Tek isteğim anne olma düşüncesine ara veriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaçırmışım bunu. Sevgilisi olan ahlaksızsa vay halimize

Gerçekten kadın kadının düşmanı olmuş bazılarınız maalesef kötü kalplisiniz kalp kırmayı çok seviyorsunuz kendiniz sorun kendiniz cevaplayın ben yazcaklarımı yazdım mune abla gördüğü zaman kapatacaktır konuyu umarım birgün aynı duruma gelmezssiniz geçmişte ki hatanız yüzünden bu kadar üzülmezssiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kendinize iyi bakın

Ben destan yazdım tek cevap verdiğiniz şey diplomamı? İspat istemiyorum ama yazdıklarınızda başından beri diploması yok gibi anlaşılıyor.
Ee peki gelecek için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ev alacaksınız güzel çocuk yapacaksın iyi ona da bakacaksın peki adam seni bırakıp giderse b planın var mı onu soruyorum yoksa annenin yolundan gitmeyi mi düşünüyorsun? He annenin yolundan gidersen de evladın senin kadar şanslı olup mühendis bi koca bulamayabilir.

Yanların da olsam abla tek kelime edemezler vallahi edemezler çünkü bizim insanımız böylee saanal da duyarlı insanlar
neden? sizden neden korkalım ki?
Hormonlarım da sıkıntı olduuğu için tedavi görüyorum
hangi hormonlarınızda? ona gebelik tedavisi görüyorum demeyeceksiniz işte, daha ergenliğinizi tamamlamadan ne tedavisi yahu? ne hastalığınız/hormonal sorununuz var bana söyler misiniz?
Benden kaynaklı
daha ergenliktesiniz, hangi doktor size tedavi başlattı? tüp bebek tedavisi mi?

ayrıca sadece şu yorumu yapacağım,idealleriniz,yaşam gayeniz vb beni ilgilendirmiyor ama çocuk gelin olarak evlenmişsiniz,bu ortada. o yüzden 17 yaşında evlilik olmaz diyen insanlara kızmaya hakkınız yok. değil mi?

Ben kimseye verip veriştirmedim sevgili olayı normal birşey ama anlatmak istediğim o yaşta sevişip öpüşüp kendini tanıman lazım diye söyleyem birisine kucaktan kucağa gezmek yakışmaz diye söyledim

Allah aşkına ne ara büyüdün de anne olma isteğin oluştu, üstelik iki senedir? 17 yaşında sabah uyandın ve ben anne olmalıyım dedin iki senedir de yanıp tutuşuyor musun? Sanmıyorum. Vakti geldi dogurayim kafası bu.

Son konuma bak. 29 yaşındayım. 1.5 senedir evliyim, karı koca çalışıyoruz. Hala acaba diyorum içimden. Sen ne ara tüm şartları tamamladın da tek isteğin anne olmak?

Tamam kimse senin şartlarını bilemez ama 17 yaşında evlenmek bir hata ise 19 yaşında anne olmak on hatadir. Herkes bunu anlatmaya çalışıyor. Acelen ne?

Burası duygu paylaşma alanı değil, okumayı biliyorsanız sizde bunu biliyor olmanız gerekirdi.

Yaşınız çok genç ve düşünceniz mantıklı fırsatı kaçırmayın. Sonuçta yatırım yapacaksınız ileride memnun kalmazsanız satar değerlenebilecek başka yerden ev alırsınız.

Bakım susuyorum ama anneme kadar laf giderse iyi olmaz lütfen !!!!! Edepsizlik yapmıyoruz biz de annnein yolu diyorsunuz

Bebeği daha 4,5 sene ertele. Daha çok küçüksün 19 yaş çok erken.
Ne kadar iyi anlaşırsak anlaşalım asla gorumcemle aynı yerde oturmam. Mesafe candır yarım obur gün sıkıntı yaşadığında kira değil ki hemen taşı evini. Başka yerde bakın bence

Si
Sizce normal bi durum mu o erkekten diğerinin kucağına atlamak sırf kendini tanıması içinn
Size göre anormal başkasına göre normal. Kimin kiminle seviştiği sadece o iki kişiyi ilgilendiriyor. Ahlak bekçiliği yapmak size düşmez
Ama siz 17 yaşında belki reşit bile değilken evlenmişsiniz pardon evcilik oynamışsınız.

Son düzenleme:
Daha ergenliğini tamamlamadan kadın olmuş

Hmm..o zaman şöyle anlıyorum; libidon çok yüksekti..ama dini sebepler bunu bastırmana izin vermiyordu, sen de o yüzden 17 yaşında karşına ilk çıkan bebeyle evlendin.
BİNGO!
Tam üstüne bastın toscana, ayağını çek
"Evlenmeyip de pis pis erkeklerle mi gezip tozsaydım, öpüşseydim, kucaktan kucağa mı gezseydim" tarzı cümlelerinin başka bir sebebi de yok.

İleride bir kızım olursa 17-18 yaşında evleneceğine, senin deyiminle kucaktan kucağa gezsin tercih ederim konu sahibi.

Sizede düşmez ahlak bekçiliği benim hayatımda sizi ilgilendirmez .

Tamam kızın kucaktan kucaga gezer umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…