- Konu Sahibi GaardennRosee
-
Ayıp ediyorsunuz ama oluurmu öyle şey gülümseme kışkırtmak mi asıl siz toplu bı insanın üstüne gittiniz birinin dur.demesi gerekli canım benim abartmayın hepiniz çok durustsunuz çünkühanımlar konuya sonradan dahil olan yeni üyenin amacının bizi banlatmak olduğu belli,sırf bu yüzden konuya gelmiş. sakin kalın, münakaşa etmeyin, yorulan ellerinize yazık olur. polemiğe girmeyelim. KİBleyin geçin :)
Aynen canım aynen bende aynı şeyi senin için.dusunuyorum ama gerek yokAkıl yaşta değil falan filan işte....
Hatta yorulmayın ben ekleyeyim kısa bir örnekÇok basit ya, bir arama motoruna yazın, görün.
Daha fazla yazamayacağım, cahillik seviyem izin vermiyor kusura bakmayın.
Lanet olsun şu içimdeki insan sevgisine diyorum şu anResit birinin resit olmayan biri ile iliskiye girmesine pedofili deniyor. Konu sahibi daha istismar edildiginin farkinda degil derdi ev mi alsa cocuk mu yapsa. Ofkeli miyim? zerre degilim. Kendi kendine acimiyorsa benim umrum olmaz. Biz kendi yetistirdigimiz çocuklara bakacagiz. Canları opusmek isterse opusecek sevismek isterse sevisecekler. Sevgiyi degeri bizden aldiklari icin iki gulen adama tav olmayacaklar. Birisi 17 yasinda gel evlenelim dediginde de hadi ordan ikile diyebilecekler.
Hatta yorulmayın ben ekleyeyim kısa bir örnek Eki Görüntüle 2753333
Siz konu sahibinin 2. Üyeliği misiniz ?Algılarını kapatmışlar ahlak bekçileri çünkü hepsi klavye dürüstleri bunlar canım hep laf yani
dediğim gibi haklı olduğunuz yerler var,ben inkar etmiyorum. ancak ortada sizce de işlenmiş bir suç yok mu? konu sahibinin anlattıklarındansa bizi dehşete düşüren bu oldu. Malesef coğrafyamızın kanayan yarası ve biz sakin kalamıyoruz.
bakın tekrar ediyorum,haklısınız. en başında zaten bu konuda yorum yapıldı. ancak konu sahibi yaşı küçükken evlenmiş olduğuna değinildiğinde üslubunu inanılmaz bozdu. aslında aynı şeyi savunuyoruz.O yaşta bırakın evlenmeyi evlenmeyi düşünmeyi bile benim aklım almıyor. Ailesi zorla evlendirseydi suç derdim fakat bu konu sahibinin tercihi. Yaşadığı hayattan kaçmak için evlenmiş, çevresinde de yol gösterecek kimse olmayınca evlenmiş. Şimdi daha fazla yanlış (bebek fikri gibi) yapmaması için bizim ona yol göstermemiz gerekmiyor mu.
Yok canım nerden tanıyayim sadece yapılan yanlış geldi sürekli herkes bı insanın üstüne gitmesi doğru değil hata yapsada aradan geçmiş yıllar bu saatten sonra herkes laf söylese ne değişirSiz konu sahibinin 2. Üyeliği misiniz ?
Sadece bu konuda değil burada yazılan bütün konular ve yorumlar şikayet edilebilir hakaretler , ırkçı söylemler , toplumu galeyana getirenler , çocuk gelinler vs sitenin iç yüzünü bilmiyorum ama sanırım emniyet talep ederse Kazen bey bilgileri verir çünkü eksik bilmiyorsam üye olurken ip adreslerimiz falan kendisinde oluyor bir ara bir kız vardı burada akrabasının kendisine zorla madde verdiğini falan iddia etmişti kazen kapıya polis göndermiştiYani birileri bu sayfalarda yazilanlari bir yerlere sikayet edebilir mi?
Konuyu başından beri okuduğunuza emin misiniz? Ilımlı ama 17 yaşında evlenmesine üzülen yazılar geldi. Genelde önce oku çocuk yapma sakın şeklindeydi. Birden bire konuyu başkalarına getiren konu sahibiydi. Yok helal haram, yok başkaları gibi öpüşse miydim, kucaktan kucağa mı atlasaydım dedi. Bu çirkinliği korumanız da yersiz bana göre
Mesaj tekrar yapma canım benim üyeliğim doğrulandı 2uyelik yada o kişi değilim yapılan yanlış herkesmi dürüst kimse hata yapmadimi bu kadar laf nedenSiz konu sahibinin 2. Üyeliği misiniz ?
Ben de bir kaç kişiyi şikayet ettimSadece bu konuda değil burada yazılan bütün konular ve yorumlar şikayet edilebilir hakaretler , ırkçı söylemler , toplumu galeyana getirenler , çocuk gelinler vs sitenin iç yüzünü bilmiyorum ama sanırım emniyet talep ederse Kazen bey bilgileri verir çünkü eksik bilmiyorsam üye olurken ip adreslerimiz falan kendisinde oluyor bir ara bir kız vardı burada akrabasının kendisine zorla madde verdiğini falan iddia etmişti kazen kapıya polis göndermişti
Sonuç aldınız mıBen de bir kaç kişiyi şikayet ettim
inanın bize hiçbir şey olmaz. hakaret etmedik,sanal ortam diye ağzımıza geleni söylemedik. ancak siz kendiniz reşit olmadan evlendirildiğinizi itiraf ederek hem ailenizin hem de eşinizin suçlu olduğunu doğrudan ilan etmiş oldunuz. asıl siz şikayet edilirseniz ne olur bence ona kafa yorun şu an.Edin eğer ki ceza almazssa ben size dava açarım ama almaz çünkü resmi nikahlı olarak evlendik biz cahilsiniz belli etmeyin
Daha yeni sayılır. Takip ediyorum. Zaten sonuç aşınca paylaşacağım ki öyle rahat rahat yazaöasın herkes her şeyiSonuç aldınız mı
Sadece bu konuda değil burada yazılan bütün konular ve yorumlar şikayet edilebilir hakaretler , ırkçı söylemler , toplumu galeyana getirenler , çocuk gelinler vs sitenin iç yüzünü bilmiyorum ama sanırım emniyet talep ederse Kazen bey bilgileri verir çünkü eksik bilmiyorsam üye olurken ip adreslerimiz falan kendisinde oluyor bir ara bir kız vardı burada akrabasının kendisine zorla madde verdiğini falan iddia etmişti kazen kapıya polis göndermişti
Umarım güzel sonuçlar alırsınızDaha yeni sayılır. Takip ediyorum. Zaten sonuç aşınca paylaşacağım ki öyle rahat rahat yazaöasın herkes her şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?