- 27 Mart 2021
- 180
- 59
- 13
- 26
- Konu Sahibi Denizkokusu123
-
Canm bunu Allah'tan başka kimse bilemez bazı kadınlar hamile kalmaya çok müsait oluyo hemen hamile kalabiliyo ama dediğin gibi belirtiler varsa bence şüphe etmelisin. İnşallah vardır tabii kafana takma en doğru zamanda olur olacak olanArkadaşlar ameliyat olduğum için uzun zaman sonra ilk defa bu ayın 6 sında ilişkim oldu. Adet döngüm değişiyor, bazen 28 bazen 29 bazen de 30 oluyor. O yüzden tam yumurtlama günümü hesap edemiyorum. En son 25/26 Aralık civarı adet oldum. Sizce hamile kalabilme ihtimalim yüksek mi? Dün kasıklarımda sancı vardı ve aşırı şişkindim kahvaltı etmedigim halde, gaz sancısı ve göğüslerimde de ağrı vardı adet olacakmiş gibi. Cinsel isteğimde de artış oldu, akıntım falanda vardı. Yumurtlama günüm veya çatlama olmuş olabilir mi sizce? Çok istiyorum bu ay. Araştırdım tek ilişkide hamile kalan çok insan varmış. Dua edin benim için
BenArkadaşlar ameliyat olduğum için uzun zaman sonra ilk defa bu ayın 6 sında ilişkim oldu. Adet döngüm değişiyor, bazen 28 bazen 29 bazen de 30 oluyor. O yüzden tam yumurtlama günümü hesap edemiyorum. En son 25/26 Aralık civarı adet oldum. Sizce hamile kalabilme ihtimalim yüksek mi? Dün kasıklarımda sancı vardı ve aşırı şişkindim kahvaltı etmedigim halde, gaz sancısı ve göğüslerimde de ağrı vardı adet olacakmiş gibi. Cinsel isteğimde de artış oldu, akıntım falanda vardı. Yumurtlama günüm veya çatlama olmuş olabilir mi sizce? Çok istiyorum bu ay. Araştırdım tek ilişkide hamile kalan çok insan varmış. Dua edin benim için
Teşekkür ederimBenTabi ama ovulasyon testiyle yumurtlama gününü takip ediyordum . Eşimin işi dolayısıyla sadece tek birliktelik oldu ve şuan 8 aylık hamileyim. Size de nasip olsun inşallah
Ben tek ilişkiyle hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim. Nasip değilmiş diyorum ve evet inşallah siz de şanslısınızdır ve bebeğiniz sizinledirArkadaşlar ameliyat olduğum için uzun zaman sonra ilk defa bu ayın 6 sında ilişkim oldu. Adet döngüm değişiyor, bazen 28 bazen 29 bazen de 30 oluyor. O yüzden tam yumurtlama günümü hesap edemiyorum. En son 25/26 Aralık civarı adet oldum. Sizce hamile kalabilme ihtimalim yüksek mi? Dün kasıklarımda sancı vardı ve aşırı şişkindim kahvaltı etmedigim halde, gaz sancısı ve göğüslerimde de ağrı vardı adet olacakmiş gibi. Cinsel isteğimde de artış oldu, akıntım falanda vardı. Yumurtlama günüm veya çatlama olmuş olabilir mi sizce? Çok istiyorum bu ay. Araştırdım tek ilişkide hamile kalan çok insan varmış. Dua edin benim için
Ben 3 yıllık evliyim , bebek için istediğim zamandan 2 ay sonra pozitifi gördüm ( ne kadar zamanda hamile kaldığımı soruyorsanız ) Ama ovulasyon testi kullanırsanız şansınız artarTeşekkür ederimEvlendikten ne kadar süre sonra oldu
Benim maalesef hemen olmadı, 1 senelik evliyim bende. İlk günden beri istiyordum ama hic olmadi. Rabbim ne zamana nasip edecek bilemem. İnsallah bu ay güzel şeyler doguyor icime. Hic böyle heyecan sarmamisti içimi. Ovulasyonuma yakın birlikte olmamiz ve bu sancilar gogus hassasiyeti falan acaba minik melegim şuan orada mi diye umutla adet günümü bekliyorum. Eğe öyleyse cok ama çok aglarimBen 3 yıllık evliyim , bebek için istediğim zamandan 2 ay sonra pozitifi gördüm ( ne kadar zamanda hamile kaldığımı soruyorsanız ) Ama ovulasyon testi kullanırsanız şansınız artar
Maalesef takip etmedim, sadece telefonumda uygulama var adet dönemlerimi kaydedip takip ediyorum, orda yaziyor yumurtlama tarihi ama pek güven olmuyor tabiki. DegisebiliyorTabi mümkün, ovülasyon testi ile doğru zaman ihtimalini artırabilirsiniz.
Merhaba bebeğinz erkek mi? Test koyumuyduBenTabi ama ovulasyon testiyle yumurtlama gününü takip ediyordum . Eşimin işi dolayısıyla sadece tek birliktelik oldu ve şuan 8 aylık hamileyim. Size de nasip olsun inşallah
Merhabalar evet bebeğim erkek , ama cinsiyet belirlediğini düşünmüyorum görümcem de tek birliktelik ile hamile kızı var . Zaten yumurtlama olmazsa gebelik oluşmaz önemli olan babadan gelen spermMerhaba bebeğinz erkek mi? Test koyumuydu
Ovulasyon testiniz koyumuydu peki onu merak etmiştim sağlıklı sıhhatli olsunMerhabalar evet bebeğim erkek , ama cinsiyet belirlediğini düşünmüyorum görümcem de tek birliktelik ile hamile kızı var . Zaten yumurtlama olmazsa gebelik oluşmaz önemli olan babadan gelen sperm
Evet tabi koyulaşmaya başlamıştı , amin inşallah çok sağolunOvulasyon testiniz koyumuydu peki onu merak etmiştim sağlıklı sıhhatli olsun
Ovulasyon testiyle mi takip yapıyorsunuz , inşallah güzel haberler alırsınızBenim maalesef hemen olmadı, 1 senelik evliyim bende. İlk günden beri istiyordum ama hic olmadi. Rabbim ne zamana nasip edecek bilemem. İnsallah bu ay güzel şeyler doguyor icime. Hic böyle heyecan sarmamisti içimi. Ovulasyonuma yakın birlikte olmamiz ve bu sancilar gogus hassasiyeti falan acaba minik melegim şuan orada mi diye umutla adet günümü bekliyorum. Eğe öyleyse cok ama çok aglarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?