Tek isteğim anne olma düşüncesine ara veriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayıp ediyorsunuz ama oluurmu öyle şey gülümseme kışkırtmak mi asıl siz toplu bı insanın üstüne gittiniz birinin dur.demesi gerekli canım benim abartmayın hepiniz çok durustsunuz çünkü

Lanet olsun şu içimdeki insan sevgisine diyorum şu an Kendi kendine acımayanı kendinden çok düşünmek de benim kusurum. Gerçek hayatta da böyleyim. Kızlarımız daha hayatlarına yol çizecek aşamada hayatını yakmasın diye didinip duruyorum. Çevremdeki arkadaşlarımdan tutun komşu çocuklarına, öğrencilerime elimin uzandığı her kıza yol gösterme çabasındayım. Bazen konu sahibinden daha da çocuk yaşta kızların (9-15 yaş aralığında) evlendirildiği bir köye atanıp orada bunu engellemeye çalışırken öldürülecekmişim gibi bir his oluyor içimde.

O yaşta bırakın evlenmeyi evlenmeyi düşünmeyi bile benim aklım almıyor. Ailesi zorla evlendirseydi suç derdim fakat bu konu sahibinin tercihi. Yaşadığı hayattan kaçmak için evlenmiş, çevresinde de yol gösterecek kimse olmayınca evlenmiş. Şimdi daha fazla yanlış (bebek fikri gibi) yapmaması için bizim ona yol göstermemiz gerekmiyor mu.

Boşuna uğraşıyorsunuz. Feyz almayacak, pişman olmayacak. Görüp görebileceği hayat bu kadar zaten. Mühendisimsi torna tesviyeci koca buldum, ev aldık diye sevinecek ömür boyunca. Kendi çevresinde kendisi gibi yaşayan insanlara anlatıp duracak.

Dışarıda sevgilisiyle gezen ergen görünce de "püü ahlaksız kucaktan kucağa geziyor" diyecek ve başı ağrımayacak.

Boşuna debeleniyorsunuz hanımlar.

bakın tekrar ediyorum,haklısınız. en başında zaten bu konuda yorum yapıldı. ancak konu sahibi yaşı küçükken evlenmiş olduğuna değinildiğinde üslubunu inanılmaz bozdu. aslında aynı şeyi savunuyoruz.

ayrıca 17 yaşında bir kızın nasıl kendi tercihi olabilir? 18 yaşın altına resmi hiçbir sorumluluk verilmemesinin nedeni de bu değil mi?

Yani birileri bu sayfalarda yazilanlari bir yerlere sikayet edebilir mi?
Sadece bu konuda değil burada yazılan bütün konular ve yorumlar şikayet edilebilir hakaretler , ırkçı söylemler , toplumu galeyana getirenler , çocuk gelinler vs sitenin iç yüzünü bilmiyorum ama sanırım emniyet talep ederse Kazen bey bilgileri verir çünkü eksik bilmiyorsam üye olurken ip adreslerimiz falan kendisinde oluyor bir ara bir kız vardı burada akrabasının kendisine zorla madde verdiğini falan iddia etmişti kazen kapıya polis göndermişti

Ben eminim bence siz tekrar okuyun yorumları

Ben de bir kaç kişiyi şikayet ettim

Edin eğer ki ceza almazssa ben size dava açarım ama almaz çünkü resmi nikahlı olarak evlendik biz cahilsiniz belli etmeyin
inanın bize hiçbir şey olmaz. hakaret etmedik,sanal ortam diye ağzımıza geleni söylemedik. ancak siz kendiniz reşit olmadan evlendirildiğinizi itiraf ederek hem ailenizin hem de eşinizin suçlu olduğunu doğrudan ilan etmiş oldunuz. asıl siz şikayet edilirseniz ne olur bence ona kafa yorun şu an.

Yani aloooo Burda cocuk gelin var diyebilir birisi. Anladim. Tesekkür ederim ⚘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…