Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

Tek ilişki ile mi hamile kaldınız? Adetiniz kaç gün sürüyordu ve kaçıncı gün ilişki oldu? Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

merhabalar canım güzel bir konu açmışsın.ben de 1 senelik evliyim ve geçen ay 40 gün gecikmiştim.korunmayıda 1 hafta öncesinde bırakmıştık.olmayınca adet doktora gittik ama bi sorun çıkmadı senede bir kere olurmuş böle gecikmeler dedi.sonra adet oldum hemen.korunmuyoduk zaten adetim bittikten sonra yumutlama takibide yapamadım o ay çünkü yolculuga çıktık misafirliğe gittik falan.yani rast gele ne zaman olduysa şimdi hamileyim.yani 1 kere korunmadık ve hamileyim.ALLAHAIM isteyen herkese nasip etsin.yani şunu diyecegim yumurtlama takibi ateş ölçümü falan filan yapan arkadaşlar var ama ben yapamamıştım.ALLAH isterse veriyo zamanı belli herşeyin inş.:nazar::nazar::nazar:

kızlarrrr damla ve zumru kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun
bu ay iyi çalışın.öptüm siziii

arkadaşlar ben bu ay yumurtlama testi varmış ondan almayı düşünüyorum bilgisi olan yazsın aldıgımda ne zaman başlamalıyım ona açıklayıcı cvplar bekliyorum sevgili arkadaşlar öptüm hepinizi :)

arkadaşlar ben bu ay yumurtlama testi varmış ondan almayı düşünüyorum bilgisi olan yazsın aldıgımda ne zaman başlamalıyım ona açıklayıcı cvplar bekliyorum sevgili arkadaşlar öptüm hepinizi :)

güzeller ben uğrayamadım epeydir buralara..annemlerin yanındayım ya,sürekli bişiylerle meşgul oluyorum:66:
n'aptın selincim??aldın mı ovulasyon testini?aslında yumurtlama kendini belli ediyo ama,kontrollü olmak için alabilirsin tabi.ben hiç almadım.
En son Eyüp Sultan Camine gideceğimi yazmıştım.gittim selin:)bolbol dua ettim,tabiki duam,dileğim belli:17:bebişşş:emir_bebek:
annem namaz kılarken yanında tespih çektim yine,aklımdan sende geçiyordun valla:69:annemde bana hamile kalmadan önce oraya gidip dua etmiş ve ben olmuşum..
tesadüfen hıdırellezde burada denk geldi,adanada kocişe burda gül ağacı var mı diye sorup duruyodum.bizim burda kocamannn bi gül ağacımız var.annemle yine gül ağacının dallarına bağladık dileklerimizi.Allahım inşallah dualarımızı kabul eder!
dünde burda pazara gitmiştim.dönerken bi mağazaya girdim öylesine bakmak için.eve bişiyler alırken,dayanamadım,dürttü bişiyler resmen..amannnn dedim annem ne derse desin,alıcam valla.5li çok tatlı ayıcıklı bi bebek zıbın takımı aldım selin,görsen çok tatlıııı:69:alt açma bezleri vardı pembiş pembiş,desenli ondan aldım,bide yine pembeli bi zıbın aldım.dedim dursun kenarda,elbet bigün lazım olur.bebeğimizin ilk cicişleri:69:
annemde noldu birisine mi aldın bunları diye sordu,yok valla bu sefer kendim için aldım,bıktım başkalarının bebeklerine hediye almaktan dedim.lcwdede çok güzel hamile tshirtleri çıkmış.param kalmadı artık.adanaya dönünce o tshirtlerdende alıp koyucam dolabıma.
tam adetin 14. günü adanaya dönücem:)Allahım bu ay kısmet etsinde,göndersin artık bebeklerimizi.bu 6. ayım olucak artık.
selin,bu ay çok umutluyum.henüz doktora gitmedim,dönünce gidicem.yumurtam var mı yok mu ne var ne yok bilmiyorum ama,umutluyum işte.annelik hevesi içimden taşıyo resmen:1:
gelirsen buralara yaz bana tatlım..öptüm kocaman:54:

damlaaaa benim için de dua et hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kız olsun diye 12. hatamıza girdik teyzeleri
yakında cinsiyeti de belli olur.

e artık yavaş yavaş belirti vermeye başlamıştır,ne de olsa 2. hamileliğin.kız mı olucak erkek mi bi tahminde bulunabilirsin??Allah gönlüne göre versin canım:))ben klomen tedavisine devam ediyorum..

kızlar anneler gününüz kutlu olsun!:69:
selincim bi anne adayı olarak seninde anneler günün kutlu olsun!
bizim için biraz buruk bi gün,çok istediğimiz bebeklerimiz henüz bize gelmediler ama,bakarsın önümüzdeki yıl bebeğimizle birlikte kutlarız anneler gününü...

merhaba ben de bu hafta hamile olduğumu öğrendim 4 nisan son regl günümdü 17 sinde korumasız ilişki yaşadık ve 3 mayısta öğrendim...gebe olduğumu

arkadaşlar biraz geç oldu ama anneler gününz kutlu olsun .damlacım teşekkür ederim saol inş. diğer anneler gününe bizimde bebişlerimiz olur :) . bu arada damlacım yarın eczaneden bu ovulasyon testini almaya gidicem yarın mutlaka başlamam lazım geç kaldım :( 12. gün başlayın yazıyor yarın adetimin 13. günü napalım artık hesaplamama göre ise 12 mayıs yumurtlama günüm yarın mutlaka almam lazım başlamalıyım teste :( eczaneden bulabilirmiyim peki eczaneden alan varmı acil cvp

slm kizlar,bende yeni uye oldum:54:benimde iki kizim var,biri 4 oburu 1 yasinda,ya benimkilerde biri adetten bigun once oldu,kucugude yumurtlamamdan 6 gun sonra olmus:nazar:ikiside benim dunyam,tabiiki onlari hic biseye degismem ama ucuncuyude erkek istiyorum,dahada yapmak istemiyorum,kiz isteyenlere tuyolar verebilirim fakat oglu olanlarda bana yardimci olsun lutfen:3:

arkadaşlar iyi günler ben bugün eczaneden ovulasyon testi aldım saat öğlen 2 gibi yaptım ve biri tam koyu biride silik çıktı negatif oluyomrmuş böle olunca yarında gene aynı saatte yapıcam inş. yarın ikiside kırmızı çıkar başlarız denemelere . bu arada erkek isteyenler gene allah bilir ama genelde yuımurtlama gülerinde hamile kalanların erkek evladı oluyor. inş. erkek ev lat isteyenlere allah versin herkes kız ve erkek evladı tatlmalı bence :)))) herkese bu ay versin rabbim bebişlerini inş. benimdeeeeeeeee:49::49::49::49::49:

damlacım nerelerdesin iyisindir inş. daha dönmedin mi istanbuldan tatlım özledimmm valla seni :((((

dikatim, çekt, başlık valla inanamadım düşündüm bende tek seferde hamile kaldım ve adet bitimi idi 5 aylık hamileyim oğlum olacak inşallah erkek isteyen herkese Rabbim verir inşallah tabi tesadüf diyorum ben Rabbim isterse veriri ama bende bi yerden duydum sık ilişkiye girmek de sperm azaltıyormuş
y kromozomlar azlıyormuş diye ma ne kadar doğru bilmiyorum.

dikatim, çekt, başlık valla inanamadım düşündüm bende tek seferde hamile kaldım ve adet bitimi idi 5 aylık hamileyim oğlum olacak inşallah erkek isteyen herkese Rabbim verir inşallah tabi tesadüf diyorum ben Rabbim isterse veriri ama bende bi yerden duydum sık ilişkiye girmek de sperm azaltıyormuş
y kromozomlar azlıyormuş diye ma ne kadar doğru bilmiyorum.

slm cnm,bende ilk kizimda sik iliskiyle adet oncesi hamis kalmistim ama ikinci kizimda yumurtlamamdan5 6 gun sonra kalmisim dedi dr,ama ikincisinde tek iliski idi eminim,bende ucuncuyu erkek olsun iztiyorum ama neyapmaliyim bilemiyorum eniyisini allah bilir dabiki ama inss tanrim herkesin gonlundeki verir ,benimde:emir_bebek:

damlacım özelden yazdım ama gene yazayım . testi aldım normalde netten hesapladıgım tarihden 2 sonra çıktı ovulasyon testinde yumurtlama günüm . dün 13 mayıstı yumurtlama testi pozitif çıktı . 24-36 saat içerisinde yumurtlama olacaktır .hamile kalmak isteyener pozitif test sonucunu takip eden 2gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır. yazıyor.dün yaptıgında pozitifi gördünümde akşam yaparız diye düşünmüştüm ama eşim yorgun oldugunu söledi baya kızdım ama belli etmedim gece ağladım kendime kızdım bide amannn öfff neyse kaçırdım yani yumurtlama gününü :(((((

arkadaşlar iyi günler :))) bugün erken gebelik testi aldım adetime 5 veya 6 gün var yapılabliyormuş bende aldım yaptım . ve bi çizgi kırmızı diğeri çok çok açık pembe çıktı belli belirsiz bişey hatta hemen eşime gösterdim o göremedigini söledi hemen aşağıda eltim var ona gittim o gördü çizgi var ama çok net belli deil dikkatli bakılınca belli oluyor dedi. sonra kayınvalidemi çağırdık aşağıdan oda baktı oda gördü inş. bebeğim vardır ondan vardır çizgi yarın doktpra gidicez annemle ultrasonda bakmalarını isticem ordan bakılınca kese görünüyormuş alttan muayene olunca inş. dualarınzı bekliyorum

arkadaşlar iyi günler ;aynı şekilde ben de farklı yöntemlerle korunuyorduk ,1 kere den bi şey olmaz dedik ama oldu. allah nasip ettimi oluyor...:49: bu arada zumru sonucu çok merak ettim.

arkadaşlar bugün kadın hastalıklarına gittim ultrasona sokto alltan muayene deil kasıklara baktı regl günüme daha 3.4 gün oldugu için bebek varsada daha hiç bişey gözükmez dedi eğer 3.4 gün sonra regl olmazsan 10gün bekle dedi daha sonra gel bakalım bebeğe dedi ama var veya hayır yok demedi sadece kese gözükmüyor şuan dedi ve reçete yazdı folic asit yazdı ve üstüne gebelik yazdı reçetenin inş. gebeyimdir bu erken gebelik testi çok net çıkmadı belli belirsiz inş. doğrudur diyorum.

arkadaşlar bu arada bugün birde kasıklarımın ağrımasının sebebini öğrendim böbregimden taş düşmüş ondanmış iç kanama olmuş durmuş falan şaşırdım ve üzüldüm

Back
X