakıyodu doktor resmen görsdüm bebeği gülüyodu böle :) ilk defa kendimi hamile gördüm rüyamda :)))) gerçek olmasada güzeldi ... bide biliyosun sormuştum ya regl bitince başlıyım mı diye başlamadım ama regliden sonra olan ilişkimizde oldu ama yatıp beklemedim yatıp uyudum ...

olsun,farketmez,yatıp uyu:69:bende öyle yapıyorum.zaten o kadar çok uykum gelmiş oluyoki,aklıma başka bişey gelmiyo zaten.sabahta kalkıp tuvalete gidiyrum.artık eskisi gibi tuvaletimde gelmiyo ilişki sonrası.
hayırlara yoralımmm:69:rüyasını bile görmek ne güzel diil mi??gerçeği de olur en yakın zamanda inşallah!!
kendini şartlandırmada illa şu gün olucak diye,canınız ne zaman isterse o zaman..ama tek tük değil,yine düzenli ilişkiyle..

1 yılı tam doldurduktan sonra başlayalım dedik.....:)
ilk deneme de hemen olmaz diyordum beklemiyordum açıkçası ama adetime 1 gün kala (28 günde bir adet olurdum) test yaptım ve pozitif çıktı çok şaşırmıştım....allahım isteyen herkese nasip etsin inş...Amin.....

bazen kasıklarımda hafif sızılar hissediyorum,inşallah yumurtlama belirtisidir..hayıtın kapsülünüde netten buldu babam,istanbul'dan istedim,burda kapsül bulamadım bi türlü.o da netten aldı,heralde salı gününe kadar gelir.senin dediğin gibi yapar,sadece hayıtı kullanırım o zaman.çok faydalıymış,bakalım benim kistlerimede iyi gelecek mi??salı günü kontrolde bi tanecik yumurtam olsun,nasıl sevinicemmm bi bilsen:81::69::69:

ben inanıorum canım yakında çok güzel haberler alacaksın.

damlasucum dedigin gibi tarihleri beklemiyorum oldugunda gene oluyor denilen tarihlerdede denicem yarın başlıyoruz nasibse ama şartlandırmadım tarihlere diğer günlerde oldugun da oldu ...

damlasucum dedigin gibi tarihleri beklemiyorum oldugunda gene oluyor denilen tarihlerdede denicem yarın başlıyoruz nasibse ama şartlandırmadım tarihlere diğer günlerde oldugun da oldu ...

yarın adetin kaçıncı günü??birden merak ettim:1:

1 nisanda regl oldum . 12.gün oluyor yarın . doktorun başla dedigi tarih

tamam canım.benimde 14. günü yarın.30 martta adet olmuştum.bakalım bu ay neler olucak??
biliyosun hamile kalmayı ne kadar çok istediğimi:49:ama bu ayda olamazsak adet tarihlerimiz yakın olucak gibi görünüyo.beraber bekliycez anlaşılan yani 1 saattir bunu söylemeye çalışıyorum ve söyledim sonunda,ohh bee:9::81::16:

bu 14 gün geçti ya,önümüzdeki 14 gün geçmek bilmez şimdi:18:geçsede 16,18,20 güne kadar sarkınca hepten bi merak alıyo insanı....Allahım nolur selin ve ben hamile olalım bu ay!:49:bize yüce varlığından güzeller güzeli bi ruh gönder..bi bebeğimiz olsun:emir_bebek:

5 ay once korunurken esım sadece bır kere korunmadı ben kalktım wc ye gıttım yıkadım hemen olmaz dıyordum çunkı reglıme 1 hafta vardı yumurtlama gunum çoktan gecmıştı fakat bı baktım hamıleyım.yanlız duşuk yaptım kanamam vardı sureklı drum tek ılışkı kalıtesız olmuş dedı

tamam canım.benimde 14. günü yarın.30 martta adet olmuştum.bakalım bu ay neler olucak??
biliyosun hamile kalmayı ne kadar çok istediğimi:49:ama bu ayda olamazsak adet tarihlerimiz yakın olucak gibi görünüyo.beraber bekliycez anlaşılan yani 1 saattir bunu söylemeye çalışıyorum ve söyledim sonunda,ohh bee:9::81::16:

inş. beraber hamiş kalırız ;:))))) :9::49:

Back
X