Tek istediğim benim de bir evim olsun, ama nerede?

arkadaşlar öncelikle yapacağınız yorumlar paylaşımlar için şimdiden teşekkür ediyoruma.s.
başlayalım:(eşim eskişehirli ve tek oğlan çocuk ailesinde anne tarafı baba tarafı hepsi buna pek bi düşkündür ben kayseriliyim biz çıkmaya başladığımızdan beri hep esişehire yerleşiriz diye düşünüyorduk ama evlendikten sonra çok şey yaşadım oraya gidince huzurumuz olur mu hiç bilemiyorum kayınbabamla aramız bozuk epeyce kayınvalidemle de aynen tel le bile konuşmak içimden gelmiyor oraya gidince kızıma bakmak isteyecekler çocuk bakmasını bilmiyorlar müdahale edince de bozulup küsüyorlar b tabi bu işin bi de para boyutu var kayınbabam 4 senedir sözde bize ev bakıyordu yani biraz peşinat verecekti biz de kredi çekip ödeyecektik ben de ne safmışım hala kızıyorum kendime paramız yok diyip ne düğünde ne de eşya alırken yardımları olmadı geçen sene bi öğrendk 50bine kendilerine yatırım amaçlı arsa almışlar şimdi size aldık gene sizin diyip duruyorlar ama ben kandırıldığımı hissediyorum
bunlara ramen ben ailemin de isteğiyle yazın ordan ev bakmaya başladım telefon numaraları aldım ama eşim oralı değildi buraya gelirsek herşey altüst olur dedi sonunda lafın söün ortasında kalır diye korkuyor

canim sen sen ol sorun yasayacagini tahmin ettigin kisilerle ayni sehre tasinma bence.
biz farkli ulkelerde olmamiza ragmen yeri geliyor oradan bile yetisiyor bizimkiler...
hem esin de cok gonullu degil, demek ki adamin bir bildigi var canim siz de baska yerden alirsiniz evi. eskisehir olmasi sart mi canim?

bu kadar takma kafana canım yaa yapmazlarsa yapmasınlar. sen yine aynı şehirde değilsin şükret. ben neler neler yaşadım eşimin ailesinin bir iğnesi yok bende. kendi ailem ev yaparken bu daire senin evlenince kirasını sana vericez deyip durdu evlendim 4 sene oldu bir kuruş veren yok. abimin düğününde milyarlar harcayan babam bana gelince param yok dedi ertesi senede hacca gitti. o bir sene o kadar çok ağladım ki aç kaldım hadi seninkiler yapıyor benimkiler neden yapıyor dedim eşime. gel gör ki şimdi hem evim var hem arabam ve herkesin gıptayla baktığı mutlu bir yuvam. allahım kimseye muhtaç etmesin bir kuruşları lazım değil boşver yapmamaları daha iyi. yapsalar bu kezde her yerde anlatacaklar canınız daha çok sıkılacak.

teşekkürler canım ben de aynen senin gibi düşünüyorum artık:) karar verdik hafta içi benim memelekete gidiyoruz ev beğenmiştik sözleşme yapmak için eşim ailesiyle konuştu nihayet bişey demediler sanırım cidddiye almadılar ama biz ciddiyiz bu kez:))

Back
X