Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

Valla kızlar olmaz demeyin, reglime yakın kasıklarımda ağrımaya başlamıştı bugün yarın regl olucağimi düşünürken bir gün korunmadık olan oldu velet yolda :D

hamıle kalan arkadaşlar ne kadar sanslı olduğunuzun farkındasınızdır ınsallah:KK43::KK43: 3 buçuk yıldır uğraşıyoruz sorun yok dıyolar ama bebıs de yok :KK43::KK43:
Ozur dilerim benim niyetim kimseyi uzmek filan degildi.. Stresten uzak durmaya calisin ve tavsiyem iliskiye arada ara verin..

Ben de tek seferde hamile kalanlardanim. Biz 4.5 yıldır korunuyorduk, ve biraz daha korunmaya devam edecektik sat bittiğinin ertesi günu nasıl olsa olmaz yumurtlama daha çok var deyip korunmasız oldu ve sonrasında yine korunduk. Ve neredeyse o ilişkinin üzerinden 5 gün falan geçince yumurtlama oldu ya da akıntılardan ben öyle sandım. Adet gecikmesini hiç onemsemedim hatta bir de antibiyotik kullanıyordum ama işte kısmet. 4.5 yıllık evlilikte tek korunmasız ilişki diyebilirim ve bebek yolda.

Ozur dilerim benim niyetim kimseyi uzmek filan degildi.. Stresten uzak durmaya calisin ve tavsiyem iliskiye arada ara verin..

yok yok estağfurullah özür dilemeniz içni demedim teşekkür ederim düşünceniz için sadece cçok şanslısınız onu demek istedim. :)

PBen de korunmayı burakır bırakmaz hamile kaldım. Adet dönemlerim çok düzensiz olduğu için hamile kalmam diye düşünüyordum. Son adet tarinden 19 gün sonra hamile kaldım. Şimdi işsiz güçsüz bekliyoruz yaramazı

Ayy ne güzel ya hamile kalanlara çok özendim olcak olduktan sonra tek ilişki yetiyor yani bende kendimi paralıyorum haftaya kaç ilişki sığdırmaya çalışıyorum yumurtlama zamanı ama Allah yazdım ı oluyor işte..

Çikolata kistim vardı 1 sene de korunduk, 6 ay adet görmedim ilaç tedavisi gördüm. Planlı değildi, ovülasyon falan hiç bakmadım o yüzden, tek hatırladığım ayın 15' i ya da 16' da korunmasız tek ilişki yaşadığım, Adet olmamayı kistlere bağladım derken 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim.

Bende geçen ay tam ovulasyon gününde iliskiye girdim ama olmadı ilk bebeğimi gelişmiş durduğu için kürtajla aldılar kalp atışıda yoktu martta kürtaj oldum üstüne hamile kalamadım bir daha bugün ovulasyon günü yine banada dua edin nolur bu ay inşallah tutar eltimde hamile benden sonra kaldı ama ben kaybettim ve çok üzülüyorum rabbim banada nasip eder insallah en kisa zamanda

Adeti düzenli olmayanların tek ilişki ile hamile kalması daha zor galiba.

gerçekten bu kısmet işi,, biz de hemen olmaz diye düşünüp korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım. tek ilişki mi bilmiyorum birkaç defa denedik yumurtlama günlerinde.

merhabalar bende kasım 29 unda 1. günümdü 22 aralıkta ilişkim oldu 1 defa korunmasız şimdi bulantı akıntı fazlalığı yaşıyorum adetim 27 sinde olmalıydı bazen birkaç gün gecikebiliyor ama acaba diyorum tek oğlum var planlı değil ama olursası bile mutlu etti beni bilemiyorum sizce olabilir mi

1 dolu 1 boş ilişki ile kızımı bekliyorum şimdilik.

Back
X