Tek ilişki ile hamile kalan var mı?

Bişi sorucam kızlar ya tek seferlik ilişkiden kastınız o ay sadece bir kez mi ilişkiye girmekten bahsediyorsunuz??? E biz 2-3 günde bir yaparız hadi en fazla 4 olsun ne yani yapmayakmı :KK48: ondan mı tutmuyo ki:sus::KK70:

Bişi sorucam kızlar ya tek seferlik ilişkiden kastınız o ay sadece bir kez mi ilişkiye girmekten bahsediyorsunuz??? E biz 2-3 günde bir yaparız hadi en fazla 4 olsun ne yani yapmayakmı :KK48: ondan mı tutmuyo ki:sus::KK70:

Aslında burada anlatılmak istenen şey korunmasız ilişki... Yani korunarak yapıyorlar ama bir gün korunmuyolar bi bakmışın hamile..
2. Sebepte cinsiyet belirleme : tam yum günü tek ilişkiye girersen erkek olur inancıyla diğer günler ya inzivaya çekiliyolar yada korunuyolar...
3. Sebepte benim gibiler yum günü yaklaşınca adamı sadece bir gün bulabilenler var o gün ilişki oluyor sonra herif pufff uçup gidiyor ya işi çıkıyo ya gece mesaiye kalıyo

Sonra böyle tek ilişkiyle hamile kalan topiklerinde umut arıyoruz işteee:)))

Aslında burada anlatılmak istenen şey korunmasız ilişki... Yani korunarak yapıyorlar ama bir gün korunmuyolar bi bakmışın hamile..
2. Sebepte cinsiyet belirleme : tam yum günü tek ilişkiye girersen erkek olur inancıyla diğer günler ya inzivaya çekiliyolar yada korunuyolar...
3. Sebepte benim gibiler yum günü yaklaşınca adamı sadece bir gün bulabilenler var o gün ilişki oluyor sonra herif pufff uçup gidiyor ya işi çıkıyo ya gece mesaiye kalıyo

Sonra böyle tek ilişkiyle hamile kalan topiklerinde umut arıyoruz işteee:)))
Haha oda iyiymiş ben 15 aydır korunmuyorum yine yok:)) artık nerde hata yapıyorsam onu bulmaya çalışıyorum

Hotmonal yada başka bir probleminiz yoksa ovulasyon takibi yaptın mı
Yok hayır eşimde de bende de sıkıntı yok HSG ye kadar çekindim...Ovu takibini sadece telefona indirdiğim programlardan yapıyorum..Zaten kısmetse bu ay aşılama deneyeceğim olmadı işe başlıyacağım..Takıldıkça olmuyor demekki çünkü..

Adetim 7 gün sürüyor. 9. gün tek ilişki ve sanırım hamileyim pazartesi test alıp yapıcam. Fazladan ovulasyon testlerim vardı evde hamilelik varsa koyu oluyomuş diye bir bakayım dedim çizgi koyulaşıyor her gün:/ Ancak eşimlede ayrılık aşamasındayım nasıl olcak bilmiyorum. 2,5 ay öncede kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum.

27 günde 1 adet görüyorum 7. gün korunmasız ilişki yaşadım eşimle ovulasyona daha var diye ama sizce gebelik ihtimali var mı?

Son adet tarihime göre 31 gün üzerine hasta olmştm.bu ay tek ilişki yaşadım tam yumurtlama günümde ovulasyında 2 çizgiyi de kırmızı gördüğüm zamanda bugün 6.günm adet olmam 10 gün daha var çok merak edyrm acaba hamilemiyim

benim adetim düzensiz 35 37 38 günde bir oluyordum ayın aynı gününde olmam hep ileri atardı gene adetim bitti tam bir hafta sonra ilişkimiz oldu o gün hamile kalmışım çok şaşırdık çok şükür isteyen herkese nasip olsun inşallah

Ayniii durum bende oldu canimm :KK70:bende dedim ki birşey olmaz hatta biraz sonra hemen ayağa kalkttim :confused: Demekki tutmuş neye uğradığımı şaşırmıştım doktorda :KK70: Perşembe günü öğrendik hamile oldugumu :KK28::nazar::nazar::nazar:

Son adet tarihime göre 31 gün üzerine hasta olmştm.bu ay tek ilişki yaşadım tam yumurtlama günümde ovulasyında 2 çizgiyi de kırmızı gördüğüm zamanda bugün 6.günm adet olmam 10 gün daha var çok merak edyrm acaba hamilemiyim
siz sanıyorum yeni öğrendiniz hamile olduğunuzu , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. benimde sat 4 eylül ve beklenen adet günün 1 ekim. bende yumurtlama günü çift çizgiyi görünce , ertesi gün ve sonraki gün ilşkim oldu. sizin bir kerede olmuş bende bugün test yaptım ama negatif.bata 4 gün var bi umut bekliyorum. siz nezaman öğrendiniz hamile olduğunuzu yani adetten öncemi sonramı ? evde idrar testimi yaptınız ?

siz sanıyorum yeni öğrendiniz hamile olduğunuzu , Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. benimde sat 4 eylül ve beklenen adet günün 1 ekim. bende yumurtlama günü çift çizgiyi görünce , ertesi gün ve sonraki gün ilşkim oldu. sizin bir kerede olmuş bende bugün test yaptım ama negatif.bata 4 gün var bi umut bekliyorum. siz nezaman öğrendiniz hamile olduğunuzu yani adetten öncemi sonramı ? evde idrar testimi yaptınız ?
Benm evet tek ilişkim oldu adetime 9 gün kala gebelk testi yptm bi kaç saat sonra çft çzgi çktı.şüphelendm sonra 6 gğn kala erken gebelik testi yaptm yne silik çift çizgi çktı.gidp kan verdm bata 5 gün varken 8.22 çktıkanda sonra giderk arttı bu cuma gidecm hastaneye tekrar

Cankm bu arada teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin.bende tek ilişkş oldugu için çokumutsuzdm ama oldu işte

vay arkadaş
4 senede 500 kere ilişkiye girmişizdir
bir keresinde de tutmadı:D

Back
X