Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınz damlasu kakule sizleri özledim malum yaz sıcak tatiller giremedim ne zamandır ... iyisinizdir inş. şööölllleee bi geçmişi okudum bebişler yokmu hala . kakulecim erkekmiş allah inş gönlüne göre vermiştir hayırlısı olsun . bende bu ay folic asit kullanmaya başladım sabah öğle akşam içiyorum düzenli şekilde. denemeler başladı bu ay eylül 25de evlilik yıl dönümümüz inş. hediyem bu olur güzel olur ikimizede güzel hediye olur :)))) inş. allah biliyor artık nasib diyorum öpüyorum kızlarrr çook çoookkkk :49::49::49::49: hamişli aylar inş.

kızlar selam,nasılsınız??annemin yanındayım erdekte,burda bilgisayar yok,kafeye gelmişken bi gireyimde size yazayım dedim.bu ay buraya gelicem diye temmuzda klomen kullanmadım,eşim yanımda olmayacak nasıl olsa diye.klomen adet düzenimi bozdu ve geçen ay adet olmadım:14:sinirimden tepinicem.yinede ağustos sonuna kadar bekliyim bari dedim ama üzerindende çokça zaman geçti.bu arada hamile değilim,test yapıp yine tek çizgiyi yedim.heralde sonra söktürücü kullanıp yine klomene geçicem..
bu arada evden uzağım ya,bebek meselesi aklımdan silindi gitti.burda bide yavru kediyi sahiplendim,sokakta ölmek üzereydi,dayanamadım aldım eve getirdim.veterinere götürüyorum,şu an tedavi oluyo.annemle şırıngayla besliyoruz.burdanda adanaya götürücem.şimdilik bi tanecik kızım oldu.simsiyah:)adınıda minnoş dedim.annemin değiştirme talebide var ama uğraşamıycam şimdi:1:bide sibirya kurdumuz var,o da oğlum:)o görmesin diye evin arka balkonunda bakıyoruz ama kendi evime gidince koynumdan indirmiycem valla:) sevgimi onlarla paylaşmak beni çok mutlu ediyo.şimdi o kedicik birazcık bile tavuklu mamayı didiklese inanılmaz seviniyorum.inşallah iyileşir kediciiim:nazar:
selincim iyi çalışmalar tatlım!gidince doktora gidicem bende anlaşılan.kasıklarım korkunç ağrıyo bazen.kistlerin başıma dert açmasından korkuyorum.bu sene hamile kalırız heralde,1 sene bitiyo:17:bizimde 17 eylül evlilik yıldönümümüz:)5 seneyide beraber yedik bitirdik zaten.Allah ayırmasın!eşlerimizin eksikliğini göstermesin,onlar olduktan sonra çocukta her zaman olur nasıl olsa:9: sizleri çoook seviyor ve öpüyorum:54:damladan sevgilerle...:16:

adetim 32 gunde bir olurdu.adet bitiminde olan tek ilişkiyle hamile kaldım.yani yumurtlama donemı deildi su hesaplayıcılara göre..erkek cinsiyeti

arkadaşlar gebelige hazırlık için sabah öğlen akşam folic asit içiyorum acaba çok mu içiyorum sabah öğlen akşam . inş. bu ay içiyorum düzenli inş. gebiş olurum

Bana su gunler konusund yardim edermisiniz bebek istiyoruz normalde 30gunde bir adet oliyorum be bu korunmadik insallah benimde ilk deneme bebegim olur...

merhaba arkadaşlar adetim 3 gün oldu geçikti bugün kan testine gittim ve negatif çıktı geçikmede yaşamıyorum hiç anlam vermedim .gittigimiz doktor 3 gün geçmiş kan testinde bile çıkmaz dedi. annemde gitmeden önce eğer ayın son haftası kaldıysan çıkmaya bilir demişti bilmiyorum ama negatif çıktı işte :( verilen sonuç kağıdında aynen şöle :

beta-HCG 0.100 yazıyor bu şekilde ayrıca 3.hafta 5.8-71.2
4.hafta 9,5-750
5.hafta 217-7138
6.hafta 158-31795
7.hafta 3697-163563
8.hafta 32065-149571
9.hafta 63803-151410
10.hafta 46509-186977 …… bu şekilde böle 17. haftaya kadar devam ediyr bunlar ne anlamma geliyor yardımcı olurmusunuz bilenler varsa lütfen

bende tek ılıksı ıle hamıle kaldım dogum kontrol hapını bıraktım adet oldum ve bu son adetım oldu ben pko hastasıyım hıc beklemıodum

..........................................

adetin son günü yani 6. günü korunmasız ilişkiye girdik adet döngüm 28 gün sizce kalırmıyım arkadaşlar yada sizlerden hiç böyle bi olay yaşayıp kalan var mı?

Benim adetim bitti yani 4.gün (3 gün sürer)nasıl olsa birşey olmaz dedim şuan 18 aylık oğlum var

benim adet olmama 1 gün vardı hamile kalmam imkansızdı ama nasıl olduysa tek ilişkide hamile kaldım şu anda 11 haftalığım

evet gamze bende adet öncesi kesinlikle olmaz diye düşünüyordum hani adet sonu daha riskli ama demek ki oluyormuş :) adetime 9 günüm kaldı şimdilik hiç bir belirti falan yok ama sende olmuşmuydu?

Benim adetim bitti yani 4.gün (3 gün sürer)nasıl olsa birşey olmaz dedim şuan 18 aylık oğlum var

ne güzel allah bağışlasın. benimde adetim 5de geldi 9da bitti bizde hemenn başladık çalışmalara düznli olarak 3.4 ay oldu düşünüyoruz ama ilişki düzensizdi çok doktora gittim ve ilişki düzenli olsun dedi adet bitince başlayın bütün ay düzenli ilişki olsun dedi ve adet başlangıcından 14 gün say 14 günden sonra daha sık ilişki devam etsin dedi bu ay doktorun dedigini deniyoruz inş. bu ay bebişimiz olur.:49::49::49::49::49::49::49:

Ben bundan önceki hamilleliğimde tek ilişkde oldu ama düşük yaptım 2 aylıkken.şuan da hamileyim bugün öğrendim :emir_bebek: oda tek ilşkide oldu adetm 3 gün sürer. 3.günü ilişki oldu.ve hamileyim.

ben de bugün öğrenicem idrar testinde silik pozitif çıktı eğer hamileysem ilk ayda ve tek ilişkide hamile kalmış olacağım, Allahın takdiri...

Back
X