Tek ilişkide hamile kalan var mı

N8M

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
386
278
18
31
Kızlar ovülasyon testi yapıyorum. 14cü gün yumutlama gördüm ama sadece o günü değerlendirebildik😬 normald en az 3 gün değerlendirilmeli diye biliyorum ama🤔 24 saat geçtiği için artık geçti diye düşünüyorum 🤭😂 Merak ettiğim tek ilişkide hamile kalan var mı? Böyle bişey başına gelen var mı😊 Cevap verirseniz çok sevinirim 🙈

My mother ilk gecede hamile kalmis kendisi. Abim ilk gece mahsuludür.olabilir mumkundur

• Komik
Reactions: N8M
Kızlar ovülasyon testi yapıyorum. 14cü gün yumutlama gördüm ama sadece o günü değerlendirebildik😬 normald en az 3 gün değerlendirilmeli diye biliyorum ama🤔 24 saat geçtiği için artık geçti diye düşünüyorum 🤭😂 Merak ettiğim tek ilişkide hamile kalan var mı? Böyle bişey başına gelen var mı😊 Cevap verirseniz çok sevinirim 🙈
Çatlamayı gördünüz mü? Bence siz değerlendirin yine de

• Beğen
Ben kaldim☺ramazan ayıydı.pozitif olduğu gün olmadı siliklestiginde ilişki oldu.bida da olmadı.öncesindede 1 hafta önce olmuştu.malum ramazan çalışıyoruz yorgunlul derken.su an 17.haftadayim.olabilir yani

• Beğen
Ben :) bir anlık gazla hadi 2.yi yapalım dedim 1 kere denedik sonra korunmaya devam ettik. Olursa olur olmazsa bekleyelim azcık diye. Oldu

Benim Annem 8cocuk dogurmus hepside tek seferde tutmus ablamda evlendigi gun hamile kaldi yani boyle seyler var

• Beğen
Ben ilk gece cocuguyum😂

• Komik
M
Ben kaldim☺ramazan ayıydı.pozitif olduğu gün olmadı siliklestiginde ilişki oldu.bida da olmadı.öncesindede 1 hafta önce olmuştu.malum ramazan çalışıyoruz yorgunlul derken.su an 17.haftadayim.olabilir yani
Maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım 🤲🏻 sevindim senin adına 💕 bend çift çizgiden sonraki gün yapsaydım keşke ya🤭

Back
X