- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi GaardennRosee
-
“İster çocuk gelin olur ister çocuk anne size ne?” demek pedofiliyi savunmaktır.Çok saçmasın biliyomusun ne alaka etrafı gaza getirmek amacın bence pedofili ne demek ac oku.sonra konuş gereksiz yorum yapma cicim
dediğim gibi haklı olduğunuz yerler var,ben inkar etmiyorum. ancak ortada sizce de işlenmiş bir suç yok mu? konu sahibinin anlattıklarındansa bizi dehşete düşüren bu oldu. Malesef coğrafyamızın kanayan yarası ve biz sakin kalamıyoruz.konuyu en başından okudum. O sözleri sarfetmesinin sebebi yapılan yorumlardı. Ve gerçekten çok üzüldü. O kadar saf ki ailesine kadar anlattı burda. Geçmişi iç açıcı değil. Yorumlar da sert olunca o da yanlış şeyler yazdı. Daha 19 yaşında dünya görmemiş, kişiliği oturmamış nasıl cevap vereceğini bilemedi.
Adı kadınlar kulübü ama biz çok yanlış kullanıyoruz burayı. Birbirimize saldırmak yerine yol göstersek ne güzel olur. Belki bu konuyu 17 yaşında evlenmeyi düşünen bir başka kız çocuğu okuyacak ve düşüncesinden vazgeçecekti.
Edin eğer ki ceza almazssa ben size dava açarım ama almaz çünkü resmi nikahlı olarak evlendik biz cahilsiniz belli etmeyinÇocuk gelin olmak ahlaki mesele değil ‘suç’tur.
Şuan evli olsalar dahi konu sahibinin eşi şikayet edildiğinde hapis cezası alır ki bunun örnekleri oldu.
Anlatabildik mi?
Yol gösteren yorumlara hiç karşılık vermiyor. O pis sözleri daha önce de sarf etti, bu ilk değil. Baskıyla, anlık üzüntüyle söylediği şeyler değil yani.konuyu en başından okudum. O sözleri sarfetmesinin sebebi yapılan yorumlardı. Ve gerçekten çok üzüldü. O kadar saf ki ailesine kadar anlattı burda. Geçmişi iç açıcı değil. Yorumlar da sert olunca o da yanlış şeyler yazdı. Daha 19 yaşında dünya görmemiş, kişiliği oturmamış nasıl cevap vereceğini bilemedi.
Adı kadınlar kulübü ama biz çok yanlış kullanıyoruz burayı. Birbirimize saldırmak yerine yol göstersek ne güzel olur. Belki bu konuyu 17 yaşında evlenmeyi düşünen bir başka kız çocuğu okuyacak ve düşüncesinden vazgeçecekti.
Güzel yorumları böyle kirli pis yorumların arasına dahil etmek istemiyorum çünküYol gösteren yorumlara hiç karşılık vermiyor. O pis sözleri daha önce de sarf etti, bu ilk değil. Baskıyla, anlık üzüntüyle söylediği şeyler değil yani.
Ben edepsizlik yapacak bişey söylemedim. Annenizle aynı şeyleri yaşamamanızı temenni etmek için tavsiyede bulundum. Hakaret etmedim aşağılamadım size gayet seviyeli de konuştum ama siz iyi olmaz diyerek tehtid mi ediyorsunuz beni? Neyse ne yaparsanız yapın banane ya o kadar kibarlıkla yazdım kalkmış neler yazıyorsunuz yazık kafanıza.Bakım susuyorum ama anneme kadar laf giderse iyi olmaz lütfen !!!!! Edepsizlik yapmıyoruz biz de annnein yolu diyorsunuz
Algılarını kapatmışlar ahlak bekçileri çünkü hepsi klavye dürüstleri bunlar canım hep laf yaniGelsinler maalesefkii dinlemiyorlar
Gayet farkında. Konuyu başından beri takip ediyorum. 19 yaşındaki bir kadını ortalarına aldılar dövmekten beter ettiler.Zaten sorun orda
Yanlış yaptığının farkında değil tam aksi yaptığını övünecek birşey olduğunu sanıyor
Burayı genç kızlarda okuyor, onlara örnekmi olsun bu yazdıkları
Siz gerçekten doğrumu buluyorsunuz 16 yaşında yapılan “evliliği”
Neyi savunduğunuzu bir düşünün önce, sonra yorum yazın
Çok mutluymuş, Allah artırsın ama kendi “mutluluğunu” tarif ederken başka kızları/ kadınlarını gömmesini kusura bakmayın hoş karşılayamayacağız.
Mahalle kadın ağzını ben üzerime alınmıyorum, öyle bir uslübü hiç deneyimlemedim. Siz iyi biliyorsunuz sanırım
Resit birinin resit olmayan biri ile iliskiye girmesine pedofili deniyor. Konu sahibi daha istismar edildiginin farkinda degil derdi ev mi alsa cocuk mu yapsa. Ofkeli miyim? zerre degilim. Kendi kendine acimiyorsa benim umrum olmaz. Biz kendi yetistirdigimiz çocuklara bakacagiz. Canları opusmek isterse opusecek sevismek isterse sevisecekler. Sevgiyi degeri bizden aldiklari icin iki gulen adama tav olmayacaklar. Birisi 17 yasinda gel evlenelim dediginde de hadi ordan ikile diyebilecekler.Öfkeliyiz çünkü. Çocuğu evine kadın yapan adama, buna müsaade eden anne babaya, daha bu yaşta çocuk sahibi olması için tedavi uygulayan doktora, konu sahibine "aman sakın sevgilin olmasın" diyen erkekleri öcü gösteren küçük yaşta evliliği sevgili yapmaktan, sevgiliyle sevişmekten daha iyi gösteren herkese öfkeliyim ben şahsen.
1 delille 40 alimi yendim 40 delille 1 cahili yenemedim demiş İmam Şafi..Canım ezber yapiyosun sanırım yeni.kelime üret ben 26yasimda evlendim rahat ol sen bebeğim
Teşekkürler canım AA ayıp ediyorsun ne kışkırtmasısizinle polemiğe girmek istemiyorum, rica ediyorum kışkırtıcı yorumlar yazmayın ve beni alıntılamayın.
madem öyle kendi dediğinizin arkasında durun ve benim fikirlerime ve yorumlarıma karışmayın. benim yorumumdan SİZE NE değil mi?
iyi forumlar.
Farkında olsaGayet farkında. Konuyu başından beri takip ediyorum. 19 yaşındaki bir kadını ortalarına aldılar dövmekten beter ettiler.
Sen boşver canım kopyala yapıştır işlerini geçmen gerekicek1 delille 40 alimi yendim 40 delille 1 cahili yenemedim demiş İmam Şafi..
Çok basit ya, bir arama motoruna yazın, görün.Edin eğer ki ceza almazssa ben size dava açarım ama almaz çünkü resmi nikahlı olarak evlendik biz cahilsiniz belli etmeyin
Konuyu başından beri okuduğunuza emin misiniz? Ilımlı ama 17 yaşında evlenmesine üzülen yazılar geldi. Genelde önce oku çocuk yapma sakın şeklindeydi. Birden bire konuyu başkalarına getiren konu sahibiydi. Yok helal haram, yok başkaları gibi öpüşse miydim, kucaktan kucağa mı atlasaydım dedi. Bu çirkinliği korumanız da yersiz bana göreGayet farkında. Konuyu başından beri takip ediyorum. 19 yaşındaki bir kadını ortalarına aldılar dövmekten beter ettiler.
Akıl yaşta değil falan filan işte....Canım ezber yapiyosun sanırım yeni.kelime üret ben 26yasimda evlendim rahat ol sen bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?