• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek ilişki ile hamile kalmak mümkün mü?

melisagggg

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
564
176
18
26
Kızlar zor oldugunu biliyorum ama deneyimlerinize talibim. 3 aydır korunmuyoruz ilk ay boş geçti ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim. Geçen ay ovu testi ile yumurtlama takibi yaptım hemen hemen hergünü değerlendirdik ama sonuç maalesef kimyasal. Bu ay da ovu testi ike takip ettim fakat sadece testin pik oldugu değerlendirebildik 20 saniye kuralını da uyguladım. Reglime 10 gün var acaba tek ilişki ile hamile kalabilirmiyim? Aranızda böyle birşey yaşayan oldu mu?

ben tek ilişkiyle hamile kaldım ilk gebeliğimde. zamanına da takılmayın, gebelik ihtimali yüksek veya düsük hep var. ben reglin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamile kaldım

Kızlar zor oldugunu biliyorum ama deneyimlerinize talibim. 3 aydır korunmuyoruz ilk ay boş geçti ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim. Geçen ay ovu testi ile yumurtlama takibi yaptım hemen hemen hergünü değerlendirdik ama sonuç maalesef kimyasal. Bu ay da ovu testi ike takip ettim fakat sadece testin pik oldugu değerlendirebildik 20 saniye kuralını da uyguladım. Reglime 10 gün var acaba tek ilişki ile hamile kalabilirmiyim? Aranızda böyle birşey yaşayan oldu mu?
20 saniye kuralı nedir

Tüm ay korunup regle 1 hafta kala bir kez korunmadım yumurtlama değildir diye, o ay hamile kaldım. Kendileri şuan kucağımda uyuyor :) allah nasip etsin İnşallah

Yani ben ilk gebeliğimde reglimin bittiği gün gebe kaldım ve eminim korunmayı bıraktığımız ilk ilişki ve sonrasında ayrıydık

Back
X