arkadaşlar ben bu ay yumurtlama testi varmış ondan almayı düşünüyorum bilgisi olan yazsın aldıgımda ne zaman başlamalıyım ona açıklayıcı cvplar bekliyorum sevgili arkadaşlar öptüm hepinizi :)
güzeller ben uğrayamadım epeydir buralara..annemlerin yanındayım ya,sürekli bişiylerle meşgul oluyorum

n'aptın selincim??aldın mı ovulasyon testini?aslında yumurtlama kendini belli ediyo ama,kontrollü olmak için alabilirsin tabi.ben hiç almadım.
En son Eyüp Sultan Camine gideceğimi yazmıştım.gittim selin:)bolbol dua ettim,tabiki duam,dileğim belli

bebişşş

annem namaz kılarken yanında tespih çektim yine,aklımdan sende geçiyordun valla

annemde bana hamile kalmadan önce oraya gidip dua etmiş ve ben olmuşum..
tesadüfen hıdırellezde burada denk geldi,adanada kocişe burda gül ağacı var mı diye sorup duruyodum.bizim burda kocamannn bi gül ağacımız var.annemle yine gül ağacının dallarına bağladık dileklerimizi.Allahım inşallah dualarımızı kabul eder!
dünde burda pazara gitmiştim.dönerken bi mağazaya girdim öylesine bakmak için.eve bişiyler alırken,dayanamadım,dürttü bişiyler resmen..amannnn dedim annem ne derse desin,alıcam valla.5li çok tatlı ayıcıklı bi bebek zıbın takımı aldım selin,görsen çok tatlıııı

alt açma bezleri vardı pembiş pembiş,desenli ondan aldım,bide yine pembeli bi zıbın aldım.dedim dursun kenarda,elbet bigün lazım olur.bebeğimizin ilk cicişleri

annemde noldu birisine mi aldın bunları diye sordu,yok valla bu sefer kendim için aldım,bıktım başkalarının bebeklerine hediye almaktan dedim.lcwdede çok güzel hamile tshirtleri çıkmış.param kalmadı artık.adanaya dönünce o tshirtlerdende alıp koyucam dolabıma.
tam adetin 14. günü adanaya dönücem:)Allahım bu ay kısmet etsinde,göndersin artık bebeklerimizi.bu 6. ayım olucak artık.
selin,bu ay çok umutluyum.henüz doktora gitmedim,dönünce gidicem.yumurtam var mı yok mu ne var ne yok bilmiyorum ama,umutluyum işte.annelik hevesi içimden taşıyo resmen

gelirsen buralara yaz bana tatlım..öptüm kocaman