Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

25 ağustos adetim başladı sanırım eylül 1-2 gibi bitti bittikten sonraki ilk birlikteliğimde ve tek damlayla hamile kaldım geri çekilme yöntemiyle korunuyoduk ama kaçmış biraz eşimede sordum yok yok dikkat ettim dedi ama şüphelendim 1 ay sonrada hamile oldğumu öğrendim tek sefer tek atış 3 ay öncede ilaçla korunmayı bırakmıştım bide ilaç 6 ay daha korur diyorlar inanmayın

Tek ilişki ile hamile kaldığınızı nerden anlıyorsunuz? Ayda bir kere mi ilişiye giriyorsunuz?

ben şöyle anlıyorum eşim içime boşalmadan yani isteyerek boşalamadan sadece 1 damla ile hamile kaldım. Sonra cinsel isteksizlik başladı, 7 haftalık hamileyim, bir daha birlikte olmadık. hamileliğin ilk başında isteksizlik oluyormuş, bence o sebeple anlıyorlardır tek ilişki ile hamile kaldıklarını :)

25 ağustos adetim başladı sanırım eylül 1-2 gibi bitti bittikten sonraki ilk birlikteliğimde ve tek damlayla hamile kaldım geri çekilme yöntemiyle korunuyoduk ama kaçmış biraz eşimede sordum yok yok dikkat ettim dedi ama şüphelendim 1 ay sonrada hamile oldğumu öğrendim tek sefer tek atış 3 ay öncede ilaçla korunmayı bırakmıştım bide ilaç 6 ay daha korur diyorlar inanmayın

ben de aynı şekilde kaldım ve benim eşimde aynen bişey gitmedi dikkat ettim falan dedi :4:

merhaba kizlar 2 yillik evliyim.ve bebek dusunuyoruz.duzenli regl olan biriyim..en son eylul 12 de adet oldum bittikten 2 gun sonra iliskiye girdik esimle.ama bende her iliskiden sonra tuvalete gidiyorum ki normaldede geceleri cok tuvalete uyanan biriyim..kendimi zor tuttum 15 dakika kadar yastik koyup yattim ama en son dayanamadim kalktim tuvalete...cis spermleri oldururmu acaba?

Son düzenleme:
15 dk beklemissin o yeter bende cok sık tuvalete giderim ve hic dikkat etmeden hamile kaldim bence hic bisi olmaz icini ferah tut canim sen
12 sinde regl olduysan yumurtlama zamanin geliodur bu aralar dikkat et en iyi tarihler ;)

15 aylık evliyim ben de aslında çocuk düşünmüyoruz ama dün kü ilişkimizde eşim kendini tutamadı ve boşaldı.son adetim bitelide 1 hafta falan oluyor.hamile kalmak pek istemiyorum aslında ama olursada Allah bilir artık.evlendiğimiz günden beri geri çekilme yöntemi kullandık,dün kü boşalmadan sonrada devam ederiz aynı yönteme bakalım sonuç ne olacak.böylelikle tek ilişkide hamile kalırmıyım kalmazmıyım anlıycam haber veririm buradan.tek ilişki ile hamilelikten kasıt bu sanırım ben öyle algıladım

28 günde bir adet görüyordum,12.günde ilişkiye girdik,4 yıldır korunuyordum hemen olmaz diye düşündük eşimle ama ilk denemede tuttu:)2. oğluşum geliyor Allahın izninle:)))

28 günde bir adet görüyordum,12.günde ilişkiye girdik,4 yıldır korunuyordum hemen olmaz diye düşündük eşimle ama ilk denemede tuttu:)2. oğluşum geliyor Allahın izninle:)))

Merhaba ömrüm ben bişey merak ediyorum yaaa 4 yıldır ne ile korunuyordun bende 4 yıldır yasmin içiyordum evlenmeden evvel başladım kistten dolayı. 2,5 senelik evliyim. 3 ay oldu bırakalı bebek istiyoruz. Endişeliyim bu engelmi doktor ilaç hiçbişekilde engel değil dedi senin yazını görünce çok sevindim eğer sende bu yolla korunduysan. Demekki hemen olabiliyo değilmi

çalışırken valla ben 6buçukta kalkıyodum.annem bi tepsiye hazırlayıp kahvaltımı her sabah mutfak tezgahına koyuyordu.bende napıyım,sabahın köründe zor oluyo ama kadıncağız kalkıyo diye mecbur hepsini yiyodum:1:benimki bi ara söylendi anneme fln bana kalkıp kahvaltı hazırlamıyo diye,bende yemiyo dedim napiyim..ben o saatte uyanınca bi daha uyuyamıyorum,bütün günde başım ağrıyo.yesin yesin,zorlasın kendini biraz,yazık diil mi sana,senin emeğine sabah sabah..

senin bebegin oldumu merak ettim

kızlar bende 1.5 yıllık evliym ilk deneyimimiz ctesi gecesi oldu ve heyecaanlıyım çok fazlaa tutacakmı diye tek seferde en son sap 30mayıstı peryodum 27 28 günde bir beklediğim yeni sap 23 24 haziran bu bekleyişte sizlerin tecrübelerinden faydalanmak isterim allah herkesin gönlüne göre versinnnnn

27. şubatta adet gören ve adeti 3 gün süren biri olarak 2 Mart'ta sadece bir defa ilişkiye girdikten sonra eşimle hamile kaldım..Ben de çok şaşırdım. Bir hafta sonra benim kasıklarım ağrımaya başlamıştı. Hatta akıntım fazlalaşmış ve üstüme korkunç bir halsizlik musallat olmuştu. 2 hafta içinde o kadar ağırlaştı ki karın ağrım üniversite hastanesine gidince hcg değerime baktırdığımda 3 haftalık hamile idim, şaşırmamıştım. keseyi 5.haftada görmüştük..

Son düzenleme:
bu benim 3. gebeligim. ilk hamileligim tedaviyle oldu ikizlerim olacakti ama malesef erken dogum oldu ve onlari kaybettim, cok kücüktüler:43:.

ikinci gebeligimde ayni sekilde tedaviyle oldu, oglum da erken geldi dünyaya ama cok sükür iyi, simdi bir bucuk yasinda.

ve simdi ücüncü gebelgimi 4 aylik hamileyim. ve ilk seferde hemde tedavi görmeden oldu, esim ve ben bayagi bir sok yasamistik. gerci hala saskiniz:34:.

Son düzenleme:
damlasu , zümrü baya zaman geçmiş ama merak ettim,oldu mu bebişler?

Bende tek sefer de hamile kaldım ve oğlum oldu. Galiba tek sefer de hamile kalınca genelde erkek oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de ilk seferde hamile kalanlardanım ama ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım. daha 13.haftadayız bebişimin cinsiyetini bilmiyorum henüz

ben de ilk seferde hamile kalanlardanım ama ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım. daha 13.haftadayız bebişimin cinsiyetini bilmiyorum henüz

Cnm bebişinin cinsiyeti belli oldumu bu arada bende yumurtlama takibi yaptrdm ve ovu. Testi kullandım sonucunu merak ettim

Back
X