- 13 Ekim 2015
- 258
- 108
- 103
- Konu Sahibi freshvegetables
Merhaba arkadaslar, bu yazimi biraz icim buruk yaziyorum. Ailemle cok zor zamanlar atlattik ve bu surecte hepimiz yiprandik henuz yeni yeni kendimize geliyoruz. Babamin icki problemi ve ayarini kacirdigi arkadas gezmeleri annemle beni cok huzursuz ediyordu bir donem. Ve sonrasinda tum birikimimizle aldigimiz evi babam satmak istedi. Biz cok karsi ciktik hic istemedik evimizin satilmasini, ama babam hep birseyleri bahane ederek satmakta diretti. Babamin isyerinden bir arkadasiyla arasi cok iyiydi, adam esinden bosanmak uzereymis felan dertli oldugu icin babamla vakit gecirerek kafa dagitmak istiyormus, ama bu vakit gecirmeleri babamin eve olan ilgisizligini arttirdigi icin en sonunda dayanamadim ve kavgalar, tartismalar cikti, eve alkollu geliyordu devamli, bahsettigim o adamla restoranlarda yemekler yiyip, icki icip geliyordu eve, iyice ilgisizlesmisti bize karsi ve devamli maddi durumumuzun iyi olmadigini soyleyip evi satmak istedi, bende madem paramiz yok, o halde neden o arkadasinla disarlarda iciyosun dedim, birak su illeti, huzurumuz kalmadi artik dedim. daha sonra babam ne yapti etti borclari tek bir krediye baglayip durumu duzeltti ama bu seferde evimizin kredisi uzamis oldu. Arkadasiyla olan bulusmalarini azaltti, ve alkolu neredeyse kullanmiyor, tek tuk iciyor ki bu bile buyuk bir mutluluk benim icin. Annem hasta kendisi ramatoid artrit. Ben ise sehir disindayim universite okuyorum. Onlar orada ben burada cok zor oluyor. Aklim hep onlarda. Az once annemle konustuk ben yazin calismak istiyorum dedim anneme, calisip kazandigim parayi kredi borcumuza yatiralim dedim. Annem de hayir olmaz o senin hakkin diyip durdu. Benim zoruma gidiyor hem sehir disinda okuyorum, evde kaliyorum. Sanki yük oluyormusum gibi geliyor. Biriktirdigim paralarla biseyler yapiyorum ancak, onun disinda extra para harcamam hic. Ailem bana duzenli para gonderse de kiyamiyorum onlara, hep bir sucluluk duygusu oluyo icimde. Maddi acidan sıkıntiya sokuyor muyum acaba onlari diye. Ders notlarimda iyi, bir sorun yok ama bi su mesele takildi aklima anneme duyurmadan etmeden bu parayi onlarin yararina nasil kullanabilirim? Ha olmadi is bulamadim calisamadim o zaman ne olur bilmiyorum. Ama benim icime oturdu bu mesele.