- 14 Eylül 2014
- 20.934
- 100.170
- 798
- Konu Sahibi GaardennRosee
-
Ondan zaten sevgiliği sekse indirgemiş.Hiçbir zaman sevgilisiyle gezmek gibi bir lüksü olmamış içinde bunun öfkesi var. Diğer konusunda da sevgilisi olan kızlara böyle çirkin söylemlerde bulunmuş. 17 yaşımı hatırlıyorum da tek derdim üniversiteye gitmekti. Nedir bu çocuk yaşta evlilik merakı hiç anlamıyorum
16-17 yaşında evlenen biri için bayağı iddialı sözlerSizlerde iğrençsiniz atlamayın bu detayı...
TamamOndan zaten sevgiliği sekse indirgemiş.
Benim 16-17 yaş aralığında bir sevgilim vardı. Benden bir yaş büyüktü. Beraber ders çalışırdık, kalbim ağzımda atardı hiç bir şey anlamazdım. Bırakın öpüşmeyi, elini tutsam kalbim duracak sanırdım. Gayet masum bir lise aşkıydı. Bunu kirli görenlere üzülüyorum ben. Aşkı helal haram arasına alıp kurallar arasında yaşamaya çalışıyorlar ne yazık. 29umda evlendim. Bir kaç ilişkim oldu. Konu sakinine göre pis şeyler de yaşadım. Hepsi güzel deneyimlerdi. Bana kattıkları dersler oldu. Tam zamanında, doğru insanı seçtim. Eskilerden biriyle evlensem daha mutsuz olurdum. Kendimi tanıdım, ne istediğimi öğrendim mesleğimi aldım elime öyle evlendim.
Ben senin 2 katı yaşındayım güzelim. Beddua ya sormuşlar nereye gidiyorsun diye, çıktığım yere demiş.O zaman reşit değildim şuan da 19 yaşındayım reşitim kendimi ifade de ettim erken yaşta evlenmenin savunulcak bi tarafı olmadığını da söyledim ama herkes ayrı geliyor ve ben birkez daha anlıyorum kadının en büyük düşmanının kadın olduuğunu kalp kırmayı çok seviyorsunuz umsrım allah karşınıza çıkartır ve yaşattııpınızı yaşamadan ölmezssiniz hepinizin evladı olucak ve umarım yaşarsınız
Gerçekten çocukç ama çocuğun çocuğu olmasınÇocuk işte daha calci. Yazdıklarından belli.
PekiBen senin 2 katı yaşındayım güzelim. Beddua ya sormuşlar nereye gidiyorsun diye, çıktığım yere demiş.
Üzülüyorum gerçekten. Daha çocuk yaşta evine kadın diye alan adamdan da tiksinecek de, geç olmuş olacak o zaman. Bir gün hayat bu değilmiş dediğinde yine bizler burada olacağız. Düşman dediği insanlardan yol göstermelerini isteyecek.Hiçbir zaman sevgilisiyle gezmek gibi bir lüksü olmamış içinde bunun öfkesi var. Diğer konusunda da sevgilisi olan kızlara böyle çirkin söylemlerde bulunmuş. 17 yaşımı hatırlıyorum da tek derdim üniversiteye gitmekti. Nedir bu çocuk yaşta evlilik merakı hiç anlamıyorum
Kesinlikle katılıyorum, ilişkiler konusunda tecrübe edinmek çok önemli. Benim de doğru kişiyi bulmamı sağladı. Çocuğum olduğunda aynı şekilde sevgilisinin olmasını desteklerim ve elimden geldiğince rehberlik ederim. Bunda yanlış bir şey göremiyorum, inancına ters olabilir ama kimseyi bu şekilde itham etmemeliOndan zaten sevgiliği sekse indirgemiş.
Benim 16-17 yaş aralığında bir sevgilim vardı. Benden bir yaş büyüktü. Beraber ders çalışırdık, kalbim ağzımda atardı hiç bir şey anlamazdım. Bırakın öpüşmeyi, elini tutsam kalbim duracak sanırdım. Gayet masum bir lise aşkıydı. Bunu kirli görenlere üzülüyorum ben. Aşkı helal haram arasına alıp kurallar arasında yaşamaya çalışıyorlar ne yazık. 29umda evlendim. Bir kaç ilişkim oldu. Konu sakinine göre pis şeyler de yaşadım. Hepsi güzel deneyimlerdi. Bana kattıkları dersler oldu. Tam zamanında, doğru insanı seçtim. Eskilerden biriyle evlensem daha mutsuz olurdum. Kendimi tanıdım, ne istediğimi öğrendim mesleğimi aldım elime öyle evlendim.
Yani sevgiyi aşkı “kirli” görmek, pis erkeklerle öpüşmek demek üzücü. Yani insanların aşık olmasını kucağa atlamak, öpüşmesini pis görmek ne üzücü Aslında..Kesinlikle katılıyorum, ilişkiler konusunda tecrübe edinmek çok önemli. Benim de doğru kişiyi bulmamı sağladı. Çocuğum olduğunda aynı şekilde sevgilisinin olmasını desteklerim ve elimden geldiğince rehberlik ederim. Bunda yanlış bir şey göremiyorum, inancına ters olabilir ama kimseyi bu şekilde itham etmemeli
Anlamaz bacım anlamaz. Günaha girmemek (!) için gördüğü ilk adama yapışmış. Hormonların etkisiyle hepimiz o yaşta yanlış kişilere düşüyoruz. Hatalar yapıyor dersler alıyoruz. Bu hatalar yanlış kişiye aşık olmak düzeyinde oluyor, en fazla yanlış kişiyi sevmiş, yanlış kişiyle sevişmişiz deyip yolumuza devam ediyoruz. Hayatımızı, tanımadan etmeden (daha kendimizi de tanımadan etmeden) kimseye ipotek etmiyoruz. Hayatımızı birlikte geçirmek istediğimiz insanın hangi özelliklere sahip olması gerektiği fikrini de bu şekilde oluşturuyoruz. Daha çok genç, ben de ondan çok büyük değilim bu aradaOndan zaten sevgiliği sekse indirgemiş.
Tamam kızın kucaktan kucaga gezer umarım.
ÇıldırıyorumSizin gibi küçük yaşta koca donu yıkamasından, kaynana görümce eltiyle uğraşmasından iyidir.
Öfkeliyiz çünkü. Çocuğu evine kadın yapan adama, buna müsaade eden anne babaya, daha bu yaşta çocuk sahibi olması için tedavi uygulayan doktora, konu sahibine "aman sakın sevgilin olmasın" diyen erkekleri öcü gösteren küçük yaşta evliliği sevgili yapmaktan, sevgiliyle sevişmekten daha iyi gösteren herkese öfkeliyim ben şahsen.Butun kk isi gubu birakmis allahin ergenine laf anlatmaya calisiyor. daha sanane saman ye den oteye cevap gelmis hanimlar neyin cilesini cekiyorsunuz bosverin gitsin.
Tatlim daha buyumedigin icin, kendin cocuk oldugun icin hamile kalamıyorsun. Buyuyunce kalirsin...
Okumuş yaNiye okumadın sen annecim, niye çocuk gelin oldun??
Yalan mı ama, yanlış mı? Ben 19 yaşındayken sevgilimle seviştim. Hatta da sevgili olmadan seviştim. Oh ne de güzel yaptım da, o yaşta evlenip hayatımı bir adamın merhametine bırakmadım.Çıldırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?